• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Få ungdommelig hud med mirakel-raketter

Der findes desværre ikke en kilde til evig ungdom, selvom sådan én står øverst på redaktionens ønskeliste. Til gengæld findes der et ocean af virkningsfulde hudplejeprodukter, der tilfører masser af næring til huden og bidrager til et ungdommeligt udseende.

Hvis du er typen, der ønsker at forebygge tegn på tidlig ældning, har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med anti-age dagcremer, natcremer og sera. Der findes hvert fald et ocean af anti-age hudplejeprodukter derude! 

Redaktionen sætter fokus på: Banebrydende anti-age koncept fra L’Oréal 

I dag sætter vi dog fokus på et banebrydende koncept med anti-age egenskaber; nemlig ampuller fra L’Oreals Revitalift serie. Med andre ord ser vi nærmere på de små mirakel-raketter, der er din lifesaver, når din hud hungrer efter et intenst boost af næring og fylde. Selv tak!   ​​​​​​​

L’Oreals Revitalift serie 

L’Oreals Revitalift serie består af en række anti-age hudplejeprodukter, der beriger huden med nærende ingredienser. Den ungdommelige glød er ikke forvist til de gyldne ungdomsår. Skønheden strækker sig faktisk længere end de polerede tyvere, hvis huden får den optimale pleje, og det er her, Revitalift serien og de banebrydende ampuller kommer ind i billedet. I dagens indlæg vender vi blikket mod to vidunderprodukter, henholdsvis Revitalift Filler Ampuller samt Revitalift Laser Ampoules, og vi guider dig til, hvordan du kan få glæde af de virkningsfulde, små mirakel-raketter, som vi kalder dem her på redaktionen.  

Men inden vi gi’r os i kast med en guidet tour, bør vi måske afklare, hvad der menes med ”ampuller”, for det er – for nogen – et begreb, der kræver en definition. For at gøre en lang historie kort: ampuller er en lille glasbeholder med en forseglet ”hals”. De anvendes til ingredienser, der skal opbevares lufttæt, og dermed fungerer de – for det første – som en effektiv beskyttelse af dyrebart indhold og – for det andet – som en doseringsmetode. Én ampul, én dosering. Nemmere bliver det ikke!

Revitalift Filler og Revitalift Laser, de to produkter i dagens spotlight, er pakket i netop lufttætte ampuller. De aktive ingredienser er altså indkapslet i små flasker, der sikrer en nem anvendelse og en præcis dosering af de virkningsfulde ingredienser.

Den gode hudpleje til efteråret

Matas LIVE

Den gode hudpleje til efteråret

Winter is coming! I takt med sæsonerne skifter gør hudens behov også. Det koldere vejr og den lavere luftfugtighed virker særligt udtørrende på huden, og kan give anledning til dehydrering, hudirritation og endda en hud der "drysser". I dag giver vores ekspert Janni dig de bedste tips til, hvordan du allerede i efteråret kan sætte ind for at undgå problematisk vinterhud.

Læs også

Revitalift Filler Ampuller – det ultimative fugtboost!

Revitalift Filler Ampuller fra L’Oréal består af syv små ampuller, der hver især indeholder en enkeltdosering af hyaluronsyre – en ingrediens, der giver din hud et ultimativt fugtboost, og som du ikke kan undvære, hvis du ønsker mere fylde i ansigtet… Og helt ærligt: hvem vil ikke gerne forlænge varigheden af de ungdommelige konturer?

Filler Ampullerne kan bruges på forskellige måder alt efter dit behov for ekstra fugt. Behandlingen kan fungere som:  


-    7 dages intens fugtkur
-    Tiltrængt fugtboost én gang om måneden
-    En lifesaver i perioder, hvor din hud er fugt-trængende. Eksempelvis i stressede perioder, eller når vejret skifter, og din hud craver et boost af næring


Med andre ord: valget er dit. Har du en pakke med Filler Ampuller derhjemme, kan du altså forsyne din hud med et ultimativt fugtboost, når den trænger allermest. Koncentratet vil effektivt udglatte fine linjer i din hud og efterlade dig med en glat og mere ungdommelig finish.  

