• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Nyhed

Snyd dig til solkysset hud med Matas Natur

Hvis du allerede frygter at skulle vise de vinterblege ben frem i en sommerkjole, vil nyheden fra Matas Natur være lige noget for dig. Matas Natur Selvbruner Mousse tryller på få timer en smuk, solkysset hud frem samtidig med, at den plejer, fugter og beskytter huden.

Varmere dage venter forude, og vi kan næsten ikke vente med at lægge uldtrøjer og lange bukser bagerst i skabet. Det betyder dog også, at vi skal til at gøre den vintertrætte og ikke mindst vinterblege hud klar til at blive vist frem i lettere klæder. Så hvis du også kigger ned på et par ligblege ben og får genspejlet et gråligt ansigt hver morgen, vil nyheden fra Matas Natur vække stor glæde.

Lækker sommerkulør

Matas natur har udviklet nyheden Selvbruner Mousse uden parfume, der på få timer tryller en lækker sommerkulør frem, som ellers ville kræve massevis af farlige timer i solen. Så kan du nemt og inden for få timer få nougatbrune ben og lækker glød i kinderne.

Kulør, fugt, pleje og beskyttelse

Kulør, fugt, pleje og beskyttelseMatas Natur Selvbruner Mousse er en luftig mousse til både ansigt og krop, der er let at fordele. Moussen trænger hurtigt ind i huden og giver i løbet af 1-2 timer en naturlig og jævn sommerglød på grund af indholdet af dihydroxyacetone. Derudover er selvbruneren rig på bl.a.:

 • Algeekstrakt, der øger mængden af kollagen i huden
 • Økologisk aloe vera, der plejer huden
 • Glycerin, der giver masser af fugt
 • E-vitamin, der virker som beskyttende antioxidant


Selvbruner Mousse indeholder ikke UV-filter og beskytter derfor ikke mod solens stråler.

(49)
Matas Natur Selvbruner Mousse 150 ml
74,95
Førpris 99,95
Optjen 8 point

Baseret på økologiske og naturlige aktiver

Alle produkter fra Matas Natur er produceret i Danmark og er baseret på økologiske og naturlige aktiver med dokumenteret effekt. Serien er Svanemærket og RSPO-certificeret, der betyder, at Matas bidrager til bæredygtig palmeolieproduktion. Produkterne er veganske og har et højt naturligt indhold på mellem 80% og 99% samt et økologisk indhold på mellem 7% og 20%.

Sådan opnår du den bedste kulør med Selvbruner Mousse

For at opnå det bedste resultat med Matas Natur Selvbruner Mousse, skal du eksfoliere huden med bodyscrub og efterfølgende blødgøre den med fx bodylotion. Herefter er du klar til at påføre moussen. Hvis du ikke bruger en handske, er der vigtigt at vaske hænderne grundigt efter brug. Resultatet kommer efter 1-2 timer, og farven aftager efter et par dage. Gentag behandlingen, hvis du ønsker en mørkere kulør. Vær opmærksom på, at moussen kan smitte af på tekstiler. Lad den derfor tørre helt ind før du klæder dig på.

God fornøjelse med den gyldne glød gennem foråret.

Relaterede produkter

(68)
Matas Natur Sollotion SPF 30 200 ml
82,95
Førpris 109,95
Optjen 9 point
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Deo Roll-on 50 ml
40,95
Førpris 54,95
Optjen 5 point
(88)
Matas Natur Ansigtssolcreme SPF 30 50 ml
74,95
Førpris 99,95
Optjen 8 point

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere
Sund sommerkulør uden sol

Nyhed

Sund sommerkulør uden sol

Nu kan du nemt snyde dig til en misundelsesværdig sommerglød hele året rundt. Matas’ helt nye serie af selvbrunere tryller på ingen tid en smuk og naturlig sommerkulør frem. Nemt, bekvemt og langt sundere end med solens hjælp.

Læs Mere
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage