• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Nyhed

Gå sommeren i møde med bløde og velplejede fødder

Sommeren står for døren, og det betyder, at fødderne snart bliver sat fri igen. Det er derfor på tide at gøre dem sandalklar. Det kan du få hjælp til med den helt nye fodpleje-serie fra Matas Natur, der vil sikre bløde og velplejede fødder.

De fleste af os kender nok godt følelsen af ubehag, når fødderne skal pakkes ud og vises frem efter en lang vinterperiode. Der er der heldigvis råd for med Matas Naturs nye fodserie, der gør det nemt at få smukke sommerfødder med et enkelt og effektivt 3-trinssystem.

Gode mærkninger og økologiske ingredienser

Alle produkter er, som resten af Matas Natur-linjen, udviklet med nøje udvalgte og økologiske ingredienser med stor omtanke for miljø og sundhed. Alle nyheder er veganske med økologisk indhold og naturlige ingredienser. Produkterne er svanemærkede og med den Blå Krans (uden parfume). De er også RSPO-certificeret (på nær badesalt) og produceret i Danmark.

Serien består af følgende 3 produkter:

Fodbadesalt uden parfume

En mild fodbadesalt, som skrubber og blødgør hård hud og ligtorne. Indeholder økologisk aloe vera, der plejer og genopbygger huden. Allantoin fugter, beroliger og dulmer huden, mens antioxidativt E-vitamin har en beskyttende effekt.


Tilsæt 4 spsk. fodbadesalt til ca. 5 liter lunkent vand. Efter ca. 15 min. fodbad er den hårde hud blødgjort, og fødderne føles bløde og beroliget.​​​​

(2)
Matas Natur Fodbadesalt 350 g
55,95
Førpris 74,95
DU OPTJENER 6 Point

Fod- og håndscrub uden parfume

En cremet scrub med fine, exfolierende lavasten, der sliber døde hudceller af og gør huden blød, glat og smidig. Allantoin beskytter huden mod irritation, mens glycerin tilfører fugt og beskytter mod udtørring af huden. Indeholder desuden shea butter, økologisk aloe vera og antioxidativt E-vitamin.


Scrubben kan både anvendes på tør og våd hud. Brug den fx et par gange om ugen, mens du står i badet og giv samtidig også albuerne og andre tørre områder en tur.

​​​​​​​

(7)
Matas Natur Fod- og Håndscrub 80 ml
55,95
Førpris 74,95
DU OPTJENER 6 Point
3 nemme trin til skønne og bløde sommerfødder

Vi guider

3 nemme trin til skønne og bløde sommerfødder

Vil du gerne have bløde, lækre sommerfødder, så følg de 3 trin, før du smider sko og strømper og hopper i sommersandalerne.

Læs også

Fodcreme uden parfume  

Efter en omgang fodbad med badesalt eller scrub i badet, har fødderne brug for en rig og plejende creme. Matas Natur Fodcreme indeholder nøje udvalgte ingredienser, der plejer tørre fødder og efterlader dem silkebløde. Cremen er beriget med fugtgivende pentylene glycol, glycerin og carbamid (10% urea). Allantoin tilfører også fugt samt virker blødgørende på huden. Økologisk aloe vera giver fugt og plejer, mens antioxidanten E-vitamin beskytter din hud.


Anvend gerne fodcremen dagligt ved at massere den ind i huden. Hvis du anvender cremen efter bad eller fodbad, mens huden er let fugtig, får du optimal effekt af de fugtgivende ingredienser. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


(21)
Matas Natur Fodcreme 80 ml
55,95
Førpris 74,95
DU OPTJENER 6 Point

Relaterede produkter

(195)
Matas Striber Fod- & Hælkur Ekstra Plejende Uden Parfume 100 ml
47,95
Førpris 59,95
DU OPTJENER 5 Point
(76)
Matas Striber Fodcreme Antiperspirant 100 ml
39,95
Førpris 49,95
DU OPTJENER 4 Point
(26)
My Moments Soak Your Feet Foot Bath Salt 350 g
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(4)
My Moments My Moments Soft Feet Scrub 75 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(4)
Matas Natur Havtorn & Blåbær Saltscrub 200 g
63,95
Førpris 84,95
DU OPTJENER 7 Point

Relaterede artikler

Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Vi guider

Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Pas godt på dine fødder med pedicure og fodpleje, for de bærer rundt på dig dag ud og dag ind og skal stå model til lidt af hvert. Vi guider dig til, hvordan du passer og plejer dine fødder som en professionel.

Læs Mere
Sådan får du sandalklare fødder

Vi guider

Sådan får du sandalklare fødder

Af Alberte Sejling

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at det snart er tid til at finde de åbne sko frem igen. Har vinteren sat sine spor på dine fødder, gælder det om at komme i gang hurtigst muligt med at pleje dem, så de er pæne og bløde til, når sandalsæsonen starter.

Læs Mere
Perfekte farvekombinationer til hænder og fødder

Vi guider

Perfekte farvekombinationer til hænder og fødder

Af Sofie Eichen

En hurtig vej til at få sommerklare fødder kan findes i nogle af de mange smukke sommerlakker, der er kommet på hylderne denne sæson. Det behøver dog ikke være overladt til tilfældighederne, hvilke farver der skal pryde dine negle denne sæson.

Læs Mere
Gør fødderne sommerklar med lækker nyhed fra Matas

Nyhed

Gør fødderne sommerklar med lækker nyhed fra Matas

Hvis du ikke allerede har gjort de trætte vinterfødder klar til sommersæsonen, så er det med at komme i gang. Den nye Soft Feet Scrub fra My Moments er skøn fodpleje, der blidt eksfolierer og plejer fødderne, så de er lige til at vise frem i sandalerne.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021