• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Forsinkelser på levering grundet Tour de France i KBH
Mulige forsinkelser på levering som følge af Tour de France (Københavnsområdet)
Vi guider

Dyrk din ’inner beauty’

Indre skønhed er et ideal, som vi er mange, der stræber efter. For hvem vil ikke gerne have naturlig glød, en sund krop og overskud til at omfavne livet? En række produkter brander sig på netop at styrke skønheden indefra ved at give kroppen et ekstra boost af gode vitaminer. Vi har taget et nærmere kig på ’inner beauty’-trenden for at se, hvad den tilbyder.

At skønhed kommer indefra” er en kliché, men klichéer har det med at indkapsle sandheder. Og mange vil nok mene, at indre skønhed, i form af mental velvære og en sund krop, er et skønhedsideal, som er værd at stræbe efter. Derfor undrer det heller ikke, når internationale undersøgelser som Euromonitor lister sundhed, og det at føle sig tilpas i egen krop, øverst på top ti over kvaliteter, som definerer skønhed.

Tre til din hud

Naturlige rynker og fine linjer er en del af at blive ældre og bære erfaringer fra livet med sig, og de seneste år har skønne ældre kvinder som Helen Mirren og Susan Sarandon vist os, at alder ikke er en hindring for at vise, hvem vi er, eller noget vi skal forsøge at kamuflere med et tykt lag foundation. Men for nogle kan rynker alligevel være hæmmende, og man kan have et ønske om at mindske dem.


Flere af ’inner-beauty’-produkterne til huden indeholder kollagen, som er et protein, der findes naturligt i kroppen. Der er ikke helt enighed om, hvorvidt kosttilskud med kollagen rent faktisk virker. Men det, man ved, er, at vores niveau af kollagen i huden falder i takt med, at vi bliver ældre, hvilket betyder, at huden bliver mindre fast og elastisk, og at man kan styrke kroppens produktion af kollagen igennem kosten, fx gennem kød, fisk og røde grøntsager som rødbede og røde æbler.​​​​​​​

1. Kollagenboost i morgenkaffen eller smoothien

Collagen GOLD er en af det danske brand VILD NORDs smagsneutrale varianter. Blandingen kan mixes i en kop morgenkaffe eller en forfriskende smoothie.


Produktet er baseret på torsk, og indeholder pulveriserede acerolabær, som er en kilde til C-vitamin, der understøtter normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og knogler. Også tang er på ingredienslisten, og det indeholder jod, som ligeledes bidrager til at vedligeholde en normal hud.

2. Den stribede med kollagen og C-vitamin

Kollagen-tilskud fås også med en nyhed fra Matas Helsestriber, nemlig Matas Kollagen + C-vitamin.


Her er der tilsat C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.

3. Kærlighed til huden med fiskecollagen og fløjlsblomst

BIDRO Hud, Hår og Negle er, som navnet indikerer, målrettet flere dele af kroppen.


Kapslerne er et mix af blandt andet fiskecollagen, fløjlsblomst og hvid pil. Kosttilskuddet indeholder zink, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår, normale negle samt en normal hud.

Tre til dit hår

Hvem vil ikke gerne passe godt på hårpragten og give lokkerne, hvad de har brug for? Hårplejeprodukter er noget, der fylder på mange badeværelseshylder, men en mulighed er også at give håret et boost af vitaminer indefra.

1. Padderokkeekstrakt til lokkerne

Smuuk Skin er ligesom VILD NORD også et dansk brand, som arbejder for at pleje kroppen indefra.


Deres Hairbooster indeholder bl.a. padderokkeekstrakt og lader næringsstofferne biotin, zink og selen hjælpe med at vedligeholde et normalt hår.

2. Stribet Biotin-boost

Matas Striber tilbyder også et biotinmix til manken.


Matas Biotin har et højt indhold af biotin, som bidrager til at vedligeholde normal hud og normalt hår.

3. Et skud vingummi til hårpragten

Vingummi til håret lyder måske som en klistret omgang, men bare rolig – det er det ikke. New Nordics æblegummies skal spises. ’Gummierne’ indeholder urter, biotin og zink.


En blanding som skal passe på et normalt hår, for både biotin og zink hjælper til vedligeholdelsen af dit normale hår.

Alt du bør vide om hair gummies

Vi guider

Alt du bør vide om hair gummies

Gør plads til din nye superhelt til håret blandt hårkuren, varmebeskyttelsen og hårolien. Hair gummies har nemlig taget verden med storm og er kosttilskud specielt udviklet til dig, der ønsker at forkæle dine lokker og vedligeholde et normalt hår. Bliv klogere på de populære hår vingummier her.

Læs også

Tre til din tan

En del af os vil gerne have en smuk sommerglød, men vi ved også, at solens stråler er hårde ved huden og nedbryder den. Derfor er det vigtigt at have solskinsrådene i klar hukommelse, når sommeren er over os: Skygge, solhat og solcreme i en passende faktor. For at give huden et godt fundament i solskinshalvåret, kan man også supplere med et vitamintilskud. Vi har fundet tre.

1. Klar til sommeren

SunPrepare fra Smuuk Skin forbereder huden på at blive udsat for solens UVA- og UVB-stråler med en kombination af vitaminer, mineraler og karotenoider.

2. Solskinsvitaminer til huden

IMEDEEN Tan Optimizer bidrager ligeledes til at forberede huden, inden solskinsdagene for alvor begynder.


A-vitamin bidrager til at vedligeholde en normal hud. C- og E-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress.

3. Et mix af kobber og kapers 

Skin Care Perfect Tan fra svenske NEW NORDIC består blandt andet af ekstrakter fra mandarin, pomelo og kapers.


