• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Vi guider: Powercell fra Helena Rubinstein

På jagt efter en hudplejerutine, der stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens barriere? We got you! I denne artikel guider vi dig til den ikoniske hudplejeserie, Powercell Skinmunity, fra Helena Rubinstein.

Kender du ikke Powercell hudplejeserien, så kan du godt glæde dig til at lære den bedre at kende. Den er nemlig en ikonisk del af Helena Rubinsteins hudpleje og er velegnet til at beskytte huden mod de påvirkninger, som den udsættes for dagligt, samt at styrke dens naturlige forsvarsmekanismer.  

Powercell Skinmunity Serum

Et serum er altid det første trin i din hudplejerutine – efter rens vel at mærke. Dette fra Helena Rubinstein er et let serum, der trænger hurtigt ind i huden og giver den lækreste følelse af friskhed og blødhed.  


Powercell Skinmunity Serum er særlig målrettet at stimulere cellefornyelsen i hudens overflade, samtidig med den effektivt beskytter og styrker hudens barriere og forsvar.

Powercell Skinmunity Cream

Fugt er essentielt for din hud. Her har vi at gøre med en lækker dagcreme, der har en frisk tekstur og fløjlsagtig konsistens, som giver en behagelig følelse på huden og sikrer langtidsvirkende fugttilførelse.  


Ligesom de andre produkter i serien, er Powercell Skinmunity Cream især god til de første aldringstegn, da den stimulerer cellefornyelsen i hudens overflade og styrker hudens barriere.  

(5)
Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Cream 50 ml
1.189,00
Optjen 119 point

Powercell Skinmunity Night Rescue Cream

Om natten regenererer vores hud, og derfor kan det være effektivt at bruge en natcreme, som er målrettet nogle af de hududfordringer, du gerne vil overkomme, så cremen har god tid til at gøre sit arbejde i løbet af natten.


Powercell Skinmunity Night Rescue Cream er netop specielt udviklet til at virke om natten med at give godt med fugt og stimulere cellefornyelsen, så du kan vågne op med en styrket og forstærket hud med endnu mere glød.  

Helena Rubinstein Powercell Night Rescue Cream 50 ml
1.039,00
Optjen 104 point

Powercell Skinmunity Night Rescue Cream

“Jeg kan kun anbefale alle at bruge en øjencreme, for det er her man ser aldringstegnene først” har Helena Rubinsteins International Brand President, Elisabeth Sandager tidligere fortalt os i et interview.


Faktisk er Powercell Skinmunity 24H Eye Care et af hendes favoritprodukter og en fast del af hendes hudplejerutine.  


Øjencremen indeholder blandt andet koffein og escin, der er kendt for at hjælpe med at reducere poser og mærke rande, samtidig med den beskytter hudbarrieren i det sarte øjenområde og giver godt med fugt. Den har desuden en helt særlig applikator, som giver en dejlig, kølende effekt, når du påfører produktet.  

Relaterede produkter

(72)
Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks 01 Black
284,95
Optjen 29 point
Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Night, 50 ml
2.749,00
Optjen 275 point
(54)
Helena Rubinstein Nudit Deo Roll-on 50 ml
194,95
Optjen 20 point
(15)
Helena Rubinstein All Mascaras - Makeup Remover 125 ml
274,95
Optjen 28 point
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Radiant Cream 50 ml
1.939,00
Optjen 194 point

Relaterede artikler

Helena Rubinstein: Tips om hudpleje og skønhed

Bag om brandet

Helena Rubinstein: Tips om hudpleje og skønhed

Af Isabel Marschall Thostrup

Er du også fan af det skønne brand Helena Rubinstein? Så få historien bag brandet her, og hør Elisabeth Sandager, der er mærkets Global Brand President gennem 12 år, svare på alle jeres spørgsmål om hudpleje og skønhed.

Læs Mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Læs Mere
Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Spot Trenden

Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Probiotika har opnået stjernestatus i skønhedsverdenen og med god grund, for mælkesyrebakterierne fungerer som en stærk barriere og hjælper huden med at genoprette sig selv. Her er alt du skal vide om probiotika i hudpleje.

Læs Mere
Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Vi guider

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Af Isabel Marschall Thostrup

Du kender helt sikkert den løftede pegefinger om, at du bør rense din hud dagligt og bruge en god creme. Så langt så godt. Men hvad med hudplejetrinnet lige midt imellem de to – nemlig serum og boostere? Skal du også bruge det? Og hvilken passer i så fald til din hud? Det kan du få en mini-guide til her.

Læs Mere