• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Mirakuløse musthaves fra La Mer

Man kan ikke sige La Mer, uden at tænke på luksuriøse produkter med fløjsbløde teksturer og stor effekt. Det populære brand har i årevis været elsket over hele verden, og de er især kendt for deres ikoniske Crème de La Mer, som har været revolutionerende inde for hudpleje. Vi har taget et kig på deres absolutte musthaves, som nu har fået et ekstra medlem til familien.

Alle La Mers produkter fremmer hudens naturlige regenereringsproces, virker forfriskende på huden og bidrager til masser af fugt. Manden bag brandet, fysikeren Dr. Max Huber, havde en stor fascination for det blå ocean, og de helende kræfter det besidder. Ud fra den inspiration udviklede han hudvenlige produkter, der tager udgangspunkt i havets selvfornyende kræfter. Vi har fundet vores absolutte favoritter fra La Mers hudpleje frem til dig her.

En fløjlsblød nyhed

La Mer har fået en ny pige i klassen – nemlig deres Hydrating Infused Emulsion, som er et nærende serum, der blødgør huden og mindsker fine linjer. Serummet føles let og luftig på huden, og giver en sund og strålende hud.
Som alle La Mers produkter indeholder det Miracle Broth™, som er en kombination af vitaminer, rene ingredienser og havtang, der er med til at nære huden og stabilisere fugtbarrieren. Den mindsker også tegn på irritation og rødme i huden. Så alt i alt lidt af en multitasker til din badeværelseshylde!


Brug serummet morgen og aften. Du skal cirka bruge to pump, som du påfører i et jævnt lag i hele ansigtet og halsen med. Brug efterfølgende din dag- eller natcreme.

La Mer The Hydrating Infused Emulsion 125 ml
1.909,00
Du optjener 191 pointCremen, der startede det hele

Jeg tror, de fleste tænker på denne mirakelcreme, når de hører La Mer. Det var netop cremen, der startede rejsen for det franske brand.


Cremen er en perfekt afslutning på din hudplejerutine, der hjælper med at hele og fugte selv den tørreste hud. De gode anmeldelser af produktet på matas.dk afslører da også, at det her virkelig godt kan betale sig at kaste lidt flere penge efter en god ansigtscreme. Her skriver en kunde bl.a., “Her får du hudpleje på 1. klasse. Brug mindre mængder, end du plejer – den er så drøj og effektiv”.


​​​​​​​
Den ultrarige creme passer til alle hudtyper, men er især ideel til dig med tør og følsom hud.

(6)
La Mer Creme De La Mer 30 ml
1.319,00
Du optjener 132 point

Lækker, blød ansigtscreme

La Mers Moisturizing Soft Cream gennemfugter din hud på samme måde som den klassiske Crème de La Mer, men med en lettere og mere smidig tekstur. Den er perfekt, hvis du har en sensitiv hud, da den fugter, beroliger og lindrer.


Den er en perfekt makker til The Hydrating Infused Emulsion serum, da den også hjælper til at udjævne fine linjer og rynker, og så mindsker den samtidig også hudens porer. Så du får altså en lækker, blød ansigtscreme med mange fordele for din hud.

La Mer The Moisturizing Soft Cream 60 ml
2.469,00
Du optjener 247 point

Til kamp mod fedtet hud

Har du en mere olieret og fedtet hud, så har La Mer en ideel creme til dig. Moisturizing Matte Lotion er en let og lækker ansigtscreme, som virker olieabsoberende og giver huden en frisk, naturlig og mat finish. Den tilføjer huden fugt, men uden at fedte, så din hud forbliver jævn og mat hele dagen. Den er med til at mindske synlige porer og giver en mere balanceret og ungdommelig hud.


Du kan bruge den både morgen og aften med resten af din hudpleje. Den er drøj i brug, så brug en lille mængde på dine fingerspidser og påfør cremen ved forsigtigt at presse den mod en renset hud.

La Mer The Moisturizing Matte Lotion 50 ml
1.999,00
Du optjener 200 point

Fugt på flaske


Har du brug for et ekstra skud fugt til din hud? Så kan det være du skal tage et kig på La Mers Treatment Lotion. Denne hurtigabsorberende skintonic har en yderst fugtgivende formel, der giver din hud øjeblikkelig energi samtidig med, at den nærer, udglatter og blødgør huden. Med et ekstra skud fugt i bagagen, er din hud nu klar til resten af din hudpleje.

La Mer The Treatment Lotion 150 ml
1.169,00
Du optjener 117 point
Hvorfor bør du bruge skintonic?

Vi guider

Hvorfor bør du bruge skintonic?

De gode gamle råd til pleje af ansigtet består af rens og skintonic efterfulgt af fugt. Men har du ofte sprunget trinnet i midten over, fordi det er svært at gennemskue, hvad det egentlig gør godt for? Så er du ikke alene! Find ud af, hvorfor du bør huske skintonic’en i din plejerutine her.

Læs også

Lidt kærlighed til øjenområdet

Huden omkring dine øjne er utrolig sart og fin, så derfor kan det godt betale sig at give den lidt ekstra opmærksomhed. Med The Eye Concentrate fra La Mer, giver du i hvert fald din hud omkring øjnene de bedste betingelser for at holde sig sund. Den tilføjer masser af fugt, så rynker og fine linjer mindskes på bare tre uger. Og så er den en sand helt, når det gælder mørke rande. Resultatet er en hud, der ser markant glattere, klarere og mere jævn ud end før.


Dup en lille mængde creme på huden omkring øjnene med ringfingeren. Sørg for at påføre cremen under øjet, men også gerne ude ved siderne af øjet, da det er her, vi oftest får fine linjer først. Du kan også komme lidt på øjenlåget og under brynet, hvis du har lyst til det.

La Mer The Eye Concentrate 15 ml
1.519,00
Du optjener 152 pointIntensivt og beskyttende serum

The Concentrate er et beskyttende og reparerende serum, som fungerer som en effektiv barriere imod miljømæssige irritationer og aldrende tegn på huden.


The Concentrate lægges som et beskyttende lag under din fugtighedscreme og hjælper med at styrke din hudbarriere og beskytte mod forurening og skader fra frie radikaler med en ny antioxidant-kraft. Hver dag udsættes vores hud nemlig for miljømæssige påvirkninger som forurening, der kan forårsage inflammation – en hovedårsag til for tidlige tegn på aldring.


Serummet stabiliserer huden, gør den stærkere og synligt beroliget. Det antioxidante Miracle Broth™ hjælper med at reducere synlige tegn på inflammation, så huden i stedet kan fokusere på sin naturlige fornyelse.

La Mer The Concentrate 15 ml
1.550,00
Du optjener 155 point

Relaterede produkter

(6)
La Mer Creme De La Mer 30 ml
1.319,00
Du optjener 132 point
La Mer Genaissance de La Mer The Serum Essence 30 ml
4.699,00
Du optjener 470 point
La Mer The Treatment Lotion 150 ml
1.169,00
Du optjener 117 point
La Mer La Mer Genaissance Concentrated Night Balm 50 ml
4.299,00
Du optjener 430 point
La Mer The Moisturizing Soft Cream 30 ml
1.319,00
Du optjener 132 point
La Mer The Lifting and Firming Mask 50 ml
1.889,00
Du optjener 189 point
La Mer The Tonic 200 ml
749,95
Du optjener 75 point
La Mer The Lifting Eye Serum 15 ml
1.889,00
Du optjener 189 point

Relaterede artikler

La Mer - Mysteriet, Miraklet, Cremen

Nyhed

La Mer - Mysteriet, Miraklet, Cremen

"Det siges, at hemmeligheden kommer fra havet". Historien om Créme de La Mer, kultcremen over dem alle, handler ikke kun om et produkt. Det er en meget personlig fortælling, der har bidraget til cremens ikoniske status verden over. Kender du den?

Læs mere
Den optimale hudplejerutine til kombineret hud

Vi guider

Den optimale hudplejerutine til kombineret hud

Af Cecilia Demant

Læs mere
Derfor skal serum være en del af din rutine

Vi guider

Derfor skal serum være en del af din rutine

Af Sara Madsen

Måske har du hørt det før: Hvis du vil pleje din hud i dybden, er serum et af de vigtigste trin i din daglige rutine. De koncentrerede dråber trænger nemlig dybere ned i hudlagene end eksempelvis almindelig ansigtscreme, og dermed kan serum fokusere bedre og mere målrettet på de udfordringer, din hud har. Vi har set nærmere på nogle af vores serum-favoritter fra L’Oréal Paris, der alle har det til fælles, at de er spækket med effektive, aktive ingredienser.

Læs mere
3 franske Beauty Hemmeligheder

Spot Trenden

3 franske Beauty Hemmeligheder

Af Isabel Marschall Thostrup

Hvad ér der med parisiske kvinder? Lidt blush duppet på kinderne, rød læbestift og et strejf af en feminin parfume - og voilà! Læs med her, og få de 3 bedste franske beauty hemmeligheder.

Læs mere