• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Y LE PARFUM – en ny, maskulin dufterobre fra YSL

Er du på udkig efter en ny, eksklusiv dufterobre til parfumehylden? Så lad dit blik hvile på Y LE PARFUM fra Yves Saint Laurent – en nyfortolkning af Y-seriens ikoniske signaturduft – der emmer af rå maskulinitet. Parfumen er det ultimative must-have til manden, der har alt, men alligevel mangler en velduftende aroma, som han kan vende tilbage til igen og igen og…

Y LE PARFUM er en ny dufterobre fra YSL, der - med rå maskulinitet og en dragende intensitet - fængsler sanserne med ét. Parfumen er som skabt til den selfmade mand. Helt fri. Intenst uafhængig. Ovenpå. Den spiller på alle de maskuline strenge i duftregistret og ekspolerer i en symfoni af rå, friske og fløjlsbløde noter. Lad os kigge nærmere på dagens hovedperson fra eksklusive Yves Saint Laurent.  ​​​​​​​

Y LE PARFUM – til manden, der har alt

Y LE PARUM er en nyfortolkning af den klassiske signaturduft fra Y-serien, hvorfor du bliver mødt af en genkendelig, men yderst intens og dragende duft, når du beriger din hud med sprøjt fra den nye dufterobre fra Yves Saint Laurent. Hvis du allerede er tilhænger af den ikoniske Y-duft, vil du med garanti kunne lide den her.

Parfumen er en Eau de Parfum – en koncentreret duft, der holder længe. Duften består af et miks af hvid akkord; ren, fransk lavendelhjerte samt geranium, der udvikler sig på en base af mørk akkord, cedertræ hjerte og en dragende aroma fra røgelse. Kort og godt er Y LE PARFUM den ultimative must-have duft til manden, der er på udkig efter en sikker vinder – en såkaldt klassiker til dufthylden, som han altid kan vende tilbage til.  

Relaterede artikler

Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs mere
10 nye dufte til mænd

Vi guider

10 nye dufte til mænd

Af Amalie Schiller

I 2019 blev en række nye parfumer lanceret fra mærker som, Valentino, Hugo Boss, Dior og Giorgio Armani. Vi har samlet 10 nye dufte, der hver i sær er beriget med velduftende noter.

Læs mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder i 2022? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs mere