Nyhed
6 skønne forårsnyheder til hud og hår
Du kan godt glæde dig, for Matas har netop fået nogle fantastiske, friske forårsnyheder på hylderne, som vi tror, mange af jer bliver ret begejstrede over! Vi har både ny hudpleje, hårpleje, hårstyling, forårsduft og selvbrunerdråber med til jer denne gang!

Hvis du trænger til nogle nye forårsprodukter, så er du kommet til det helt rette sted. I denne artikel præsenterer jeg (Pernille fra redaktionen) dig nemlig for hele 6 nyheder, der netop er landet på Matas’ hylder. Med disse produkter lover jeg dig, at du nemt kan få helt styr på forårslokkerne og opnå en fin, hydreret hud!

Populær Matas Carbamid Bodylotion får følgeskab

Få en silkeblød hud med Matas Striber Carbamid bodylotions! Disse lotions indeholder carbamid, som er en effektiv ingrediens til at blødgøre og fugte tør hud. Carbamid holder på fugten i huden, mindsker vandfordampningen og styrker hudbarrieren.


Matas Striber har to varianter af bodylotions med forskellige koncentrationer af carbamid, 10 % for en peelende effekt og 5 % til at holde huden blød og lækker. Begge lotions indeholder glycerin og har en lav pH-værdi for optimal virkning af carbamid.


Nyhed: Nu kan du også prøve den parfumefri Matas Carbamid Showergel med allantoin til sensitiv og irriteret hud eller til en hud, der bare virkelig trænger til fugt.
Genopbyg hovedbundens naturlige balance

Opdag Relevant's nye hårplejeserie, der effektivt genopretter hovedbundens naturlige balance og gør håret sundt og stærkt.

Shampooen Balance & Hydrate renser hovedbunden og håret mildt, mens Smooth & Repair Conditioner tilfører fugt og næring, blødgører håret og tilfører glans.

Brug Scalp Brush for at opnå de bedste resultater. Med et højt indhold af aktive ingredienser og emballage af genanvendte vandflasker, er serien både økologisk og miljøvenlig. Oplev forskellen med Relevant's hårplejeserie og få sundt og stærkt hår samt en velafbalanceret hovedbund.


Psst… Vidste du, at Relevant's hårplejeserie både er Cosmos Organic og Allergy Certified (parfumefri)?


Pernille tester

4 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐

Efter vask med shampooen fra Relevant, virker min hovedbund helt ren, hydreret og balanceret. Jeg elsker desuden den milde, rene duft, som der er i denne variant (der findes også en parfumefri version). Jeg synes, det er svært at finde en balsam, der virkelig fugter mine krøllede lokker, men jeg synes faktisk, at Relevants balsam gjorde det ret godt! Mit hår var dejligt nemt at rede ud i badet, og mit hår føltes næret og friskt efter badet.


Lugtfri selvbruner fra Matas: ”En game changer”

Nyhed

Lugtfri selvbruner fra Matas: ”En game changer”

Med sommeren lige om hjørnet og solens stråler begyndende at skinne mere og mere, er der mange, der ønsker en smuk, solbrun glød på deres hud. Men farerne for solskoldning og hudkræft gør, at flere og flere ønsker at undgå at udsætte deres hud for den skadelige UV-stråling. Her kommer selvbrunere ind i billedet - en sikker og nem måde at opnå den ønskede solbrune glød uden at udsætte huden for fare. Og nu har Matas Striber en række nye, fantastiske produkter.

Læs også

Nyhed fra Mugler: Kom på en sanselig rejse

Mugler Angel Elixir er en unik duft med en stærk personlighed. Den er fyldt med kontraster og sensuelle noter, der lader dit indre lys skinne skarpt.

Duften er præsenteret i en ikonisk stjerneformet flakon, der lyser op med et lyst hjerte. Få den i størrelserne 25ml og 50ml, eller som en 100ml Refill-bottle med medfølgende tragte til nem og hurtig påfyldning. Oplev de opkvikkende, forførende og uimodståelige aspekter af denne eksklusive gourmand og træagtige duft.


Duftnoter:
Top: Spicy, lyserød peber
Hjerte: Feminin og generøs buket af hvide blomster
Bund: Sandeltræ i kontrast til Carnal Vanilje


SPAR 20%
Mugler Angel Elixir Le Parfum 50 ml
Medlemspris
727,96 kr.909,95 kr.Spar 182,-

Tør dit hår som en professionel

Oplev Silkn's mest kraftfulde hårtørrer med børsteløs motor og koncentreret airflow, som giver dig ultrahurtig tørring og styling, helt uden at beskadige håret.

Med et koncentreret airflow på op til 76 km/t giver denne hårtørrer dig hurtigere resultater end nogensinde før. Med premium Water Ion-teknologi mindsker hårtørreren krus, tilføjer mere volumen og minimerer antallet af spaltede spidser - alt sammen for at forbedre dit hårs sundhed.

Med 6 temperaturindstillinger, 1 cool shot funktion og 3 hastighedsniveauer kan du skræddersy tørringen efter dine behov, og det dynamiske LED display, en lang ledning på 3 meter og 2 magnetiske vedhæftninger gør stylingen til en leg. Forkæl dit hår med det bedste med Silkn's mest kraftfulde hårtørrer!


MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
Silk'n Hårtørrer
Medlemspris
319,96 kr.399,95 kr.Spar 80,-Opstrammende nyheder fra New Nordic

Giv din hud den kærlighed og pleje, den fortjener, med Herbal Joy™ Anti-ageing Hand Cream og Herbal Joy™ Firming Lotion fra New Nordic.

Disse to fantastiske produkter er skabt med naturlige ingredienser, herunder Astaxanthin, havtorn, grapefrugt, hyaluronsyre og hydrolyseret risprotein, som alle arbejder sammen for at give din hud den ultimative fugt, næring og opstramning.


Aldrende eller tør hud kan ofte føre til trist og slap hud på både hænder og krop. Men med denne dejlige duo kan du nu nyde et skønt og effektivt fugtboost, der efterlader din hud med en dejlig blød, gennemfugtet og opstrammet følelse. Produkterne har desuden en helt vidunderlig duft, som du vil elske at bruge hver dag.


Opbyg din glød til din smag

Få en smuk og naturlig glød året rundt med Matas Selvbrunerdråber! Disse veganske og parfumefri dråber er det perfekte tilbehør til din daglige hudpleje og vil give dig en smuk, jævn og solkysset farve.


Med 10 % DHA vil du få en smuk og naturlig glød, mens pentavitin tilfører huden fugt og reducerer rødmen. Disse dråber indeholder også glycerin, som beskytter huden og modvirker udtørring.


Jeg har testet selvbrunerdråberne samt nogle af Matas Stribers andre selvbrunerprodukter og har taget før/efter-billeder, som du kan se lige her.


Sådan bruger selvbrunerdråberne:

  • Til ansigtet: Bland 2-3 dråber i din ansigtscreme.
  • Til kroppen: Bland 4-6 dråber i din bodylotion/olie. Fordel herefter produktet jævnt på huden og byg farven op over flere dage. Vask hænderne grundigt efter brug.


OBS. Vær opmærksom på, at Matas Selvbrunerdråber desværre ikke kan bruges i kombination med produkter, der indeholder carbamid. Vær tillige opmærksom på, at farven kan smitte af på tekstiler. Så undgå kontakt med tøj eller andet stof, før dråberne er trængt helt ind i huden.


Andre produkter du vil elske:

4 artikler, vi anbefaler, du også læser:

Lugtfri selvbruner fra Matas: ”En game changer”

Nyhed

Lugtfri selvbruner fra Matas: ”En game changer”

Af Pernille Witt Kirkegaard

Med sommeren lige om hjørnet og solens stråler begyndende at skinne mere og mere, er der mange, der ønsker en smuk, solbrun glød på deres hud. Men farerne for solskoldning og hudkræft gør, at flere og flere ønsker at undgå at udsætte deres hud for den skadelige UV-stråling. Her kommer selvbrunere ind i billedet - en sikker og nem måde at opnå den ønskede solbrune glød uden at udsætte huden for fare. Og nu har Matas Striber en række nye, fantastiske produkter.

Læs Mere
Relevant hudpleje: Mød iværksætterne bag

Matas LIVE

Relevant hudpleje: Mød iværksætterne bag

Af Matas

Kender du Relevant? Relevant er et genialt hudplejebrand, der er startet af to dygtige iværksættere fra Aarhus. De skabte Relevant med en kompromisløs mission: At behandle krop og natur med den største respekt. Og med den mission og tankegang har de allereden nu opnået stor succes med blandt andet deres bud på en naturlig og aluminiumsfri deodorant. Vi glæder os til at lære produkterne bedre at kende og at høre Mads Helt og Christian Kærgaards relevante fortælling.

Læs Mere
Vi guider: Få flot forårsglød med Matas Natur

Vi guider

Vi guider: Få flot forårsglød med Matas Natur

Af Ida Hinchely Kyhn

Der er ikke længe til, at foråret så småt begynder at banke på døren, og den kridhvide vinterhud skal ud og flashes. Selvom jeg holder meget af min lyse hud, så er det alligevel lidt en overvindelse, når den skal vises frem efter flere måneder under varme strik og rullekraver. Men den gode nyhed er, at du kan snyde dig til lidt ekstra glød og farve, hvis du ønsker det. Med Matas Natur Selvbruner Dråber er det nemlig blevet meget nemt og hurtigt at få lidt farve til ansigtet og krop.

Læs Mere
 Gå foråret i møde med bløde og velplejede fødder

Vi guider

Gå foråret i møde med bløde og velplejede fødder

Af Benedikte Lundberg

Foråret står for døren, og inden vi får set os om, byder vi velkommen til den danske sommer endnu engang. Yes! Med det sagt betyder det, at fødderne snart bliver sat fri igen, hvorfor der er særlig god grund til at forkæle dem inden, så de er sandalklar i tide. I indslaget her sætter vi fokus på Matas Natur fodpleje-serie, der sikre bløde og velplejede fødder igennem foråret og hele sommeren.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.