Vi guider
To produkter, der giver strålende hud
Kender du det, når din yndlings dag- og natcreme pludselig ikke er nok for din hud? Din hud mangler noget ekstra for at få den udstråling, du drømmer om. Derudover begynder de fine linjer så småt at vise sig på overfladen, og du er nu på jagt efter et produkt, der kan sætte en stopklods for rynkerne, der (måske) snart bevæger sig op og joiner de fine linjer. I stedet for at erstatte din favorit creme kan du optimere din hudpleje med supplerende produkter, der går dybere ned i huden.

I indslaget her vil jeg introducere dig til to produkter. Et kosttilskud, der plejer din hud indefra, og et serum, der går dybere ned i huden end din dag- og natcreme. Fælles for begge produkter er, at de effektivt arbejder på at give din hud den udstråling og glød, du (måske) ikke kan få fra dine cremer alene. Er du klar til at blive klogere på de to vidundere? Her kommer de!  

Et kosttilskud, der plejer huden indefra

I dag bliver vi introduceret til flere kosttilskud, der fungerer som et supplement til vores elskede hudplejeprodukter. Særligt når vi snakker om, hvordan vi kan komme de synlige tegn på ældning i forkøbet og reducere de fine linjer, der så småt har vist sig på overfladen.


Et kosttilskud, der kan arbejde på en anden måde end din ansigtscreme og serum, er Imedeen Time Perfection. Time Perfection tabletterne indeholder Imedeens egen eksklusive ingrediens Marine Complex samt LycoPhence GS  Forte – en patenteret sammensætning bestående af tomatekstrakt, vindruekerneekstrakt, zink og C-vitamin. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for en normalt fungerende hud og zink, der bidrager til at vedligeholde en normal hud.​​​​​​​

Imedeen Time Perfection

Imedeen Time Perfection er et kosttilskud til dig på 40+, der så småt kan se forandringer som rynker og fine linjer på overfladen af huden eller ønsker at komme dem i forkøbet. Det er ikke kun i ansigtet, du vil opleve en forskel. De første tegn på Imedeens effekt sker faktisk på kroppen, hvor der også kan forekomme tegn på ældning.


Når man tager et kosttilskud, der virker indefra, er det vigtigt at skrive sig bag øret, at det tager tid, før man kan se en virkning på ydersiden af huden. Derfor anbefaler vi, at du bruger Imedeen i min. 12 uger. Efter 12 uger anbefaler vi, at du fortsætter med at tage Imedeen, så længe du ønsker den gavnlige effekt på huden.

Et serum, der giver din hud et fugtboost og udstråling    

Du kender måske allerede til serum-junglen, men lad os lige opsummere, hvorfor du skal supplere din daglige hudplejerutine med et serum. Faktisk er et serum det vigtigste og første step i din hudplejerutine efter rens, inden du masserer din ansigtscreme ind i huden. Et serum trænger nemlig længere ned i huden, end din ansigtscreme gør, og kan på den måde arbejde på et dybere plan med specifikke hudproblemer/irritationer.

Multivitamin Serum fra Mellisa

Oplever du, at din hud er tør, og at den hungrer efter fugt? Måske er din hud inde i en periode, hvor den er ekstra sart og irriteret, og dine porer synes store. Hvis du allerede bruger en dagcreme, der skulle siges at gøre op med disse problematikker, er du allerede godt på vej. Dét, du mangler, er et serum som Mellisas Multivitamin Serum, som giver din hud det ultimative fugtboost, der er resultatet af en strålende hud.


Med den høje koncentration af letoptagelige vitaminer, mineraler, antioxidanter og koldpressede planteolier hjælper Multivitamin Serum effektivt til at få din fugtbalance tilbage i huden. Et serum, jeg varmt vil anbefale til alle, der står i ovenstående situation med deres hud. Den er god!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber som en rigtig god hjælper, når huden skal holde sig spændstig, glat og fast. I denne artikel dykker vi ned i en håndfuld populære kollagenpulver, samt svarer på de mest stillede spørgsmål om kollagen.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Alt du bør vide om hair gummies

Vi guider

Alt du bør vide om hair gummies

Af Nanna Skousbøll

Gør plads til din nye superhelt til håret blandt hårkuren, varmebeskyttelsen og hårolien. Hair gummies har nemlig taget verden med storm og er kosttilskud specielt udviklet til dig, der ønsker at forkæle dine lokker og vedligeholde et normalt hår. Bliv klogere på de populære hår vingummier her.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.