(32)
L'Oréal Paris Revitalift Filler Ampuller 7 stk.
129,95
DU OPTJENER 13 Point

Revitalift Laser Ampuller

Revitalift Laser Ampuller fra L’Oréal er en intensiv ampulkur, der yder effektiv anti-rynke pleje til huden i ansigtet samt på halsen og brystet/décolleté. Kuren er inspireret af dermatologisk laserbehandling, og i hver ampul findes glykolsyre i en 10% koncentration.

Behandlingen giver en blid kemisk eksfoliering af huden, og resultatet er en mere jævn hudtone med færre synlige rynker og mere definerede konturer! What’s not to like?

Revitalift Laser Ampuller anvendes som en 7-dages kur, og hver dag i en uge giver du altså ældningstegn kamp til stregen. Måske kilden til evig ungdom er lige rundt om hjørnet alligevel? Med denne vidunder-kur fra Revitalift serien kommer du hvert fald tættere på smuk hud på blot 7 dage.  

(9)
L'Oréal Paris Revitalift Laser Ampoules 7 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point

Hvordan bruges de finurlige raketter? 

De små, finurlige ampuller ser ganske vist avancerede ud, men anvendelsen er faktisk lige til. Du skal såmænd bare ”poppe” hætten af den lille flaske og dernæst fordele indholdet på huden i ansigtet og på halsen samt décolleté. Ved hjælp af fingerspidserne kan du blidt massere indholdet ind i huden, og voila! Du har nu taget det første skridt mod kilden til ungdommelighed.

Redaktionens tip

Det er altid en god idé at inkludere en dag- og natcreme i din daglige hudplejerutine. Vi anbefaler desuden, at du anvender en dagcreme med solbeskyttelse sammen med dine Laser Ampuller, eftersom glykolsyre gør huden ekstra modtagelig over for solens stråler. Du kan jo passende lægge Revitalift Laser Dagcreme SPF20 i kurven for en fuldendt plejerutine. Derudover må du endelig ikke glemme at give halsen og brystet kærlighed. Husk desuden at rense din hud grundigt morgen og aften. En fuldendt hudplejerutine gør virkelig en verden til forskel.


Psst! L’Oréal har lavet en hel serie med anti-age hudplejeprodukter, som du med fordel kan anvende sammen med de virkningsfulde ampuller. Find Revitalift serien her!    

Andre Ecooking favoritter

(16)
L'Oréal Paris Revitalift Laser Øjencreme 15 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(28)
L'Oréal Paris Revitalift Laser Natcreme 50 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(14)
L'Oréal Paris Revitalift Filler serum 1,5% HA 30 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(70)
L'Oréal Paris Revitalift Energising Red Cream 50 ml
89,95
Førpris 159,95
DU OPTJENER 9 Point
(11)
L'Oréal Paris Revitalift Filler Eye Cream 15 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(47)
L'Oréal Paris Revitalift dagcreme SPF 30 50 ml
89,95
DU OPTJENER 9 Point

Relaterede artikler

Silke Grane om alder og hudpleje: Det skal du vide

Matas LIVE

Silke Grane om alder og hudpleje: Det skal du vide

Af Matas

Hvad skal du være særligt opmærksom på, når du vælger hudpleje? Vores hud ændrer sig gennem hele livet, og har derfor forskellige behov som hænger mere eller mindre sammen med vores alder. I dag vil Tidl. Skønhedsredaktør og skønhedsekspert Silke Grane og kemiingeniør Cecilia Demant i samarbejde med Clarins aflive de mest sejlivede myter om alder og hudpleje, samt guide til de vigtigste produkter og ingredienser at have i sin rutine - fra ung til moden hud.

Læs Mere
Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs Mere
Vi tester vores kunders danske skønhedsfavoritter!

Matas LIVE

Vi tester vores kunders danske skønhedsfavoritter!

Af Matas

I har stemt om hvilke danske skønhedsprodukter der er Jeres yndlings - og i dag tester kosmetikeren Zita dem LIVE på skærmen og giver sin mening!

Læs Mere
Glycerin - Den oversete fugtmagnet

Vi guider

Glycerin - Den oversete fugtmagnet

Af Cathrine Park

I hudplejens verden er der mange 'hårdtarbejdende’ ingredienser, som desværre ofte bliver overset, selv om de faktisk er afgørende for, at dit hudplejeprodukt dur til noget. Sådan en ingrediens er den intense fugtgiver glycerin, og derfor fortjener den din opmærksomhed.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021