Nyhed
Wow! 6 skønne nyheder er landet i Matas
300 peptider samlet på samme sted, forkælelse til krop og ansigt og et makeupbrand, vi længe har ventet på at få i Matas. Der er landet mange nye produkter på hylderne her i butikken, og i denne artikel har vi håndplukket en række af vores favoritter.

Er du glad for skønhed og personlig pleje, mangler du de sidste sager til at gøre kroppen forårsklar – eller er du bare på jagt efter glødgivende selvforkælelse af allerbedste art? Så kan det være, at du bliver begejstret for nogle af de nye produkter, som er landet i butikkerne og på matas.dk. Læs med, hvis du ønsker dig den skønneste forårsglød, pleje med flere hundreder af gavnlige ingredienser – eller lækre produkter fra et supercool makeupbrand, som netop er blevet lanceret hos Matas. 

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvilken virkning det mon ville have, hvis hundreder af peptider på én gang arbejdede for at forny din hud – så har du chancen nu. Lancômes helt nye Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream indeholder nemlig intet mindre end 300 forskellige typer af peptider, som giver cremen en intensiv anti-age effekt. Peptider er nemlig kendt for sin opstrammende effekt og for sin evne til at forny huden.


Ud over peptidernes gavnlige effekt kan du også glæde dig til de andre plejende og fugtgivende ingredienser, som dagcremen indeholder. Hyaluronsyre binder sin egen vægt i vand op til 1000 gange, og niacinamid beroliger og udjævner huden. Desuden har det virksomme B3-vitamin vist sig ganske effektivt mod blandt andet pigmentpletter.


Lancôme lover, at huden opstrammes efter blot én uge, en effekt der blot bliver mere og mere markant. Efter 8 uger lyder resultaterne således*:


+27% opstramning af huden

+ 38% fasthed

+35% elasticitet og fylde

+ 48% glattere hud


* Resultat af kosmeto-klinisk undersøgelse blandt 84 kvinder.

Peptider på programmet

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad peptider egentlig er, er det helt forståeligt. Peptider er i al simpelhed byggeblokke for hudens nødvendige proteiner. Peptider har vi altså i forvejen naturligt i huden, men ved at tilføre dem gennem din hudplejerutine, øger du hudfornyelsen, hvilket ultimativt fører til mere opstrammet hud, øget elasticitet og mere fasthed i huden.

6 skønne forårsnyheder til hud og hår

Nyhed

6 skønne forårsnyheder til hud og hår

Du kan godt glæde dig, for Matas har netop fået nogle fantastiske, friske forårsnyheder på hylderne, som vi tror, mange af jer bliver ret begejstrede over! Vi har både ny hudpleje, hårpleje, hårstyling, forårsduft og selvbrunerdråber med til jer denne gang!

Læs også

Matas Striber Mild Skrubbemaske

Nu hvor foråret endelig har gjort sin ankomst, har du måske lyst til at skifte lidt ud i din beautyrutine. Måske din fuldt dækkende foundation skal skiftes ud med en naturligt dækkende CC-cream, eller måske din fede og beskyttende dagcreme skal udskiftes med en let og glødgivende dagcreme? En ting, der i hvert fald er god at have med i sin plejerutine, er en lækker scrub, der peeler de døde hudceller væk og booster hudfornyelsen.  


Her er den nye Skrubbemaske Uden Parfume fra Matas Striber et rigtig godt bud. Med beroligende allantoin beskytter den huden mod irritationer, ligesom de fine korn af lavasten fjerner døde hudceller, hjælper med at forebygge urenheder og efterlader huden blød og fuld af glød.


Så er du klar til forårets naturlige makeuplooks.Psst: Fenty Beauty er endelig kommet på hylderne i Matas! Læs mere om det længere nede i artiklen.

Flawless Face

Navnet siger næsten det hele. Flawless Face er en trimmer, som er særligt designet til de fine hår og dun i ansigtet, som kan komme i vejen, hvis du gerne vil have et jævnt makeuplook, der holder hele dagen. Den lille trimmer er skånsom mod den fine hud i ansigtet og fjerner hårene uden at efterlade rødme på huden, indgroede hår eller noget andet spor af smerte. Flawless Face er allerede lidt af et hit blandt kendere, og nu kommer den smarte maskine i en opdateret udgave.  


Brug trimmeren efter behov, præcis som du gør det med al anden barbering. Du skal ikke være bange for at bruge den for ofte; faktisk er Flawless Face designet til at kunne bruges hver dag, hvis du har lyst.

FLAWLESS Face Hvid
529,95 kr.

Fenty Beauty

Ja, du læste helt rigtigt: Fenty Beauty er endelig landet i Matas. Rihannas ultrapopulære brand er kendt for sine kvalitetsprodukter, der har perfekt pigmentering, helt rigtig konsistens, og en uovertruffen holdbarhed.


Der er mange gode grunde til at elske Fenty Beauty. Ikke bare er produkterne lækre at bruge og se på; de er også lavet til alle hudtyper, hudfarver og køn.  


Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation har på kort tid opnået ikon-status blandt makeupelskere verden over, og Fenty Beauty har utroligt mange produkter, som er gået viralt på TikTok. Mest for sin funktionalitet og smukke ydre, men også lidt for sine kreative navne: Hella Thicc Volumizing Mascara Cuz I’m Black, Gloss Bomb Universal Lip Luminizer eller Eaze Drop Skin Tint for at nævne et par stykker.


Her finder du en række af Fenty Beautys mest ikoniske produkter til både hud, læber og øjne. Hvis du har lyst, kan du i øvrigt gå på opdagelse i brandets fulde sortiment lige her.

Plaisir Firming Body Butter

Nu har vi været forbi nyheder inden for hudpleje og makeup, men det er selvfølgelig vigtigt, at vi ikke glemmer kropsplejen. Det er også derfor, sidste nyhed i denne omgang er beregnet til at pleje og nære kroppen med fugt og gode ingredienser.  Plaisirs nyeste body butter har en opstrammende effekt på huden, som i kombination med både beroligende og beskyttende ingredienser udgør den perfekte prep, før de bare ben skal luftes i forårsbrisen.


Plaisir Firming Body Butter er formuleret med kreatin, der reducerer synligheden af rynker, opstrammer huden og virker cellefornyende. Dertil kommer glycerin-indholdet, som fugter og beroliger huden, og E-vitamin, som har en antioxidativ effekt. Brug cremen dagligt for en vedvarende blødgørende effekt, og brug den i øvrigt gerne, lige inden du hopper i t-shirt og shorts.


Andre produkter, du vil kunne lide:

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Vi tester: Tre hudplejenyheder fra Ecooking

Vi guider

Vi tester: Tre hudplejenyheder fra Ecooking

Af Natalie Khayat

Ecooking er kendt for sin ansvarlige tilgang til kosmetik og luksuriøse skønhedsprodukter, som kommer med et prisskilt, der er til at betale. Nu har det succesfulde skønhedsbrand tilføjet tre nye produkter til sin portefølje af effektiv hudpleje. Læs med i denne artikel, hvor vi også tester de lækre nyheder!

Læs Mere
Redaktionen tester: Fenty Beauty

Nyhed

Redaktionen tester: Fenty Beauty

Af Ida Hinchely Kyhn

Fenty Beauty er endelig landet på hylderne hos Matas! Rihannas superpopulære makeupbrand, som alle taler om. Jeg har fået fingrene i en håndfuld af de mest hypede produkter og har testet dem, så du kan se effekten med egne øjne.

Læs Mere
Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Nyhed

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Jeg gætter på, jeg er ikke den eneste, der godt kunne bruge lidt hjælp til at få skønne negle og et skinnende hår? Selvfølgelig kan vi til dels hjælpe hår og negle godt på vej med målrettede ydre produkter, men du kan faktisk også pleje indefra og ud. Plaisirs nye Inner Beauty kosttilskudsserie består af tre nye produkter, hvoraf det ene – Hair and Nail Power - giver dig hjælp til velplejede negle og glansfuldt hår ved et indtag af bare en tablet om dagen. Vi kigger nærmere på den gode nyhed.

Læs Mere
Alt du skal vide om Peptider

Vi guider

Alt du skal vide om Peptider

Af Isabel Thostrup & Cathrine Park

Hvis du har læst om foryngende hudpleje, er du sandsynligvis stødt på peptider. Men hvad er peptider egentlig for en størrelse, og hvilken forskel kan de gøre for din hud? Vi har talt med Marianne Tromborg, og giver dig svarene her.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.