• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Bliv klogere på kosttilskud fra danske Biosym

For små 35 år siden kom en ny, dansk spiller til verden inden for udviklingen og fremstilling af kosttilskud. Det hele startede med en far og en søn, der sammen havde et mål om at højne folkesundheden i de lande, Biosym var repræsenteret i. I dag er virksomheden lokaliseret i Ikast og producerer fortsat høj kvalitets kosttilskud, der er baseret på den seneste forskning.

Det kan være svært at navigere i det der med vitaminer, mineraler, omega 3-6-7-9 fedtsyrer, mælkesyrebakterier, urter og andre næringsstoffer. Vi har dykket ned i Biosyms dybe sortiment af kosttilskud, der med deres innovative tilgang til produkterne har skabt et stærkt sortiment med nøje udvalgte ingredienser, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Tre populære kosttilskud 

Det seneste år har der været et øget fokus på immunforsvaret. Og det er da også vigtigt med et velfungerende immunforsvar, da det er kroppens naturlige forsvar, som hjælper med at hole sygdomme og infektioner væk.


Særligt i vinterperioden bliver immunforsvaret sat på prøve af kulde og de mange mørke timer, og en af måderne hvorpå du kan give dit immunforsvar de bedste betingelser er selvfølgelig igennem din kost.


Dog kan det for nogle være en fordel at supplere med et tilskud, og her bidrager indholdet i Omnimin, OmniC og D-Sun fra Biosym til normalt immunforsvar.

Et spændende multivitamin kosttilskud 

Ved at inkludere en multivitaminpille i den daglige kost kan du få hele 28 vitaminer og mineraler på én gang! Så er det vist helt tilladt at kalde den populære Omnimin for et alsidig multivitamin kosttilskud.


Ved hjælp fra aktiverende vitaminer, organiske mineraler og lecithin er Omnimin sammensat med fokus på optagelighed. Biosym Omnimin er registeret hos The Vegetarian Society, hvorfor produktet også er velegnede til vegetarer.

Biosym Omnimin 175 tabl.
229,95
Optjen 23 point
Biosym Omnimin 360 tabl.
369,95
Førpris 419,95
Optjen 37 point

D-vitamin i synkevenlig, vegetabilsk kapsel

D-vitamin er nok et af de mest omtalte vitaminer, og denne fra Biosym med navnet D-Sun indeholder 20 µg vitamin D pr. kapsel.


Vitamin D er et fedtopløseligt vitamin, hvilket betydet, at der skal fedt til for at optage vitaminet. Så for at bidrage til en god udnyttelse, er der tilsat lecithin fra solsikkeolie i D-Sun.


Tilskuddet kommer i små, synkevenlige kapsler, som ovenikøbet er vegetabilske.


Vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. Vitamin D bidrager desuden til immunsystemets normale funktion og en normal muskelfunktion.

Biosym D-Sun 20 mcg D3-vitamin 120 tabl.
84,95
Optjen 9 point
Biosym D-Sun 20 µg 360 kaps.
179,95
Førpris 209,95
Optjen 18 point

C-vitamin, calcium og magnesium i et

Biosyms veganske tilskud med C-vitamin indeholder en kombination af Vitamin C, calciumcarbonat og magnesiumoxid, hvilket bevirker, at vitaminets eventuelle syrevirkning neutraliseres. Det betyder også, at personer med sarte slimhinder bedre kan tåle tilskuddet, uden at kvaliteten af det aktive vitamin C reduceres.


OmniC indeholder 500 mg vitamin C i form af L-ascorbinsyre, som er den form, som C-vitamin findes i i naturen.


Vitamin C bidrager til, at immunsystemet fungerer normalt, og at immunforsvarets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning vedligeholdes ved et dagligt indtag på 200 mg ud over det anbefalede daglige indtag af vitamin C. C-Vitamin bidrager desuden til et normalt energistofskifte og kan medvirke til at reducere træthed og udmattelse.

Biosym OmniC 500 mg 180 tabl.
149,95
Førpris 169,95
Optjen 15 point

En bredt udvalg af kosttilskud 

Udover de tre tilskud finder du et væld af andre kosttilskud fra danske Biosym. De har nemlig et bredt udvalg, og uanset dit behov kan du være sikker på, at deres produkter er sammensat af aktive stoffer, og at indholdet altid er nøje afstemt i forhold til den mest seriøse viden og forskning.

Fiskeolien fra bæredygtigt fiskeri

Kosttilskuddet EPA-GLA er en unik kombination af omega 3-6-7-9 fedtsyrer fra højkvalitets fiskeolie og udvalgte planteolier. Foruden at være et gennemført fiskeoliekosttilskud så byder kapslen på flere gode egenskaber. Kapslen indeholder EPA og DHA, der er essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv er i stand til at danne. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion ved dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.


Fiskeolien i EPA-GLA stammer derudover fra et bæredygtigt fiskeri og er certificeret af den uafhængige miljøorganisation, Friend of the Sea. Grundet indholdet af rapslecithin kan der ses en lille mørk ansamling i kapslen, hvilket er helt naturligt.

Biosym EPA-GLA+® 240 kaps.
349,95
Førpris 399,95
Optjen 35 point
Biosym EPA-GLA+® 120 Kaps
235,95
Optjen 24 point

Mælkesyrebakterier 

Du har måske før hørt om mælkesyrebakterier, som også går under navnet probiotika? Symbioflor+ er et godt eksempel på et kosttilskud, der har et højt indhold af levedygtige mælkesyrebakterier.


