• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Bag om brandet

IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Skønhed har mange ansigter, former og facetter, og det, at føle sig skøn og smuk, hænger ofte sammen med, at du føler dig godt tilpas. Det er ikke bare fokus for IT Cosmetics nyeste kampagne, Real Women, men faktisk er det en af deres kernemissioner. Er du nysgerrig, så læs med, når vi dykker ned i det populære amerikanske brand.

Skønhed er rigtig mange ting, men først og fremmest er det en følelse, der er for alle. Når vi føler os godt tilpas indeni, kan det som oftest også ses udenpå. Det lyder måske som lidt af en floskel, men for IT Cosmetics er der faktisk en fin historie bag.  

Lad os spole tiden tilbage...  

Jamie Kern Lima er navnet på en af IT Cosmetics-medstiftere, hvis fortælling skulle vise sig at få stor betydning.  


I mange år var hun nemlig flov over sin hud. Hun var dagligt på skærmen grundet sit job som TV-nyhedsvært, og det var ærlig talt ikke den bedste kombination.  


Hvorfor var hun flov, tænker du nok ikke – for det er nok desværre en ret velkendt følelse for mange. Hvorom alting er, så var hendes grund, at hun led af rosacea; En kronisk inflammatorisk tilstand, der giver rødme i huden.


Naturligt nok finkæmmede hun markedet for at finde et produkt, der kunne give hende et ekstra selvtillidsboost i hendes arbejde, men det var åbenbart ikke nemt. Så hvorfor ikke bare skabe sit eget?  

“Ingen vil da købe makeup af en, der ser ud som dig”

Ind gik jagten på at finde investorer til hendes iværksættereventyr that is IT Cosmetics. Men det var lidt af nogle knops, hun fik med sig på vejen. Det er åbenbart ikke nemt at sælge skønhedsprodukter, hvis man ikke har flawless photoshop-hud.  


Der måtte andre metoder til, og to år efter lanceringen kunne hun se et af sine produkter “Bye Bye Under Eye Concealer” blive udsolgt bare 10 minutter inde i en TV-shop session på QVC. Rimelig imponerende.  

Hella Joof: "Der er skønhed nok til os alle"

Nyhed

Hella Joof: "Der er skønhed nok til os alle"

Alle er smukke! Men skønhed kan vokse, hvis den bliver næret med kærlighed – til dig selv og andre. Vi har bedt vores guru Hella Joof om at skrive sit skønhedsmanifest til os – og dig, kære læser. Det går vi nu rundt og messer og er lidt lettere om hjertet. Artiklen er udgivet i samarbejde med Eurowoman.

Læs også

Føl dig som den bedste version af dig selv  

I dag er IT Cosmetics et af USA's mest solgte makeupbrands, der har til formål at få kvinder til at føle sig som den bedste version af sig selv.  


Det kan man på mange måder. Det handler nemlig ikke om at være usikker på sin hud og gemme den væk, fordi den ikke ligner det, du ser på Instagram. Oh yes, engang var det bare topmodellerne, der fik os til at kigge ned af os selv med et suk, men i dag bliver vi konstant eksponeret for samme følelse på blandt andet Instagram, hvor perfekthedsfiltrene nu er tilgængelige for alle.  


I stedet handler det om at finde ud af, hvad der får dig til at føle dig godt tilpas helt nede i maven – om det så er at møde verden “nøgen”, som du er skabt, eller om du føler dig mere tryg ved at bruge eksempelvis foundation. Uanset hvad er der ikke noget rigtig eller forkert – så længe du kan slappe af i, hvordan du ser ud.  

Udviklet i samarbejde med dermatologer

På produktsiden har IT Cosmetics fuldt fokus på at levere enkle, men effektive produkter, der er nemme at anvende. Alle er udviklet i samarbejde med plastikkirurger og dermatologer, som har været med til at sørge for, at ingredienserne er både aktive og sikre.


Faktisk gemmer der sig nogle ret ikoniske produkter, når man skimmer over deres sortiment, så lad os dykke ned i nogle af de mest spændende – og bedst sælgende – produkter herunder.  

Your skin but better

Har man sagt IT Cosmetics, har man også sagt CC+ Cream. Dette alt-i-ét produkt er brandets bedst sælgende, hvilket er SÅ forståeligt.  


Den fugtgivende foundation med SPF50 giver en virkelig fin og ensartet dækning, der kan bygges op alt efter temperament, samtidig med den mindsker synligheden af porer, fine linjer og misfarvninger i huden.  


CC+ Cream fås i tre forskellige varianter:

  • Original giver en naturlig finish med moderat glød.
  • Illumination giver ekstra glød og er særligt god til tør hud.
  • Oil-free matte giver dig en naturlig mat finish og er især god til fedtet eller kombineret hud.


"Jeg synes, at denne her CC+ Cream gør, at jeg føler mig mere komfortabel” - Isabella

Bye bye Under Eye  

Hvis du ikke er så meget til foundation, men til gengæld ikke kan undvære concealer, så er IT Cosmetics’ version med det sigende navn værd at prøve.


Det er nemlig en af de mest dækkende concealere på markedet og indeholder blandt andet indeholder hyaluronsyre og antioxidanter. Den er supereffektiv til at give et mere ensartet look under eksempelvis øjnene, eller hvis du vil dække noget på kinderne, hagen, eller hvor det måtte være.

Brow Power

Brow Power er en øjenbrynsblyant, som er sindssygt nem at anvende. Den fås i en universal farve, som kan tilpasse alle hårtoner. Jo hårdere, du trykker, des mere intens bliver farven.  


I den ene ende sidder selve blyanten, mens den anden ende har en børste til at rede igennem for et mere naturligt udtryk.  


For hver Brow Power, der bliver solgt, så donerer IT Cosmetics én af samme slags til organisationen Look Good Feel Better, som støtter kræftramte kvinder.  

Confidence in a cream

IT Cosmetics er nok mest kendt for deres makeup, men faktisk har de også flere serier af effektiv hudpleje.  


Confidence er en af dem, pg produkterne her indeholder blandt andet plejende anti-age egenskaber, men egner sig til alle hudtyper. Det er nemlig en fugtbombe uden lige med den lækreste tekstur og er – ligesom alle de andre produkter fra brandet – udviklet i samarbejde med plastikkirurger og dermatologer.  


I serien finder du en rens, creme, lotion og øjencreme.  

Relaterede artikler

De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Bag om brandet

De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Af Isabel Marschall Thostrup

Det populære amerikanske brand, IT Cosmetics, fås ekslusivt hos Matas, som det eneste sted i Danmark! Hvis du er ligeså begejstret, som vi er, så tag et kig på de allermest populære produkter fra mærket, og hør hvorfor det netop er dem, der er best sellers.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs Mere
Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs Mere