• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 60 dages returret
Nyhed

Nyhed: Certificeret serum med supereffekt

Matas Natur udvider sit populære hudplejesortiment med en intensivt virkende Anti-age Serum uden parfume beriget med aktive ingredienser af økologisk og naturlig oprindelse. Som resten af hudplejeserien bærer den nye serum stærke mærkninger på fronten.

De kolde efterårs- og vintermåneder kan tage hårdt på vores hud, og det stiller ekstra store krav til vores ansigtspleje. Matas Natur har netop lanceret en ny Anti-age Serum uden parfume, der er fyldt med aktive ingredienser, der booster huden. Samtidig er den yderst skånsom for både dig og miljøet.

Hvad er et serum?

Et serum er særdeles effektivt til de lidt køligere måneder, når huden har brug for ekstra fugt og pleje. Et serum er ofte målrettet et bestemt behov, ønske eller problem i huden, og kan derfor være et godt supplement til din dag- eller natcreme men kan ikke anvendes alene. Ung, problemfri hud har ofte ikke brug for mere end en fugtgivende ansigtscreme, mens den lidt mere modne hud, der har større tendens til tørhed, rødme og fine linjer kan drage stor fordel af et effektivt serum under ansigtscremen.

Foryngende og opstrammende ingredienser

Den nye Anti-age Serum fra Matas Natur er rig på aktive ingredienser, som både plejer, fugter og effektivt reducerer rynker. Konsistensen er dejlig let og smelter hurtigt ind i hudens små linjer efter påføring. Serummet indeholder bl.a.:

 • Creatine, der virker opstrammende, cellefornyende og styrker hudens bindevæv
 • Hyaluronsyre, som effektivt reducerer rynker og øger hudens spændstighed
 • Betaine og økologisk aloe vera, der virker fugtgivende
 • Antioxidativt E-vitamin, der beskytter huden.
(19)
Matas Natur Natur Aloe Vera & E-vitamin Serum Anti-age 30 ml
97,95
Førpris 129,95
DU OPTJENER 10 Point

Stærke mærkninger

Som på resten af Matas Natur-sortimentet er serummet baseret på økologiske og naturlige aktiver med dokumenteret effekt. Derudover bærer den Svanemærket, der er din garanti for, at der er taget stort hensyn til din sundhed og miljøet, uden der er gået på kompromis med kvaliteten. Serummet er uden parfume og bærer Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans, ligesom den er certificeret med RSPO, der betyder, at Matas bidrager til bæredygtig produktion af palmeolie. Derudover er produktet vegansk uden animalske ingredienser og produceret i Danmark.

Sådan bruger du dit serum

Du kan med fordel starte med at påføre Matas Natur Anti-age Øjencreme på huden omkring øjnene. Derefter anvender du Matas Anti-age serum morgen og aften på nyrenset hud efterfulgt af Matas Natur Anti-age 24H Ansigtscreme eller en anden fugtighedscreme for at opnå det bedste resultat.

Relaterede produkter

(43)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Balsam 400 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(20)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Ansigtspeeling 80 ml
51,95
Førpris 69,95
DU OPTJENER 6 Point
(17)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Vaskegele 200 ml
55,95
Førpris 74,95
DU OPTJENER 6 Point
(23)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Deo Roll-on 50 ml
52,95
DU OPTJENER 6 Point

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere
Alt du skal vide om naturlig deodorant

Spot Trenden

Alt du skal vide om naturlig deodorant

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er aldrig sjovt at opdage, at ens nye deodorant ikke beskytter ordentligt mod svedlugt. Og da slet ikke, hvis man er midt i et vigtigt møde på jobbet eller til fest fredag aften. Deodoranter er bare noget, der skal virke! Men måske er du alligevel blevet nysgerrig på at springe ud i at prøve en af de naturlige deodoranter, der er kommet på markedet? Få styr på alt om naturlig deodorant her.

Læs Mere
Snyd dig til solkysset hud med Matas Natur

Nyhed

Snyd dig til solkysset hud med Matas Natur

Hvis du allerede frygter at skulle vise de vinterblege ben frem i en sommerkjole, vil nyheden fra Matas Natur være lige noget for dig. Matas Natur Selvbruner Mousse tryller på få timer en smuk, solkysset hud frem samtidig med, at den plejer, fugter og beskytter huden.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 60 dages returret