I Biosyms Symbioflor+ er mælkesyrebakterierne nøje udvalgte, så de kan modstå galde og mavesyre og nå sikker frem til tyktarmen.

Biosym Symbioflor+ 180 kaps.
249,95
Optjen 25 point
Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Spot Trenden

Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier, som også bliver kaldt probiotika, lyder måske ikke umiddelbart som noget, du skal ønske dig flere af. Men de er en del af en varieret kost, og så er din tarm er fulde af dem.

Læs også

Magnesium +300: Et allround mineral til kroppen  

Magnesium er et mineral, der bruges i mange processer i kroppen. Senest har Biosyms Magnesium +300 vundet en anerkendelse grundet dets mange skønne egenskaber.


De to effektive magnesiumkilder, der dominerer i Magnesium +300, er Magnesium-L-pidolat og Magnesiumoxid. Magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt bidrager til vedligeholdelse af skelettet og tænderne.


Vil du lære mere om de mange gode egenskaber ved magnesium? Så har vi skrevet en artikel, hvor du kan blive klogere på magnesium.

Biosym Symbioflor+ 180 kaps.
249,95
Optjen 25 point

B-vitamin til hud og hår 

I Omni-B Active får din krop glæde af alle de tilsatte b-vitaminer i høj kvalitet i en velafbalanceret mængde i deres mest aktive form. Blandt andet Biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normal hud, slimhinder og hår. For at blive klogere på de forskellige b-vitaminers funktion i kroppen, har vi skrevet en artikel, hvor du kan blive meget klogere på b-vitaminerr.


Som navnet antyder, er Omni-B Active baseret på aktiverende b-vitaminer, såsom Riboflavin (B2), Niacin (B3), B6-vitamin, Folsyre (B9) og B12-vitamin. Tilskuddet er også velegnet til vegetarer og veganere, da produktet er registreret hos The Vegan Society i England.  

Biosym Omni-B Active 120 tabl.
199,95
Optjen 20 point

Den veganske omega-3 kapsel 

Med VegOmega-3 får du et plantebaseret omega-3 kosttilskud, der i dag er et af nordens stærkeste algeolie omega-3 produkter. Tilskuddet er udvundet af havalger, der er rige på de vigtigste omega-3 fedtsyrer – nemlig EPA og DHA, der er godt for hjertet, hjernen og synet. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn (ved et dagligt indtag på 250 mg DHA). EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion (ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA).


VegOmega-3 er også udviklet med omtanke for gravide og ammende. Ved indtag hos kvinden på 200 mg DHA - udover det dagligt anbefalede indtag på 250 mg EPA og DHA - bidrager moderens indtag af DHA nemlig til en normal udvikling af hjernen og øjnene hos fosteret samt spædbørn, der bliver ammet.


Det er også værd at nævne, at produktet er registeret ved både det engelske The Vegan Society og Dansk Vegetarisk Forening, der garanterer et kosttilskud, der er produceret til både veganere og vegetarer.

Biosym VegOmega-3 60 kapsler
229,95
Optjen 23 point
Biosym VegOmega-3 120 stk.
399,95
Optjen 40 point

Relaterede produkter

Biosym Osteoform 360 tabl.
269,95
Optjen 27 point
Biosym Lecithin Granulat fra solsikkeolie 200 g
109,95
Optjen 11 point
Biosym EchinaGold
189,95
Optjen 19 point

Relaterede artikler

Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Matas LIVE

Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Af Matas

Vi gør meget ud af at pleje vores hud, hår og krop udefra, men overser tit, at vi faktisk kan gøre rigtig meget for øget sundhed og velvære indefra også. Marianne er helserådgiver og ekspert i kosttilskud; i dag guider hun dig til at finde de produkter, som kan hjælpe dig med skønheden indefra.

Læs Mere
Kom godt fra start i 2021

Vi guider

Kom godt fra start i 2021

Af Nanna Skousbøll

Kom godt fra start i 2021 med nogle gode vaner, som er med til at gøre dig glad – indefra og ud. Mange af os har set frem til 2021 – behøver vi nævne hvorfor? ”Siden” er blank, og vi kan skrive lige den historie, som vi har lyst til. Tilfredsstillende, ikke? Tag hul på det nye år med gode vaner. Få inspiration her!

Læs Mere
Bliv klogere på D-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på D-vitamin

Af Matas

D vitamin, D3 eller solvitaminet, som mange kalder det, er et vitamin med mange navne og endnu flere funktioner i kroppen. Der er i dag meget viden omkring dette vitamins vigtighed for at kroppen kan fungere optimalt. Læs med her for at blive klogere på D vitamin.

Læs Mere
Omega-3 – de vigtige fedtsyrer

Vi guider

Omega-3 – de vigtige fedtsyrer

Af Matas

Ved du hvorfor nogle Omega-3 kaldes essentielle fedtsyrer? Og ved du hvad omega-3 bidrager til og hvordan du kan spise dig til omega-3? I denne artikel guider vi dig til omega-3, men vi kommer fordi lidt om andre fedtsyrer og hvordan de har indvirkning på de populære omega-3 fedtsyrer.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage