Vi guider
Nyt i Matas: Favoritprodukter til ansigtet
Håndlavede, veganske børster og en creme, der fugter, beroliger og reducerer rødme. Huden i ansigtet er mere udsat end resten af kroppen, og derfor er det særlig vigtigt at passe på den. Med disse nyheder, der lige er landet på hylderne i Matas, kan du være sikker på at give din hud den forkælelse og pleje, som den fortjener.

Sol, vind, temperaturforskelle og forurening – mange ydre faktorer påvirker vores ansigtshud, og derfor er det vigtigt at pleje den grundigt, så den kan holde sig smuk hele livet. Vi har alle forskellige hudtyper, som har brug for pleje indefra og ud. I denne artikel dykker vi ned i et par helt nye produkter, der hjælper dig med at passe godt på din hud – og som får makeuppen til at sidde, præcis som den skal. 

Plaisir Anti Redness Day Cream

Har du sensitiv hud med tendens til rødme, kan det være en god idé at vælge et hudplejeprodukt, der er skånsom og særligt plejnde. Den ekstra omsorg leverer Plaisir nu i den helt nye Anti Redness Day Cream, specielt udviklet til personer med tendens til rødmende og irriteret hud.


Den beroligende og fugtgivende creme har en bred vifte af fordele, der hjælper med at genoprette og vedligeholde en sund hud. Havreekstrakt bidrager til at reducere rødme og irritation ved at balancere hudens pH-niveau, og samtidig styrker ingrediensen hudens naturlige barriere i samarbejde med sheasmør. Dette hjælper huden med at forhindre fugttab og forblive sund og velbeskyttet.


To andre vigtige ingredienser er bisabolol og tripeptid. Bisabolol er kendt for sine beroligende egenskaber og evnen til at modvirke hudirritation, og tripeptid reducerer rødme og beskytter mod skader forårsaget af UVB-stråler.


Desuden er Plaisir Anti Redness Day Cream beriget med et antioxidativt E-vitamin, der virker som en beskyttende faktor mod frie radikaler og miljømæssige skader, hvilket hjælper med at opretholde en velplejet hud. Som en ekstra bonus er cremen både vegansk, fri for parfume og produceret i Danmark.

SPAR 30,-
Plaisir Anti Redness Day Cream 50 ml
129,95 kr.159,95 kr.Spar 30,-

M.Cosmetics lancerer 8 nye professionelle børster

Der er næsten ikke noget bedre end følelsen af en blød og behagelig børste eller makeupsvamp i ansigtet, og med de lækre varianter fra M.Cosmetics er det både rart og nemt at lægge makeup. Nu relancerer M.Cosmetics deres PRO-serie og introducerer samtidig 8 nye børster til sortimentet. M.Cosmetics’ børster er håndlavede med veganske PBT-nylonhår af høj kvalitet, og skafterne er FSC®-certificerede.

Herunder kan du læse om de 8 nye produkter i serien.

Til basen


M. Cosmetics Professional Complexion Brush

​​​​​​​Skal du påføre basen af din makeup, kan du med fordel bruge den helt nye Professional Complexion Brush, som er dobbeltsidet og derfor sikrer et både jævnt og præcist resultat. Den har to ender, hvilket faktisk vil sige, at du med denne børste får to i én. Læg en smuk fast eller flydende foundation med den brede side, og brug den smalle ende til at påføre cremet eller flydende concealer. Den smalle side er perfekt til at præcisere og udjævne, men den kan også bruges til at lægge pudder omkring næsen og øjnene.


M.Cosmetics Professional Powder Sponge

Det er ikke alle, der foretrækker en børste til basen, og M.Cosmetics har selvfølgelig også en svamp til dig, der bedre kan lide at bruge en makeupsvamp. Professional Powder Sponge er perfekt til et naturligt look med løst pudder, når den bruges tør, men den er også god til foundation og concealer.

Den bløde svamps mikrofiberoverflade og afrundede kanter sikrer et ensartet resultat. Med den flade side kan du påføre pudder præcist og udjævne perfekt, men den er også god til at fremhæve ansigtskonturer ved kindben, øjne og næse.

Til kindbenene


M.Cosmetics Professional Feather Blending Brush

Professional Feather Blending Brush fra M.Cosmetics er med sine lange og luftige børstehår perfekt til at lægge alle former for pudder. Børsten kan bruges til både løse og faste puddere samt til highlighter, bronzer og blush. Brug den også til at blende og udtone din makeup for en naturlig og jævn finish.


