• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Fire ikoniske favoritter til makeuppungen

I dagens indlæg er Maybelline hovedperson - og med rette; der er nemlig ingen tvivl om, at sortimentet bag makeup-giganten dækker over beauty produkter, der er dominerende i enhver kvindes makeuppung. Det skal handle om tre ikoniske favoritter, som vores kunder ikke kan få nok af, og det forstår man godt, når man har prøvet de tre vidundere, der står i dagens rampelys. En nyhed har også sneget sig ind i spotlightet til glæde for dem, der sukker efter brows-on-point. Og hvem gør ikke det?

Maybelline er skaberen bag ikoniske produkter såsom Lash Sensational Mascara, Instant Eraser Concealer samt Superstay Matte Ink, og netop disse beauty favoritter får masser af loooove i dagens indlæg, hvor der også sættes fokus på en ny pioner inden for bryn-genren, nemlig Maybelline Brow Xtensions, der giver flotte, fyldige bryn med et naturligt look. Læn dig tilbage og lad os introducere dagens hovedpersoner, og så er det op til dig at beslutte, om de fortjener en plads i din makeuppung… De vil måske aldrig blive erstattet igen, hvis de først finder vej til dit udvalg. Vi taler af erfaring… ;)

Brow Xtensions 

Lad os starte med den glamourøse nyhed, som vi har glædet os til at introducere jer til! Der er nemlig tale om en innovativ brynpomade, der får dine bryn til at synes fyldigere. Pomaden er beriget med fibre, der sætter sig fast på dine brynhår, og dermed opnår du et naturligt look, som du nemt kan ”bygge” på.


Aldrig har det været nemmere at få WOW-brows. Vi har endnu ikke prøvet brynpomaden på egne bryn, men én ting er sikker, og det er, at den står først i køen, når vi skal teste brynprodukter, for vi har altså ladet os fortælle, at den er et must-try. Find den farve, der passer bedst til dine bryn, og giv dig i kast med at kreere et fyldigt og naturligt brow-look, der er yderst beundringsværdigt. Selv tak for tippet!  ​​​​​​​

(3)
Maybelline Brow Xtensions 04 Medium Brown
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(0)
Maybelline Brow Xtensions 01 Blonde
79,95
DU OPTJENER 8 Point


Vidste du? Det er fibrene, som brynpomaden er beriget med, der giver fylde til dine bryn, og du vil derfor opnå et meget naturligt look. Yay!

Lash Sensational Mascara 

Sukker du efter fyldige vipper med den eftertragtede vifteeffekt? Say no more! Der er en grund til, at denne bestseller mascara fra Maybelline hedder ”Lash Sensational”. Der er nemlig tale om en mascara, der giver sensationelt voluminøse vipper efter få strøg med den innovative børste, der indfanger samtlige vippehår.


Her på Matas Stories redaktionen er vi flere, der sværger til den lyserøde darling; vi er nemlig tilhængere af, at den kreerer et vippelook, der ligner en million, uden at koste selvsamme. Lash Sensational mascaraen finder du nemlig i vores ’Fast Lavpris’ udvalg, og du er derfor garanteret et flot vippelook til en favorabel pris. Ægte win-win, hvis du spørger os!


Vidste du? Den ikoniske Lash Sensational Mascara er egnet til sensitive øjne, hvilket giver beauty favoritten endnu et plus i bogen. Når du lægger denne sag fra Maybelline i kurven er selv de mest sensitive øjne altså tættere på et sensationelt vifte-look.

Instant Eraser Concealer

Ville du også ønske, at du kunne udviske de mørke rande under øjnene? Vi kender det alt for godt, men så er det jo skønt, at Maybelline har udviklet en lifesaver af en concealer, der nærmest facetuner dit ansigt og gi’r et strålende og friskt look.


Hvis du ikke allerede sværger til Instant Eraser Concealeren fra Maybelline, er det måske på tide, at du vender blikket mod denne alt-i-én darling, som formentlig bliver din nye bedste ven, når du har brug for et quick-fix til mørke rande, urenheder samt ujævnheder. Og hvem kan ikke have brug for en genvej til netop et friskt look fra tid til anden?

Endnu et plus er, at concealeren har anti-age egenskaber, så samtidig med, at du opnår et mere fejlfrit makeup-look, tager du også hånd om uønskede ”indtrængere” aka fine linjer og rynker. 


Vidste du? Du kan faktisk bruge Instant Eraser som concealer, contouring og highlighter. Med andre ord får du altså tre produkter i ét, og dermed sparer du en masse plads i makeuppungen, samtidig med at pengepungen vil takke dig for din sparsommelighed. Mega praktisk, ikke?

Superstay Matte Ink 

Kender du følelsen? Du har lige forkælet dine læber med en flot farve fra din foretrukne læbestift, og dit makeuplook er on-point. Efter ét glas vin er farven dog forsvundet som dug for solen, og du må derfor drømme dig til smukke, farverige læber, med mindre du konsekvent genpåfører din læbestift (og det er altså ret ofte, hvis du skal holde trit med vinen). Det er et ”scenarie”, som flere af os på Matas Stories redaktionen har gennemlevet, og derfor priser vi os lykkelige for, at der findes en læbestift som Superstay Matte Ink fra Maybelline.


Den flydende læbestift påføres nemt på læberne, hvor den holder i 12 timer – jeps, 12 timer (!!!) – og den giver desuden en flot, mat finish, som de fleste af os sukker efter. Den skønne læbestift fås i forskellige farver, der alle fuldender makeup-looket, så det er egentlig bare op til dig at vælge, hvilken favorit der skal klikkes hjem. Eller favoritter. Det kan være svært at vælge…


Vidste du? Læbestiften holder i op til 12 timer – uden at smitte af. Slut med utallige ture til badeværelset for at give læberne en opfriskning. Skønt!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Af Amalie Schiller

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Se med i vores videoguide, hvor vi detaljeret viser dig, hvordan du på den mest naturlige måde kan tegne dine bryn op.

Læs Mere
Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs Mere
Redaktionen tester 9 af de bedste mascaraer i 2020

Vi guider

Redaktionen tester 9 af de bedste mascaraer i 2020

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer i 2020.

Læs Mere
Den store læbestiftsguide

Vi guider

Den store læbestiftsguide

Af Nanna Skousbøll

En læbestift kan virkelig være prikken over i’et på dit look – hvis du altså mestrer den rette teknik og har styr på, hvilke teksturer og farver der klæder dig bedst. Trænger du til en opfriskning, er det her guiden, du ikke må gå glip af.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021