Vi guider
Gå foråret i møde med bløde og velplejede fødder
Foråret står for døren, og inden vi får set os om, byder vi velkommen til den danske sommer endnu engang. Yes! Med det sagt betyder det, at fødderne snart bliver sat fri igen, hvorfor der er særlig god grund til at forkæle dem inden, så de er sandalklar i tide. I indslaget her sætter vi fokus på Matas Natur fodpleje-serie, der sikre bløde og velplejede fødder igennem foråret og hele sommeren.

De fleste af os kender nok godt følelsen af ubehag, når fødderne skal pakkes ud og vises frem efter en lang vinterperiode. Der er der heldigvis råd for med Matas Naturs fodserie, der gør det nemt at få smukke sommerfødder med et enkelt og effektivt 3-trinssystem.

Skru op for hjemmesalonen

Om du er en af dem, der stadig sidder låst fast på hjemmekontoret, eller er ude i ''marken'', så er der særlig god grund til at give dine fødder lidt ekstra forkælelse i en tid, hvor der er udsigt til varmere dage - nemlig sommer!

Det eneste du skal gøre, er, at finde baljen frem, skrue op for det varme vand, tilføje den rette mængde fodbadesalt og læne dig godt tilbage. Når dine fødder er færdige i fodbadet, så har Matas Natur fodpleje serie den skønneste fodscrub og fodcreme, der giver silkebløde fødder. Anyway - her komme de tre vidundere, der (måske) ender med at blive dine fødders nye bedste venner:

Gode mærkninger og økologiske ingredienser

Inden vi går i dybden med de 3 fodpleje-helte, vil vi lige fremhæve nogle fællesnævner for produkterne. Alle produkter i fodpleje serien er nemlig, som resten af Matas Natur-linjen, udviklet med nøje udvalgte og økologiske ingredienser med stor omtanke for miljø og sundhed.


Alle produkterne i fodpleje serien er veganske med økologisk indhold og naturlige ingredienser. Produkterne er svanemærkede og med den Blå Krans (uden parfume). De er også RSPO-certificeret (på nær badesalt) og produceret i Danmark.

Serien består af følgende 3 produkter:

1. Fodbadesalt uden parfume

En mild fodbadesalt, som skrubber og blødgør hård hud og ligtorne. Indeholder økologisk aloe vera, der plejer og genopbygger huden. Allantoin fugter, beroliger og dulmer huden, mens antioxidativt E-vitamin har en beskyttende effekt.


Tilsæt 4 spsk. fodbadesalt til ca. 5 liter lunkent vand. Efter ca. 15 min. fodbad er den hårde hud blødgjort, og fødderne føles bløde og beroliget.​​​​

SPAR 20,-
Matas Natur Fodbadesalt 350 g
59,95 kr.79,95 kr.Spar 20,-

2. Fod- og håndscrub uden parfume

En cremet scrub med fine, exfolierende lavasten, der sliber døde hudceller af og gør huden blød, glat og smidig. Allantoin beskytter huden mod irritation, mens glycerin tilfører fugt og beskytter mod udtørring af huden. Indeholder desuden shea butter, økologisk aloe vera og antioxidativt E-vitamin.


Scrubben kan både anvendes på tør og våd hud. Brug den fx et par gange om ugen, mens du står i badet og giv samtidig også albuerne og andre tørre områder en tur.

​​​​​​​

3 nemme trin til skønne og bløde sommerfødder

Vi guider

3 nemme trin til skønne og bløde sommerfødder

Sæsonen for bare tæer og sandaler er så småt ved at være over os, og det betyder, at vi skal til at vise fødderne meget mere frem efter en lang vinter i sokkerne. Derfor kan det være godt med en god fodpleje-rutine, så fødderne altid er klar parat. Læs med her, så guider vi til, hvordan du bedst plejer dine fødder med Matas FodplejeStriber.

Læs også

3. Fodcreme uden parfume  

Efter en omgang fodbad med badesalt eller scrub i badet, har fødderne brug for en rig og plejende creme. Matas Natur Fodcreme indeholder nøje udvalgte ingredienser, der plejer tørre fødder og efterlader dem silkebløde. Cremen er beriget med fugtgivende pentylene glycol, glycerin og carbamid (10% urea). Allantoin tilfører også fugt samt virker blødgørende på huden. Økologisk aloe vera giver fugt og plejer, mens antioxidanten E-vitamin beskytter din hud.


Anvend gerne fodcremen dagligt ved at massere den ind i huden. Hvis du anvender cremen efter bad eller fodbad, mens huden er let fugtig, får du optimal effekt af de fugtgivende ingredienser. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


SPAR 21,-
Matas Natur Fodcreme 80 ml
63,95 kr.84,95 kr.Spar 21,-

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Vi guider

Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Pas godt på dine fødder med pedicure og fodpleje, for de bærer rundt på dig dag ud og dag ind og skal stå model til lidt af hvert. Vi guider dig til, hvordan du passer og plejer dine fødder som en professionel.

Læs Mere
Sådan får du sandalklare fødder

Vi guider

Sådan får du sandalklare fødder

Af Alberte Sejling

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at det snart er tid til at finde de åbne sko frem igen. Har vinteren sat sine spor på dine fødder, gælder det om at komme i gang hurtigst muligt med at pleje dem, så de er pæne og bløde til, når sandalsæsonen starter.

Læs Mere
Perfekte farvekombinationer til hænder og fødder

Vi guider

Perfekte farvekombinationer til hænder og fødder

Af Sofie Eichen

En hurtig vej til at få sommerklare fødder kan findes i nogle af de mange smukke sommerlakker, der er kommet på hylderne denne sæson. Det behøver dog ikke være overladt til tilfældighederne, hvilke farver der skal pryde dine negle denne sæson.

Læs Mere
Gør fødderne sommerklar med lækker nyhed fra Matas

Nyhed

Gør fødderne sommerklar med lækker nyhed fra Matas

Hvis du ikke allerede har gjort de trætte vinterfødder klar til sommersæsonen, så er det med at komme i gang. Den nye Soft Feet Scrub fra My Moments er skøn fodpleje, der blidt eksfolierer og plejer fødderne, så de er lige til at vise frem i sandalerne.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.