M.Cosmetics Professional Bronzer Brush

Er du ude efter et smukt og sommerligt look med solkyssede kinder, så er M.Cosmetics Professional Bronzer Brush den perfekte børste til dig. Penslen er luftig og har en rundet spids, der gør det let at påføre både bronzer og solskinspudder. Brug børsten i lette, cirkulære bevægelser op langs kindbenene for at fremhæve ansigtskonturer og kindben. Du kan også bruge børsten til at skabe en naturlig glød i ansigtet.


M.Cosmetics Professional Contour Brush

Du har sikkert sendt lange blikke efter personer med perfekt contour, enten i gadebilledet eller på sociale medier – eller også er du selv en haj til contouring. Uanset hvad dit niveau er, bliver det helt sikkert både sjovere og lettere at lægge med den rette makeupbørste. M.Cosmetics' Professional Contour Brush er en luftig, afrundet pensel med den perfekte form til at fremhæve kindben og kæbelinje med skygger på en fin og naturlig måde.Negleteknikeren kreerer smukke negle med Nailster

Vi guider

Negleteknikeren kreerer smukke negle med Nailster

Smukke, farverige negle med fine og kreative mønstre trender fuldstændig dette år. Og den gode nyhed er, at du som negleteknikker nemt kan kreere en masse smukke looks med Nailster. Med Nailsters produkter får du et flot og professionelt resultat, som holder i op til tre uger. Læs med her, hvor negleteknikeren viser, hvordan hun skaber sine smukke negle-looks.

Læs også

Husk rens

Det er vigtigt, at du renser dine børster, pensler og svampe for at forhindre, at snavs og bakterier ophobes og overføres til din hud.

Til hudplejerutinen


M.Cosmetics Gentle Facial Cleansing Pad

Når du har været ude hele dagen og vist dit makeuplook frem til verden, er det vigtigt at fjerne den igen (selv om vi ville ønske, vores smukke look kunne holde for evigt). M. Cosmetics har skabt Gentle Facial Cleansing Pad, en blød og fleksibel silikonesvamp med en 'nubret' overflade, som blidt renser huden. Samtidig virker svampen eksfolierende, renser porerne og masserer huden, så det faktisk er rart at fjerne makeup. Brug svampen med lidt renseprodukt og massér nænsomt huden.


M.Cosmetics Professional Face Mask Applicator

Kender du følelsen af at tvære ansigtsmasken ud i ansigtet med hænderne – uden at have nogen kontrol over, om laget bliver jævnt, eller om der kommer bakterier på huden? Det kan du helt undgå med M.Cosmetics' helt nye Professional Face Mask Applicator, som har en hygiejnisk silikonespatel, der nemt påfører din maske i et jævnt lag. Spatlen er i øvrigt nem at rengøre; vask den blot med lidt lunkent vand og en mild sæbe.
Psst! Vil du læse mere om M.Cosmetics' nye børster? Så kan du læse med i vores guide lige her.  

Andre produkter fra Plaisir og M.Cosmetics, du vil kunne lide:

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Nyhed

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Jeg gætter på, jeg er ikke den eneste, der godt kunne bruge lidt hjælp til at få skønne negle og et skinnende hår? Selvfølgelig kan vi til dels hjælpe hår og negle godt på vej med målrettede ydre produkter, men du kan faktisk også pleje indefra og ud. Plaisirs nye Inner Beauty kosttilskudsserie består af tre nye produkter, hvoraf det ene – Hair and Nail Power - giver dig hjælp til velplejede negle og glansfuldt hår ved et indtag af bare en tablet om dagen. Vi kigger nærmere på den gode nyhed.

Læs Mere
Bliv klar til højtidens fester med M.COSMETICS

Vi guider

Bliv klar til højtidens fester med M.COSMETICS

Af Maria Bech-Jensen

Når julen står for døren, og kalenderen bugner med højtidens festligheder, er det tid til styling! Vi har derfor samlet M.COSMETICS’ bestsellers, så du med det helt rette udstyr kan skabe højtidens ultimative makeup- og hårlook. Læs med og lad dig inspirere.

Læs Mere
Vi tester: hudpleje fra Plaisir Young Skin

Vi guider

Vi tester: hudpleje fra Plaisir Young Skin

Du kender måske Matas’ eget luksusmærke Plaisir, men vidste du, at mærket også har en serie målrettet ung hud? Plaisir Young Skin er til dig på 15-25 år, der består af produkter uden parfume med skånsomme og plejende ingredienser. Det lyder jo meget godt det hele, men virker produkterne som de skal? Det har jeg sat mig for at teste. Her får du min ærlige oplevelse med en daglig plejerutine fra Plaisir Young skin-serien.

Læs Mere
Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Vi guider

Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Matas Striber Mild kropsplejeserie omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.