• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Bag om brandet

Mellisa er økologisk hudpleje med kærlig hånd

Mellisa fremstiller økologiske hudplejeprodukter på deres egen fabrik i Hørsholm, hvor de selv styrer hele processen - fra råvarerne blandes til de færdige cremer kommer på flaske.

På den lille fabrik i forlængelse af Louise Klinders barndomshjem i Hørsholm er der stadig gang i gryderne. Selvom de økologiske hudplejeprodukter i dag bliver solgt over hele Danmark, bliver de stadig rørt op fra bunden med urter, planter og olier lige her, hvor det hele startede for 32 år siden.

Til kamp mod kunstige tilsætningsstoffer

Louise Klinders mor og stifter af firmaet, Margit Mellisa Klinder, blev dengang kaldt Heksen fra Hørsholm, fordi hun talte om økologi og gik til kamp mod kunstige tilsætningsstoffer, parabener og ftalater længe før, det kom på alles læber.


”Hele min barndom husker jeg, at min mor stod med en skål og rørte cremer op, og det er vigtigt for mig, at vores produkter stadig bliver fremstillet med en kærlig hånd. Derfor står vi som de eneste i Danmark selv for hele processen fra start til slut,” forklarer Louise Mellisa Klinder, der overtog familiefirmaet i 2011.


”Hele min barndom husker jeg, at min mor stod med en skål og rørte cremer op”

I tråd med naturen

I dag består Mellisa-serien af 38 produkter lige fra daglig hud- og hårpleje til sårhelende salver og en særlig skånsom babyserie. Alle produkter er udviklet med naturen som udgangspunkt og indeholder derfor udelukkende økologiske ingredienser, hvor det er muligt – ellers naturlige. Mellisa har stort fokus på at påvirke naturen mindst muligt.


Som med den nye BioOcean-serie med sukkertang leveret fra Ocean Rainforest på Færøerne, som Louise er ved at udvikle i forbindelse med forskningsprojektet MAB4, i samarbejde med de dygtigste forskere fra DTU og DTI.


”Sukkertang er spækket med gode egenskaber i forhold til hudpleje, men derudover kan jeg godt lide tanken om, at tangen neutraliserer noget af det CO2, vi ellers udleder ved landbrug. På den måde virker det som en rensning af vores klima,” forklarer Louise.


Alle produkter indeholder udelukkende økologiske ingredienser, hvor det er muligt – ellers naturlige.


For at holde brugen af konserveringsstoffer på et minimum, kommer Mellisa produkterne på trykflasker, der sikrer en større renhed i produkterne og mindre spild, da du får selv den sidste dråbe med ud.


Et opfriskende pust

Mellisas skintonic gør din hud blød og smidig. Den indeholder et opfriskende mangoekstrakt samt rosenblade, der stimulerer cellefornyelsen i huden.


Den er også god som ansigtsspray, hvor du kan bruge den i løbet af dagen på kontoret for at give huden ekstra fugt.

(31)
Mellisa Skintonic 200 ml
159,95
DU OPTJENER 16 Point

Boost din hud

Mellisas opstrammende fugtmaske giver din hud et boost af fugt og vitaminer. Og den skal ikke vaskes af, så den er perfekt til en travl hverdag.


Den består af naturlige ingredienser som gojibær, acai, mangoekstrakt og sheasmør, der hver især er med til at gøre din hud smuk og strålende.

(8)
Mellisa Fugtmaske 50 ml
209,95
DU OPTJENER 21 Point

Magi over natten

Mellisas natcreme genopbygger din hud, mens du sover sødt.


Den har et højt indhold af squalene, der giver masser af fugt, mens kronbladene fra kamille beroliger og lindrer og hvid te og sesam giver ny næring til huden.

(19)
Mellisa Natcreme 50 ml
209,95
DU OPTJENER 21 Point

Mellisa på vej med ny, innovativ hudplejeserie

Mellisa er som det eneste kosmetikfirma med i det banebrydende forskningsprojekt MAB4, støttet af innovationsfonden med 11,8 millioner, der forsker i en særlig sukkertang fra Færøerne – Saccharina Latissima – for at finde ud af, hvordan man kan udnytte komponenterne fra tang til både foder, fødevarer og hudplejeprodukter.  


Tang er nemlig spækket med vitaminer, mineraler og antioxidanter som fx polyphenoler, der har en række gode egenskaber inden for hudpleje. Tang bekæmper de frie radikaler, forsinker nedbrydelsen af hudens celler og bevarer fugten i huden.


Derudover er produktionen af tang yderst klimavenlig. Lige som planter på jorden, omdanner tang CO2 til ilt og medvirker dermed til at neutralisere vores CO2-udslip.


Projektet kører over de næste 2 1/2 år, og på baggrund af forskningsresultaterne er Mellisa i fuld gang med at udvikle den nye og innovative hudplejeserie BioOcean, hvor de første produkter kommer på markedet i 2020.


Relaterede produkter

(42)
Mellisa AHA Creme/Serum 50 ml
229,95
DU OPTJENER 23 Point
Mellisa Arnica Salve 50 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(7)
Mellisa Mineral Serum15 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(28)
Mellisa D-vitamin Dagcreme 50 ml
229,95
DU OPTJENER 23 Point

Relaterede artikler

Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
Økologisk livsstil - find dine fødevarer her

Spot Trenden

Økologisk livsstil - find dine fødevarer her

Af Nicoline Kongedam

Udvalget af økologiske fødevarer vokser og økologi er blevet ekstremt populært. Derfor finder du selvfølgelig også et stort udvalg af økologiske fødevarer og beautyprodukter hos Matas.

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere
5 hudproblemer og 15 grunde til at du har dem

Vi guider

5 hudproblemer og 15 grunde til at du har dem

Af Trine Brøndsted

Alle hudtyper har sine udfordringer. Vi har set på fem af de mest typiske hudproblemer, hvorfor de opstår, og hvad du bør kigge efter, når du vælger hudpleje.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021