Derudover indeholder tabletterne kobber, der bidrager til normal hudpigmentering, og C-vitamin, der støtter dannelsen af kollagen og hjælper med at beskytte hudens celler mod oxidativ stress.

Tre til dine negle

Selvom håndtrykket er blevet noget udvandet efter corona har gjort sit indtog, er vi stadig mange, der værdsætter smukke og sunde negle. Også her er der en række ’inner beauty’-produkter, som tilbyder et solidt vitaminmix til fingerspidserne.

1. Propolis, peber og oreganoolie

Nail Strong fra NEW NORDIC er tabletter, som er baseret på vindruekerneekstrakt og indeholder blandt andet propolis, peber og oreganoolie.


Tabletterne er også tilsat silica i den form, der findes i havvand samt vitaminer og mikronæringsstoffer. Indholdet af zink og selen bidrager til opretholdelsen af normale negle.

Farvel til problemer med neglene!

Bag om brandet

Farvel til problemer med neglene!

Få et overblik over, hvad du kan gøre ved dine negleproblemer. Det behøver slet ikke være så svært.

Læs også

2. Striber til neglene

Med Silica Plus har Matas Striber lavet en blanding af blandt andet agerpadderok-ekstrakt, hjulkrone og tang.


Tabletterne indeholder biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde normalt hår og hud. Zink bidrager også til at vedligeholde normale negle.

3. Zinktilskud til negle og hår

Også IMEDEEN har fokus på lidt mere end ”bare” negle i deres kosttilskud Hair & Nail, hvilket man næsten kan høre på navnet.  


Tabletterne indeholder bl.a. zink, der bidrager til at vedligeholde negle og hår, og biotin som er målrettet håret.

Styrk din indre skønhed

Indre skønhed kan styrkes på mange måder, og det kan være forskelligt, hvad der giver os glød, velvære og overskud. Måske har du brug for at danse helt vildt og uhæmmet til høj musik en gang imellem? Eller det kan være, at du finder energi i at synke ned i en god bog med en kop varm te ved din side og en plaid over fødderne.


Andre aktiviteter som at gå en rask tur i den grønne natur, få sin nattesøvn eller være social er godt understøttet af forskningen og er mere generelle tips, der styrker vores indre skønhed og sundhed. Og så er det jo altid vigtigt at huske at spise sundt og varieret.

To produkter, der giver strålende hud

Vi guider

To produkter, der giver strålende hud

Kender du det, når din yndlings dag- og natcreme pludselig ikke er nok for din hud? Din hud mangler noget ekstra for at få den udstråling, du drømmer om. Derudover begynder de fine linjer så småt at vise sig på overfladen, og du er nu på jagt efter et produkt, der kan sætte en stopklods for rynkerne, der (måske) snart bevæger sig op og joiner de fine linjer. I stedet for at erstatte din favorit creme kan du optimere din hudpleje med supplerende produkter, der går dybere ned i huden.

Læs også

Snup skønhedsekspertens tips til indre skønhed

I det nye nummer af magasinet SKØN bliver den danske skønhedsekspert Charlotte Torpegaard interviewet om indre skønhed og giver bl.a. fem gode tips til indre skønhed, som du kan lade dig inspirere af her:   

1. Søg ud i naturen
Sørg for at komme ud i naturen og få masser af frisk luft. Mange af os har under corona-pandemien fået øjnene op for, at det beroliger nervesystemet at være i naturen. Så tag ud i skoven og kram et træ, gå en tur ved vandet eller vinterbad i det iskolde vand. Det kan lyde lidt langhåret, men det virker.


2. Nyd et lækkert bad
Uanset om du tager et karbad eller brusebad, så giv dig selv ro til at nyde det imens. Tag hele hovedet under vand, så du kan lukke verden lidt ude og ikke høre andet end dine egne tanker.


3. Rens din hud hver dag
Tag fem minutter for dig selv hver dag, hvor du lukker døren til badeværelset og plejer din hud. Det er vigtigt at rense huden grundigt både morgen og aften, så brug tid på at massere et godt renseprodukt ind i huden og rens dagen eller natten væk.


4. Rul dig til mere ro
Brug en ansigtsrulle, mens du sidder i sofaen om aftenen. Det giver ro på nervesystemet, hvis du er lidt stresset eller bekymret. Rul på en afrenset hud, eventuelt med en god olie.


5. Gør noget godt for dig selv
Indre skønhed handler om omsorg. At gøre noget godt for os selv. Gør det til en lille treat til sig selv at smøre dig ind i en god bodyolie efter badet, brug en lækker ansigtsmaske eller hvad, du synes, er rart.

Relaterede artikler

Gør-det-selv guide til Gua Sha massage

Vi guider

Gør-det-selv guide til Gua Sha massage

Af Amalie Schiller

Gua Sha massage er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er efterhånden blevet en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Vi guider til den populære, virkningsfulde sten - i samarbejde med Maria Zabrodina, der er certificeret Gua Sha behandler og ekspert i facelifting.

Læs mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs mere
Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber som den "nye" hotte hjælper, når huden skal holde sig ungdommelig, glat og fast. Vi kigger på kollagen-boostende hudpleje, redskaber og ikke mindst kosttilskud.

Læs mere
Vild Nord kollagen bidrager til smuk hud indefra

Nyhed

Vild Nord kollagen bidrager til smuk hud indefra

Af Matas

Vidste du, at huden kan plejes indefra? Vild Nord er kollagenpulver, som bidrager til at give din hud ekstra fugt og mindske rynker indefra. Du kan bruge pulveret som en del af din daglige skønhedsrutine ved at tage det som et tilskud til en varieret kost og sund livsstil for at holde huden smuk.

Læs mere