Nyhed

4 gode nyheder: Parfume, hår og foundations

Se de 4 nyheder, der landet i Matas. Fra glødende hud og det perfekte farvematch til forførende aftenduft og hårplejeserie mod hårtab! Vi dykker ned i de bedste nyheder, som du ikke vil gå glip af!

Forny dit skønhedsritual med de nyeste tilføjelser på Matas’ hylder! Vi byder på to nye foundations, hvor den ene giver glød og holder hele dagen, mens den anden tilbyder hele 45 nuancer! Vi præsenterer også en ny hårplejeserie, bekæmper hårtab, og selvfølgelig kan du heller ikke gå glip af den populære parfume Black Opium, der nu er blevet endnu mere uimodståelig!

Ny foundation med glød og fugt, som holder hele dagen!

Jeg (Pernille fra redaktionen) elsker, når min hud ser naturligt glødende og smuk ud hele dagen. Den effekt får jeg med Lavinde Copenhagens nye Natural Glow Liquid Foundation. Den lette konsistens smelter ind i min hud og giver en medium dækkeevne. Det føles ikke som om, at jeg har foundation på overhovedet!


Natural Glow Liquid Foundation er mere end bare en almindelig foundation. Den indeholder aktive ingredienser, der stimulerer hudens egen kollagenproduktion, den har antiinflammatoriske egenskaber og tilfører masser af fugt til huden. Og det bedste af det hele? Den holder hele dagen og har en silkeblød formular, der er supernem at blende ind, så du kan opnå den perfekte glød og dækning med lethed. Den er desuden allergivenlig – certificeret af Asthma Allergy Nordic.


Gode tips:
Med fem forskellige nuancer, der passer til forskellige undertoner, er det nemt at finde den rette farve til din hud. For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi at starte med at påføre den midt på ansigtet og arbejde dig udad. Hvis du vil have mere dække-evne, anbefaler vi at tilføje lette lag.
På billedet har jeg (Pernille fra redaktionen) brugt nr. 207 i Beige.  


Ny, uimodståelig version af den populære Black Opium

Oplev den mest intense og radikale fortolkning af den ikoniske YSL-klassiker, Black Opium, med den nye Black Opium Le Parfum. Denne forførende duft er skabt til dem, der søger sensualitet og nydelse i de endeløse nætter. Med et enkelt stænk af Black Opium Le Parfum sendes du ind i en verden af intense dufte, der vil holde dig strålende hele natten.


Den mørke sorte kaffeakkord er kombineret med ultrafeminine, hvide blomster og en intens kvartet af vanilje, som vil give dig en hypnotisk duft, der vil efterlade et indtryk på enhver.
Den dyrebar, dristige og hypnotiske flakon, der rummer Black Opium Le Parfum, er en ægte YSL-signatur.


Det glitrende hjerte i flakonen vækker minder om byens blinkende lys om natten og gør den lige så funklende som en couture-sort vinylkjole.
Black Opium Le Parfum er den perfekte duft til en aften i byen eller til en særlig lejlighed. Med dens intense og forførende egenskaber vil denne duft sikre, at du føler dig sexet og selvsikker, uanset hvor du går hen.


Vi tester hudpleje fra 4 brands

Nyhed

Vi tester hudpleje fra 4 brands

Der er mange talentfulde spillere på banen, når det gælder hudpleje! I denne artikel zoomer vi ind på 4 brands, der hver især har sparket bolden i mål med en række hudplejeprodukter – i hvert fald, hvis man spørger Pernille fra redaktionen. Hun har testet alle produkterne grundigt og giver sin mening til kende råt for usødet i denne artikel!

Læs også

Ny, stimulerende hårplejeserie, der reducerer hårtab

Matas har lanceret en ny hårserie, der hjælper med at tackle periodisk hårtab ved daglig brug. Første skridt er at bruge deres Stimulerende Shampoo, der indeholder koffein, lactobacillus ferment og mikroalgeekstrakt, som styrker håret og booster hovedbundens naturlige processer. Glycerin beskytter samtidig hovedbunden mod tørhed. For bedste resultat anbefales det at bruge shampooen sammen med balsam, kur og tonic i hårplejerutinen.


Hårkuren er en kraftfuld løsning, der kan bruges 1-2 gange om ugen for at støtte hårets naturlige vækstfase. Balsammen styrker også håret og tilføjer glans og blødhed.


Endelig kan Matas Striber stimulerende hovedbundstonic bruges i både vådt og tørt hår for at stimulere hårsækkenes hårproduktion.


Alle produkterne i Matas' hårserie indeholder de samme aktive ingredienser, der hjælper med at tackle hårtab og fremme sund hårvækst. Læs mere om hårserien i denne artikel, der går i dybden med hvert produkt.


Ny, ultratynd, åndbar og holdbar dækning, der holder i 24 timer

Teint Idole Ultra Wear Foundation har fået en fantastisk opgradering. Med den nye Advanced AirWearTM-teknologi er denne foundation nu den tyndeste, mest åndbare og mest holdbare foundation nogensinde fra Lancome.


Den giver altid en naturlig og perfekt, mat finish, der holder i op til 24 timer. Uanset om man har fedtet, tør eller sensitiv hud, tilpasser Teint Idoles nye formel sig alle hudtyper og hudproblemer. Med en base, der er beriget med hele 81 % hudplejeingredienser, herunder fugtgivende hyaluronsyre, kraftfuld UV-beskyttelse (SPF 35), antioxidant E-vitamin og moringa, der beskytter mod forurening, er denne foundation mere end bare makeup. Det er også en hudpleje.


Derudover er Teint Idole Ultra Wear Foundation nu tilgængelig i (hold-nu-fast) 45 smukke nuancer! Med andre ord er der altså 100 % chance for, at du finder dit perfekte farvematch! Med oxidgrønne og ultra-marineblå pigmenter, der øger præcisionen af medium og dybe nuancer, slipper man endelig for grå og askegrå toner på mørk eller olivenfarvet hud.


Teint Idole Ultra Wear Foundation er en foundation, der kan modstå en hektisk hverdag. Den er vandtæt, svedresistent og kan modstå fugt og varme. Med dens urbane skjold er huden også beskyttet mod forurening og skadelige UV-stråler.


3 artikler vi anbefaler, du også læser:

Frisør guider: Undgå hårtab med ny serie

Nyhed

Frisør guider: Undgå hårtab med ny serie

Af Pernille Witt Kirkegaard

Hårtab kan være en frustrerende gene for mange, der oplever det, men heldigvis er der ting, man kan gøre, for at undgå periodisk hårtab. I denne artikel tester Pernille fra redaktionen en ny serie mod hårtab fra Matas Striber, og vores frisør, Mike, svarer på de mest stillede spørgsmål om hårtab.

Læs Mere
12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Vi guider

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Læs Mere
Den nye duft, Libre, er duften af frihed

Nyhed

Den nye duft, Libre, er duften af frihed

Det er et manifest. En signatur. En livsstil, og at turde sige “nej”. At være tro mod sin overbevisning. Forvandle sort til farve. Til glødende lys. At aldrig benægte, aldrig skjule, at vise sit sande jeg. #IAMLIBRE

Læs Mere