• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Grib stilen

Bliv klar til Halloween med skræmmende gode looks

Har du styr på makeuppen til Halloween? NYX Professional Makeup har kreeret tre vilde og vovede looks, der tager dit makeup-game til helt nye højder. Se hvordan du vender ’Halloween’ til ’Hallo Queen’ med inspirerende guides, der lader dig rocke et spåkone-, skelethoved- eller galaktisk look i uhyggeligt skøn stil.

Det er snart den tid på året hvor ordet ’overdrevent’ kan krølles pænt sammen og smides ud med alle de andre lyseslukkerord, der beskriver en over-the-top makeup. Her kan de hygge sig i stilhed mens du slipper kreativiteten løs os kaster dig ud i det ekstravagante glam-show, som Halloween i virkeligheden er.  

Hvem bedre til at hjælpe dig med at lægge en dramatisk makeup end NYX Professional Makeup? Med hæmningsløs leg og kunstnerisk kreativitet integreret i dets DNA, byder brandet på tre videoguides med skarpe looks, der med garanti får dig til at skille dig ud fra mængden.

Spørgsmålet er stadig det samme – skal det være slik eller ballade?

1

Spåkone

Drømmer du om at slippe din indre goth girl løs? Med NYX Professional Makeup’s spåkonemakeup kan du hengive dig til et univers af vampy, lilla nuancer og dragende, sorte skygger, der emmer af nattens mystik. Looket kombinerer mørke øjne og læber med et strejf af glitter … aj, okay, who are we kidding? … med masser af glitter, og er det perfekte match for dig, der hælder til et sensuelt look til Halloween.


Bliv inspireret i videoguiden her.5 trin til et smukt efterårslook

Vi guider

5 trin til et smukt efterårslook

Med efteråret følger også de mørkere nuancer både på træerne men også i makeuppen. Find en lidt mørkere læbestift frem og stjæl Charlottes smukke efterårslook med brændte nuancer på øjnene og smukke highlightede kindben.

Læs også
2

Neon skelethoved

NYX Professional Makeup tager fat i et af de mere kendte Halloween-motiver og krydrer det med vilde eksplosioner af pink pangfarve og glamourøs glitter. Resultatet er en fabulous fusion af enkle, energiske linjer og technotrendy drama, der drypper af 90er vibes.


Se hvordan du skaber looket her. Bemærk: Videoen er på engelsk, men en trin for trin demonstration og anvendelse af de forskellige produkter gør det nemt at følge med og genskabe looket derhjemme.3

Galaxy Glam

”On Wednesdays we wear pink” lyder det på godt Mean Girl’sk, og til Halloween skruer NYX Professional Makeup gevaldigt op for moderfarven over dem alle med en spacy makeup, der byder på masser af lyserød kærlighed. Go glam or go home!


Bliv inspireret her. Bemærk: Videoen er på engelsk, men en trin for trin demonstration og anvendelse af de forskellige produkter gør det nemt at følge med og genskabe looket derhjemme.Relaterede produkter

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Redaktionen tester: Japansk makeup fra Shiseido

Vi guider

Redaktionen tester: Japansk makeup fra Shiseido

Af Amalie Schiller

Kender du det japanske vidunder brand Shiseido og makeupprodukterne iblandt? Shiseido er særligt kendt for faglig dygtighed og kvalitet - herunder makeupprodukterne. I indslaget her har jeg testet et udvalg af de skønne makeupprodukter fra det populære brand - og jeg er vild med dem!

Læs Mere
Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Vi guider

Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base. I denne artikel guider vi til alt, der er værd at vide om foundation, samt vores bedste tips og tricks!

Læs Mere