• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Bag om brandet

De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Det populære amerikanske brand, IT Cosmetics, fås ekslusivt hos Matas, som det eneste sted i Danmark! Hvis du er ligeså begejstret, som vi er, så tag et kig på de allermest populære produkter fra mærket, og hør hvorfor det netop er dem, der er best sellers.

IT Cosmetics er kendt for makeupprodukter, der både giver god dækning og er effektive, samtidig med de indeholder plejende ingredienser. For at hjælpe dig lidt med at navigere i de mange nye, hypede produkter fra mærket, har vi samlet de 5 allermest populære lige her.

Hør om IT Cosmetics' absolutte best sellers i videoen:


1

CC cream med SPF 50

Hvis du kender til IT Cosmetics, så kender du sikkert også brandets CC cream.


Den er en af de mest kendte produkter derfra, og er en sand alt-i-én multitasker, som giver en perfekt dækning og beskytter din hud mod solens stråler med solfaktor 50.

2

Bye Bye Pores pudder

Denne pudder lover et airbrushed look og gør porerne usynlige. Den er semitransperant, så den findes bare i én universel nuance – super nemt!


Du kan både få den i en løs og en fast pudder. Den faste version er helt perfekt til makeuptasken, du har med dig rundt, så du kan touche up i løbet af dagen, mens den løse er god til at bake med eller til bare at børste over ansigtet derhjemme.


Bye Bye Pores indeholder både silke, collagen, antioxidanter og peptider.


(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores - Translucent 6,8 g
234,95
Du optjener 24 point
(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores Pressed Translucent
249,95
Du optjener 25 point
3

Superhero mascara

En mascara, der både skaber fylde og længde med det, som IT Cosmetics kalder for “Super Black-pigment”, der giver en endnu mere intens farve. Mascaraen er let at bygge op med flere lag til endnu mere volumen, og så indeholder den collagen, biotin og peptider, som plejer dine vipper.


Derfor er det måske ikke så underligt, at Superhero mascara er landet i top 5 over de mest populære produkter fra IT Cosmetics.

​​​​​​​

4

Bye Bye Under Eye concealer

En af de allermest dækkende concealere på markedet. Den dækker både mørke rander, rødme, hyperpigmentering, karsprængninger og hvad du ellers skulle have lyst til at skjule, og så indeholder den samtidig ingredienser, der gør noget godt for din hud imens, som fx hyaluronsyre og antioxidanter.


Så er du på jagt efter en full coverage anti-age concealer, der tilmed er vandfast, bør du klart tage et kig på Bye bye Under Eye concealeren fra IT Cosmetics.

5

Brow Power brynpen

Dette er ikke en helt normal brynpen – den findes nemlig kun i én universel farve, som til gengæld tilpasser sig alle hårtoner alt efter, hvor hårdt du trykker. Lette strøg til lyse hårtoner og tryk hårdere for at opnå mørkere toner. Børst igennem med øjenbrynsbørsten for at gøre det mere naturligt.


Brynpennen smitter ikke af og er meget tæt på at ligne ægte hår, så den er også ideel, hvis du har meget sparsomme eller slet ingen bryn.

​​​​​​​

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Læs mere
Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs mere