Menu
Nyhed

Det nye My Moments er små øjeblikke af luksus

Vi har en stor nyhed til jer. Matas’ eget mærke My Moments er netop blevet relanceret – og hvilken forvandling! Den nye serie er med skønne æteriske olier og består af 14 nye produkter i 6 forskellige kategorier. Med serien får du fornemmelsen af spa hver eneste dag. Læs med og find dine yndlingsprodukter, der kan give små øjeblikke af luksus til en grå hverdag.

I en travl hverdag, hvor arbejde, skole, indkøb og familie skal passes, kan det være rigtig svært at få prioriteret sig selv. Det kan være svært at hive selv en time ud af kalenderen til selvforkælelse. Det vil den helt nye My Moments serie lave om på. Den tilbyder nemlig små øjeblikke af luksus, der giver dig aromatiske stunder og lækker forkælelse. Her er både produkter til længere forkælende spa-sessions og helt korte, skønne øjeblikke gennem dagen. 

Luksuriøs hverdagsrutine med æteriske olier  

Fælles for de 14 nye produkter i My Moments-serien er, at de alle indeholder æteriske olier. Æteriske olier er koncentrerede, aromatiske planteekstrakter, der oftest bliver udvundet ved hjælp af dampdestillation af blomster, bark, blade, frugter og rødder. Det er langt fra en ny opfindelse, for olierne har været anvendt i århundreder til kosmetiske, naturmedicinske og religiøse formål.

De æteriske olier i My Moments er tilsat fordi, de giver fantastiske egenskaber til huden og samtidig giver en aromaterapeutisk oplevelse, der er ren velvære for krop og sind. Olien virker typisk beroligende, stimulerende og energigivende. olierne optages igennem hud, slimhinder og via luftveje, hvor de vækker sanserne.
Æteriske olier kan dog på nogle virke allergifremkaldende – dette gælder både for naturlige og syntetiske olier – så test altid produkterne på et lille område på huden først.

Hele serien er desuden vegansk uden animalske ingredienser, og størstedelen af emballagen er lavet af 97% genanvendt plastik, mens tuberne er i 50% genanvendt plastik, og emballagen til Face Oil er i glas.


Skøn pleje til ansigtet

I serien finder du tre lækre produkter til ansigtet, der alle har duftnoter af sød lavendel, grønne urter og citrusnoter fra appelsin og citrongræs, som hjælper med at berolige sanserne.

 • My Moments Relaxing Micellar Water er en ansigtsrens, som nemt og effektivt fjerner makeup og snavs. Produktet indeholder økologisk aloe vera og glycerin, der beroliger og modvirker udtørring samt provitamin B5 og E-vitamin, der plejer og beskytter huden.
 • My Moments Relaxing Face cream er en velduftende ansigtscreme beriget med økologisk mandel- og kokosolie, sheasmør, aloe vera og glycerin. Indholdet af hyaluronsyre giver din hud masser af fugt og pleje. Hvedeprotein er rig på aminosyrer, som styrker huden og efterlader den silkeblød.
 • Skal huden have et ekstra fugtboost kan du supplere med My Moments Relaxing Face Oil, der er en skøn ansigtsolie til dig, der gerne vil forkæle både hud og sanser. Ansigtsolien er med økologisk arganolie, der er rig på E-vitamin og essentielle fedtsyrer, og som tilfører din hud intensiv fugt, beskyttelse og pleje. Olien har en let konsistens, som gør, at den absorberes hurtigt.
Forkælelse til kroppen

Fire af produkterne fra My Moments-serien sørger for lækker pleje af kroppen. De indeholder alle æteriske olier med duftnoter af citrus, blomster og et tvist af mint, der beroliger og stimulerer sanserne.

 • My Moments Relaxing Body Shower er en velduftende sæbe til hele kroppen. I badet forvandles gelen til et lækkert, blødt skum, der blidt renser huden og efterlader den silkeblød. Naturligt hvedeprotein og økologisk aloe vera giver fugt til huden, mens økologisk glycerin beskytter mod udtørring.
 • Som eksfoliering kan du bruge My Moments Relaxing Salt Body Scrub med siciliansk salt, der fjerner det yderste lag døde hudceller og efterlader huden silkeblød. Økologisk mandelolie og glycerin beskytter mod udtørring og beroliger og blødgør huden.
 • My Moments Relaxing Body Lotion er en velduftende lotion, som giver intensiv fugt og pleje til kroppen. Den lette lotion trænger hurtigt ind i huden og efterlader den silkeblød. Indholdet af økologisk mandelolie og aloe vera beroliger og beskytter mod udtørring, mens naturlig sheaolie og glycerin gennemfugter huden, og gør den mere smidig.
 • Er du mere til en bodyoil finder du My Moments Relaxing Body Oil, som er en blødgørende kropsolie baseret på naturlige olier, der forkæler huden. Økologisk arganolie fugter og beskytter huden, mens sød mandelolie modvirker fugttab og virker plejende.
Hårpleje med aromaterapi

Vil du skrue op for spa-fornemmelsen i badet, skal du prøve de to nye hårprodukter fra My Moments. De æteriske olier stimulerer og beroliger dine sanser med en duft af mandarin, urter og lavendel. Mmmm, siger vi bare.

 • My Moments Relaxing Shampoo indeholder naturligt hvedeprotein med aminosyrer, der virker fugtgivende og plejende. Sodium PCA og planteudtræk fra rævehaleamarant reducerer friktion og modvirker kruset hår. Økologisk aloe vera og glycerin fugter, beroliger og beskytter hovedbunden mod udtørring.
 • My Moments Relaxing Conditioner er en velduftende balsam, der giver ekstra pleje til håret. Balsammen indeholder naturligt mangosmør, der har en fugtgivende og genopbyggende effekt på hår og hovedbund. Det styrker desuden hårsækkene, blødgør tørt hår og udglatter spaltede spidser. Derudover giver olien masser af fugt og forbedrer hårets elasticitet, samt gør det let at rede ud. Økologisk aloe vera beroliger hovedbunden, mindsker irritation og giver styrke til håret.


Det bedste til dine hænder

Tænk hvis du kunne få fornemmelsen af spa hver gang, du vasker dine hænder eller plejer dem med håndcreme? Det kan du faktisk med dette geniale makkerpar fra My Moments. De tilsatte æteriske olier med duftnoter af urter, lavendel og citrongræs, beroliger dine sanser og efterlader dine hænder med en skøn duft.

 • My Moments Realxing Hand Soap er en cremet håndsæbe, der efterlader hænderne rene og bløde. Sæben er med økologisk aloe vera og glycerin, som beroliger og beskytter din hud mod udtørring. Naturlige aminosyrer hjælper huden med at regenerere, samtidig med at hvedeprotein opretholder elasticiteten i huden, så den føles smidig.
 • My Momens Relaxing Hand Cream er en fugtgivende og blødgørende håndcreme, der giver intensiv pleje og forkælelse til dine hænder. Cremen indeholder økologisk sheasmør, aloe vera og glycerin, der hjælper med at bevare fugten i huden. Hvedekimsolie virker udglattende på hudens overflade, og det høje indhold af antioxidativt E-vitamin beskytter og modvirker aldring af huden.


Fine fødder

Hvis du virkelig vil skrue op for mig-tiden i hverdagen, kan du forkæle dig selv med et lækkert fodbad efterfulgt af lækker fodpleje med to nyheder fra My Moments. De indeholder begge æteriske olier med duftnoter af mint, citrus og sød vanilje, som spreder en skøn duft omkring fodbadet og er med til at give dig en beroligende og selvforkælende oplevelse.

 • My Moments Relaxing Foot Bath Salt er en mild, exfolierende badesalt, der blødgør hård hud og plejer dine fødder. Den indeholder naturligt havsalt fra Sicillien og carbamid, der virker effektivt mod ru og hård hud. Økologisk glycerin hjælper med at opretholde hudens fugtbalance.
 • My Moments Relaxing Foot Cream er en rig creme, der giver dine fødder intens pleje. Cremen er tilsat økologisk mandelolie, aloe vera og glycerin, der sørger for at blødgøre og opretholde fugtbalancen i huden. Indholdet af 10% carbamid afhjælper hård og ru hud på fødderne. Cremen er desuden tilsat eucalyptusolie, der sikrer en aromatisk og beroligende oplevelse.
Til en rolig nat

Sidst finder du My Moments Pillow Mist med beroligende æteriske olier, der giver dig ro og fremmer en god nattesøvn. Duftsammensætningen af lavendel og grønne urter afrundet med varme trænoter, virker beroligende og stimulerer dine sanser. Med denne mist skabes en afslappende stemning i rummet og i kroppen efter en hektisk dag​​​​​​​.


Relaterede artikler

Sæt mig-tid på skemaet med My Moments

Nyhed

Sæt mig-tid på skemaet med My Moments

I en travl hverdag er det vigtigt at sætte lidt mig-tid på skemaet i hverdagene, så skuldrene kommer ned fra ørerne. Om det er en hyggestund over en god kop te eller at booste huden med en lækker ansigtsmaske, er helt op til dig. Hvad end du er til, har My Moments masser af produkter til selvforkælelse – og nyeste skud på stammen er en skøn julekalender med te.

Læs Mere
Alt du skal vide om æteriske olier

Spot Trenden

Alt du skal vide om æteriske olier

Af Ida Hinchely Kyhn

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber ved aromaterapi, saunaolie og i kosmetik. Men du skal have en vis form for viden om og respekt for de koncentrerede og kraftige dråber. Bliv klogere og få viden, du måske ikke havde om de skønne dråber.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere