Menu
Vi guider

Spændende kosttilskud, der plejer dit hår og dig

Vi udvikler os – heldigvis – med tiden og med alderen. Det betyder også, at vores behov for eventuelle kosttilskud forandrer sig undervejs. Vi har kigget nærmere på tre produkter, der henvender sig til dig, der drømmer om et velplejet hår – eller dig, der er på et punkt i livet, hvor du leder efter hjælp til at lindre gener forårsaget af overgangsalderen - eller måske begge dele.

Vi skal være de første til at indrømme, at det kan virke overvældende at se på de bugnende hylder, når du er på jagt efter de helt rigtige kosttilskud. For det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, lige præcis hvilke tilskud, der passer til dig og dine individuelle behov. Behov, der tilmed kan ændre sig med alderen og selvfølgelig også er påvirket af din generelle sundhed og daglige kost.
​​​​​​​

Her har vi set nærmere på solide produkter, der er oplagte valg, hvad enten du går efter et tilskud, der kan hjælpe dig til et lækkert hår – eller du er på jagt efter noget, der kan lette de gener, som følger med overgangsalderen.


Plej hår og hovedbund med Australian Bodycare

Måske kender du allerede Australian Bodycares særlige hårplejeserie, som er målrettet dig, der har tendens til hårtab. Produkterne indeholder naturlige aktiver, der plejer håret og modvirker, at det er tørt, knækker eller fremstår tyndt.

Men vidste du også, at der i samme serie findes et kosttilskud, der giver din hovedbund de bedste betingelser for et sundt hår?

En sund hovedbund er nemlig afgørende, hvis du vil give dit hår de bedste vækstbetingelser, og med det rette kosttilskud kan du supplere din kost ved at tilføre kroppen næringsstoffer. Hair Loss Care fra Australian Bodycare indeholder en lang række vitaminer og mineraler og udtræk fra bl.a. Agerpadderokke, der plejer håret, og Biotin, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår, og ved at indtage to kapsler dagligt, giver du – bogstavelig talt – dit hår den bedste grobund.
​​​​​​

For at få den mest optimale oplevelse, anbefaler vi, at du supplerer kosttilskuddet med de øvrige produkter i hårtabsserien: Hair Loss Serum, Hair Loss Wash, Hair Loss Conditioner og Hair Loss Spray.


Boost din hårpragt med lækre gummies

Det behøver ikke være kedeligt at tage kosttilskud. Faktisk kan det være en temmelig smagfuld oplevelse. HairLust Hair Growth Formula Gummies er nemlig velsmagende tyggevitaminer, der er specielt sammensat til at bidrage til at vedligeholde et normalt hår indefra og ud.​​​​​​​
​​​​​​​

De lækre gummies indholder silica fra bambusekstrakt, vitamin A, C, E, B5, B6, B12, mens biotin og zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Desuden er HairLust Hair Growth Formula Gummies i øvrigt fri for både sukker, gluten, soja og laktose, ligesom de er veganske og uden kunstige smags- eller farvestoffer.


Naturlig hjælp til kvinder i overgangsalderen

Hvis du har brug for hjælp til de udfordringer, overgangsalderen kan føre med sig, så er REGOMEO fra Herrens Mark (ja, det er og bliver et godt navn til en producent af naturlige kosttilskud) værd at overveje.

REGOMEO er et 100% økologisk, vegansk og laktosefrit kosttilskud, der med sin unikke sammensætning fokuserer på at mindske de gener, som mange kvinder oplever i og efter overgangsalderen.
​​​​​​​
REGOMEOs indhold af fermenteret rødkløverekstrakt hjælper nemlig kvinder til en roligere og mere behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, øget svedtendens og rastløshed, mens citronmelisse hjælper med at bevare et positivt humør og en sund søvn, og pebermynte understøtter fordøjelsen. På den måde bliver en lidt udfordrende tid forhåbentlig nemmere at håndtere.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.


Relaterede artikler

Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Nyhed

Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Af Matas

Måske kender du fornemmelsen af at kigge nervøst på hårbørsten for at tjekke, hvor meget hår, der er gået tabt. Eller du frygter at kigge på risten i afløbet, efter du har været i bad. Hårtab er desværre en daglig udfordring for mange, men heldigvis er der hjælp at hente. Her guider vi dig til Hair Loss-serien fra Australian Bodycare, der er målrettet kampen mod hårtab. Vi ser også nærmere på, hvad hårtab kan skyldes, og giver dig en række gode råd, der kan hjælpe dig på vej.

Læs Mere
9 gode råd til et sundt og smukt hår

Nyhed

9 gode råd til et sundt og smukt hår

Af Benedikte Lundberg

Drømmer vi ikke alle om et velplejet og glansfuldt hår, der stråler af sundhed? Det er faktisk ikke så svært at opnå. Vi har samlet 9 simple tricks til at få et smukt og velplejet hår lige meget hvilken hårtype, du har.

Læs Mere
Den store guide til overgangsalder

Din sundhed

Den store guide til overgangsalder

Af Matas

Hvad dækker begrebet overgangsalder over? Mange kvinder vil nok sige, at det er det tidspunkt i livet, hvor menstruationerne ophører og hedeturer bliver en fast del af hverdagen. Læs med her, så guider vi til, hvad overgangsalderen helt præcist indebærer.

Læs Mere