• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Ideel styling til fint, skandinavisk hår

I et fint skandinavisk hår er det vigtigt med et stylingprodukt, der giver den nødvendige fugt, beskyttelse og fylde - men uden at tynge. Nyhed fra Matas har fundet opskriften på et velplejet og voluminøst hår, så de dårlige hårdage hurtigt bliver fortid.

Mange af os heroppe nordpå er udstyret med et fint skandinavisk hår, der har det med at klaske, se tyndt ud og blive elektrisk. Du har sikkert oplevet en dårlig hårdag eller to, hvor lokkerne er faldet sammen nærmest inden, du har slukket for føntørreren. Fint hår er dog slet ikke lig med dårligt hår. Du skal blot vide, hvordan du skal pleje og style det for at få optimal fylde og glans.

Sundt og fyldigt hår med et par enkle dråber

Matas lancerer nyheden Protective Hair Repair Serum, det er et lækkert serum, der både beskytter, reparerer, plejer og styler håret. Hårserummet er en fugtbooster til de tørre hårstrå, der samtidig bevarer letheden og skaber volumen i håret. Det reparerer desuden de spaltede spidser, gør hårstrået glattere og mere modstandsdygtigt overfor styling og føntørring. Serummet hverken tynger eller fedter, men mindsker frizz og efterlader håret glansfuldt, blødt og velplejet.

Protective Hair Repair Serum er uden parfume, vegansk og beriget med planteolier samt glycerin for at give håret optimal pleje og beskyttelse.

Fordel, kram og style

Matas Protective Repair Serum er et nemt hårstylingprodukt, du både kan fordele i fugtigt hår efter badet eller i tørt hår. I fugtigt hår fordeler du det mellem håndfladerne og krammer det i længder og spidser, inden håret føntørres og styles. I tørt hår er det en god ide at fordele det i længder og spidser for at samle hårstråene og give glans.

Så er der dømt velpleje og volumen til de fine lokker.

Relaterede produkter

(178)
Matas Striber Salt Water Spray Uden Parfume 150 ml
21,95
Førpris 72,95
Optjen 3 point
(42)
Matas Striber Styling Gel Extra Strong Hold Uden Parfume 100 ml
11,95
Førpris 39,95
Optjen 2 point
(149)
Matas Striber Argan Hair Oil Uden Parfume 50 ml
23,95
Førpris 79,95
Optjen 3 point
(196)
Matas Striber Volume Booster Uden Parfume 200 ml
14,95
Førpris 49,95
Optjen 2 point

Relaterede artikler

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage