• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021
Vi guider

Kom godt fra start med Nani og VitaYummy

Et nyt år giver anledning til at sætte fokus på, hvad man gerne vil opnå – og hvorfor ikke starte i det små? Her på redaktionen er vi mange, der har valgt at sætte fokus på velvære og skønhed – indefra og ud – samt gode vaner, og i dagens indlæg fremhæver vi 2 produkter fra henholdsvis NANI og VitaYummy, der skal hjælpe os med at komme godt fra start i 2021.

Kære 2021 – du har været længe ventet… Mere end nogensinde før! Du har måske ikke givet os den start, vi alle havde håbet på, men alligevel har du sat gang i vores tanker og givet os fornyet håb. Du har givet os en blank side, og vi er mere end klar til at skrive ”historie” på den. Mens vi har ventet på din ankomst, har vi reflekteret over, hvad vi gerne vil fokusere på i ”dit” år, og hvad vi gerne vil nedskrive på den blanke side. Mange af os vil gerne blive bedre til at pleje kroppen og sikre skønhed – indefra og ud, og netop dette kommer vi til at fokusere på i dagens indlæg, hvor vi fremhæver 2 brands, som vi har (gen)opdaget i 2021. Vi introducerer dig til 2 vidundere, der er røget direkte i vores digitale indkøbskurv i forsøget på at komme godt fra start i 2021, hvad angår nye, gode vaner, som holder. 

NANI kosttilskud – kosttilskud, som naturen har skabt dem 

NANI står for: ”Nutrients as Nature intended”, og derfor er vi ikke overraskede over at erfare, at sortimentet bag NANI udelukkende består af naturlige kosttilskud i form af både urter, vitaminer, mineraler, fiskeolie og meget, meget mere. Brandet har – med andre ord – sat sig for at levere kosttilskud, som naturen har skabt dem, og det er noget, vi værdsætter her på redaktionen.

NANI Multivitamin

I dag sætter vi fokus på Multivitamin fra NANI. En vitaminpille, der udelukkende består af frugter og grøntsager - såsom gulerod, rødbede, spirulina og acaibær. Det populære kosttilskud er lavet efter en særlig food state metode, hvor vitaminer og mineraler optages i planter. Disse planter er blevet brugt i udviklingen af kosttilskuddet, som dermed udelukkende består af ingredienser fra naturen. Det vil sige, at tilskuddet kommer i samme ”form” som mad, hvilket sikrer en naturlig og let optagelig form.


Food state tilskud tager udgangspunkt i økologiske frugter og grøntsager, mælkesyrebakterier eller gærceller, som man – med særlige metoder – får til at optage vitaminer og mineraler. De bygges således ind i et organisk kompleks, så du både får et mildt og koncentreret tilskud med samme form som almindelig mad.


Her på redaktionen er vi flere, der sværger til multivitamin tilskuddet fra NANI på grund af den metode, som det er ”brygget på”, og det har allerede skrevet sig ind på den første ”blanke side” af 2021 som en ny, god vane, vi vil dyrke i 2021.

Nani Nani Multivitamin 150 kaps.
499,95
DU OPTJENER 50 Point
NANI: plantebaserede kosttilskud

Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig.

Læs også

VitaYummy Hair & Nails Vitamins 

Når man sætter fokus på mere skønhed – indefra og ud – kan man ikke komme udenom de populære ”vingummier” til hår og negle. VitaYummy er blandt de brands, der har udviklet en lækker vingummi, der ikke bare smager godt, men også har et væld af gode egenskaber, der er med til at fremme den ydre skønhed indefra.


Vi har været en tur i Matas’ store datamaskine for at finde ud af, om vi er de eneste, der har fået (endnu) mere hang til de skønne hårvitaminer. Vi kan dog afsløre, at salget af VitaYummy Hair & Nails Vitamins er steget med 649,25% i 2020, hvis man sammenligner med samme periode sidste år, og det tyder altså på, at vi ikke er de eneste, der sukker efter VitaYummys vitaminer til hår og negle. Måske er det ikke kun os på redaktionen, der ønsker at sætte fokus på skønhed indefra og ud?

Vegetariske hår vitaminer  

NVitaYummys vegetariske hår vitaminer indeholder essentielle vitaminer og zink samt et højt indhold af biotin, der bidrager til at vedligeholde normalt hår og negle. Derudover er hår vitaminerne berigede med folsyre, vitamin D og B12, som hjælper i celledelingsprocessen. Vitaminerne til hår og negle indeholder kun naturlige smag-, farve- og sødestoffer, og så er de kamuflerede som lækre vingummier, der er nemme og nydelsesfulde at tygge. Win-win, hvis du spørger os!  


Her på redaktionen glæder vi os meget til at sætte tænderne i de lækre vingummier, der skal være med til at indfri vores ønske om mere skønhed – indefra og ud – i 2021. De skal helt sikkert skrive ”historie” på den første blanke side af 2021, som vi glæder os til at ”udfylde” med endnu flere gode vaner, som året skrider frem. Men i første omgang starter vi altså året ud med at ”indarbejde” Multivitamin fra NANI samt negle og hår vitaminer fra VitaYummy som gode vaner, vi har tænkt os at holde fast i.

VitaYummy Hair & Nails 60 stk.
104,95
Førpris 139,95
DU OPTJENER 11 Point

Relaterede produkter

Natur Drogeriet Vitaflex 180 kaps.
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Collagen Boost 350 g
349,95
DU OPTJENER 35 Point

Relaterede artikler

Frisøren guider til at gro et sundt og stærkt hår

Matas LIVE

Frisøren guider til at gro et sundt og stærkt hår

Af Matas

Vi udtrykker rigtig meget af os selv gennem vores hår, og hvem drømmer ikke om sunde og stærke lokker? I dag deler frisøren Maj sine bedste tips til at få det bedste ud af sit hår og kommer hele vejen rundt om alt fra pleje, til styling og kost, så du kan minimere slitage og booste dit hårs sundhed.

Læs Mere
Bliv klogere på D-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på D-vitamin

Af Matas

D vitamin, D3 eller solvitaminet, som mange kalder det, er et vitamin med mange navne og endnu flere funktioner i kroppen. Der er i dag meget viden omkring dette vitamins vigtighed for at kroppen kan fungere optimalt. Læs med her for at blive klogere på D vitamin.

Læs Mere
Danskproduceret kosttilskud baseret på urter

Vi guider

Danskproduceret kosttilskud baseret på urter

Af Amalie Schiller

Det var i 1945, hvor en mand ved navn Dr. A. O. Hansen fik øjnene op for samspillet mellem de aktive stoffer i planter og rødder. Med en mission om at fremme folkesundheden med hjælp fra urter, droger, vitaminer, mineraler og essentielle olier grundlagde han sit eget naturmiddelfirma, Drogeriet. Efter virksomheden fik ny ejer i 1976, skiftede Drogeriet navn til Natur-Drogeriet, der siden har været en af de mest moderne naturmiddelvirksomheder i Skandinavien.

Læs Mere
NANI: plantebaserede kosttilskud

Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021