• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Det skyller ind med små nyheder fra La Mer

Som en brusende bølge skyller det ind mod gode nyheder fra det luksuriøse mærke La Mer. Det er ikke store nyheder. Tværtimod er det små praktiske ministørrelser i alle La Mers musthaves. Vi guider til vores absolutte favoritter blandt La Mers hudpleje, du nu også kan få i praktiske størrelser til på farten.

Man kan ikke sige La Mer uden at komme til at tænke på luksuriøse produkter med fløjlsbløde teksturer og stor effekt. Og du skal slet heller ikke få os for godt i gang med at snakke om det smukke og enkle design af produkterne med nøje afmålte farvetoner, der får tankerne hen på et roligt og smukt ocean.

Havet har da også en helt speciel betydning for mærket La Mer. Manden bag brandet fysikeren Dr. Max Huber havde en stor fascination for det uendelige, blå ocean, og de helende kræfter det besidder. Ud fra den inspiration udviklede han hudvenlige produkter, der tager udgangspunkt i havets selvfornyende kræfter. Alle La Mers produkter fremmer hudens naturlige regenereringsproces, virker forfriskende på huden og bidrager til masser af fugt. Vi har fundet vores absolutte favoritter fra La Mers hudpleje, du både kan få i full size og nu også i ministørrelser.

Rens og opfrisk


Vi ved alle, hvor vigtigt det er at rense ansigt morgen og aften. Med La Mers Cleansing Micellar Water bliver det ikke nemmere men aldeles effektivt. Den Fjerner nemt makeup, snavs og urenheder efter en lang dag, mens huden gennemfugtes og beroliges med aktive ingredienser. Selv vandfast makeup fjerner den nemt.

​​​​​​​

Formlen i Cleansing Micellar Water indeholder en unik blanding af mineraler og aktive ingredienser fra havet - herunder bl.a. Den antioxidante alge Miracle Broth™ - der giver huden fugt, pleje og næring. Produktet fugtes på en vatrondel, der føres blidt over ansigt, øjenområdet og nakke. Gentag indtil vatrondellen er ren.

La Mer The Cleansing Micellar Water 100 ml
399,95
Optjen 40 point
La Mer - Mysteriet, Miraklet, Cremen

Nyhed

La Mer - Mysteriet, Miraklet, Cremen

"Det siges, at hemmeligheden kommer fra havet". Historien om Créme de La Mer, kultcremen over dem alle, handler ikke kun om et produkt. Det er en meget personlig fortælling, der har bidraget til cremens ikoniske status verden over. Kender du den?

Læs også

Fugt på flaske


Næste skridt i din hudplejerutine kunne meget vel fremover blive La Mers Treatment Lotion. Denne hurtigabsorberende lotion har en yderst fugtgivende formel, der giver din hud øjeblikkelig energi samtidig med, at den nærer, udglatter og blødgør huden. Herved bliver din hud klargjort til resten af din hudplejerutine.

La Mer The Treatment Lotion 100 ml
699,95
Optjen 70 point

Intensivt og beskyttende serum


The Concentrate er et beskyttende og reparerende serum, som fungerer som en effektiv barriere imod miljømæssige irritationer og aldrende tegn på huden.


The Concentrate lægges som et beskyttende lag under din fugtighedscreme og hjælper med at styrke din hudbarriere og beskytte mod forurening og skader fra frie radikaler med en ny antioxidant-kraft. Hver dag udsættes vores hud nemlig for miljømæssige påvirkninger som forurening, der kan forårsage inflammation – en hovedårsag til for tidlige tegn på ældning.


Serummet stabiliserer huden, gør den stærkere og synligt beroliget. Det antioxidante Miracle Broth™ hjælper med at reducere synlige tegn på inflammation, så huden i stedet kan fokusere på sin naturlige fornyelse.

La Mer The Concentrate 15 ml
1.550,00
Optjen 155 point

Cremen, der startede det hele


Jeg tror, de fleste tænker på denne mirakelcreme, når de hører La Mer. Det var netop også cremen, der startede rejsen for det franske brand.


Cremen er en perfekt afslutning på din hudplejerutine, der hjælper med at hele og fugte selv den tørreste hud. De gode anmeldelser af produktet på matas.dk afslører da også, at det her virkelig godt kan betale sig at kaste lidt flere penge efter en god ansigtscreme. Her skriver en af jer kunder bl.a., “Her får du hudpleje på 1. klasse. Brug mindre mængder, end du plejer – den er så drøj og effektiv”.


​​​​​​​
Det er den aktive ingrediens Miracle Broth™, der gennemfugter huden og mindsker fine linjer og rynker. Den ultrarige creme passer til alle hudtyper, men er især ideel til dig med tør og følsom hud.


Du finder hele La Mers sortiment på Matas.dk i både full size og mini.

La Mer The Moisturizing Cream 15 ml
614,95
Optjen 62 point

Relaterede produkter

(6)
La Mer Creme De La Mer 30 ml
1.249,00
Optjen 125 point
La Mer Genaissance de La Mer The Serum Essence 30 ml
4.649,00
Optjen 465 point
La Mer The Treatment Lotion 150 ml
1.099,00
Optjen 110 point
La Mer La Mer Genaissance Concentrated Night Balm 50 ml
4.140,00
Optjen 414 point
La Mer The Moisturizing Soft Cream 30 ml
1.319,00
Optjen 132 point
La Mer The Reparative Body Lotion 200 ml
1.099,00
Optjen 110 point
La Mer The Lifting and Firming Mask 50 ml
1.849,00
Optjen 185 point
La Mer The Tonic 200 ml
749,95
Optjen 75 point
La Mer The Lifting Eye Serum 15 ml
1.889,00
Optjen 189 point

Relaterede artikler

La Mer - Mysteriet, Miraklet, Cremen

Nyhed

La Mer - Mysteriet, Miraklet, Cremen

"Det siges, at hemmeligheden kommer fra havet". Historien om Créme de La Mer, kultcremen over dem alle, handler ikke kun om et produkt. Det er en meget personlig fortælling, der har bidraget til cremens ikoniske status verden over. Kender du den?

Læs Mere
3 franske Beauty Hemmeligheder

Spot Trenden

3 franske Beauty Hemmeligheder

Af Isabel Marschall Thostrup

Hvad ér der med parisiske kvinder? Lidt blush duppet på kinderne, rød læbestift og et strejf af en feminin parfume - og voilà! Læs med her, og få de 3 bedste franske beauty hemmeligheder.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage