Nyhed

November nyheder i Matas

November. Den der måned, hvor man så småt begynder at tælle ned til den 1. december. Det gør jeg i hvert fald! I dagens indslag har jeg testet nogle af de bedste nyheder, der er landet på matas.dk i løbet af november. Heriblandt skønheder fra Givenchy, Anastasia Beverly Hills, Origins, Clinique og mange flere.

Om det er dig selv, der skal forkæles, eller du er på udkig efter noget til én, du holder af, så favner nyhederne i november bredt. I artiklen her bliver du både mødt af den smukkeste øjenskyggepalette i festlige farver, hudpleje til den modne som ung hud, en hårpleje-helt til skadet hår samt en masse andre skønheder, der netop har fundet sig til rette på matas.dk. Nu vil jeg ikke trække spændingen længere, her kommer de:

De 10 november nyheder:  

1. Ginzing øjencreme fra Origins 

Du kender måske allerede den famøse Ginzing serie fra Origins, der er særlig kendt for sine plejende og opkvikkende egenskaber fra blandt andet ginseng og koffein. Personligt har jeg tidligere været glad for Origins Ginzing Energy-Boosting Gel Moisturizer, og min kollega har flere gange fremhævet GinZing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer. Nu er der landet et nyt medlem til Ginzing familien – nemlig GinZing Refreshing Eye Cream.

Den nye Ginzing øjencreme modvirker hævede øjne, og hjælper med at reducere synligheden af mørke rande. Efter en forbrugertest blandt 110 kvinder, sagde 93%, at øjenområdet så klarer og mere strålende ud efter 4 uger. I kan måske fornemme på min hånd nedenfor, hvor smuk en finish øjencremen giver. Forstil jer at have den omkring øjenområdet en mørk vintermorgen, hvor de mørke rande tager overhånd? Så er Ginzing øjencremen altså et vidunder produkt.

Origins Ginzing Brightening Eye Cream Cool
SPAR 20%ABONNÉR
Cool
OriginsGinzing Brightening Eye Cream
274,95 kr.
(60)

2. Hudplejesæt, der bidrager til ældning og pigmentpletter

Du har helt sikkert hørt om Nivea før, der har specialiseret sig i hud og hvilke hudplejeformuleringer, der er bedst, i over 100 år. Nu har de slået sløret op for et serum og en ny ansigtscreme, der arbejder effektivt på at forhindre ældning af huden og pigmentpletter samtidig med at udligne de pigmentpletter, der allerede er synlige.


Lad os starte med det nye anti-spot serum: sammen med din hud arbejder den på at udligne pigmentpletter og udjævne din hudtone. Nu har jeg selv testet den, og jeg kan skrive under på, at den tørre hurtigt ind i huden og føles enormt behagelig. Den indeholder blandet andet hyaluronsyre og en høj koncentration af Luminous630 og vitamin E. Ansigtscremen har et indhold af SPF 50, der bidrager til at forhindre ældning af huden og pigmentpletter. Den er ekstrem mild mod huden, og indeholder ligeledes Luminous630, vitamin E samt celleaktiverende hyaluronsyre. På trods af den høje SPF, trænger den hurtigt ned i huden, og virker ikke fedtet på hudens overflade.

NIVEA Luminous Anti-spot Serum 30 ml
SPAR 65,-
KUN I MATAS
30 ml
NIVEALuminous Anti-spot Serum
194,95 kr.259,95 kr.
(52)
NIVEA Luminous Anti-spot Dagcreme SPF 50 40 ml
SPAR 53,-
KUN I MATAS
40 ml
NIVEALuminous Anti-spot Dagcreme SPF 50
159,95 kr.212,95 kr.
(39)

3. Den smukkeste øjenskyggepalette 

Det her er paletten, jeg skal hive frem, hvad end om man kan tage til julefrokoster i år eller ej! Anastasia Beverly Hills er ét af mine favorit brands, når det kommer til holdbar makeup – både brynpennen og bryngelen er et fast inventar i min makeupskuffe på badeværelse, og ligeså bliver den nye Primrose Palette.


Paletten kommer i de smukkeste farver – både med og uden glimmer. Nu er jeg selv en rigtig glitter-girl, når det kommer til øjenskygger, og de 4 glimmer skygger, der følger med, rammer spot-on. Derudover er jeg sikker på, at de mere matte vil sidde så fint på mine øjenlåg til hverdag, når jeg skal være halv så glam.

Anastasia Beverly Hills Primrose Palette
Anastasia Beverly HillsPrimrose Palette
589,95 kr.
(4)

4. Min nye favorit duft 

Indrømmet: jeg er fuldstændig faldet for det nyeste medlem i Givenchy familien – nemlig Irresistible Eau de Parfum. Et par sprøjt på huden, og man kan dufte den friske og krydrede duft med en smule sødme resten af dagen.


Selv er jeg mest til de krydrede dufte, men den nye duft lady byder også på blomster- og frugtagtige noter fra blandt andet rose, musk og mousserende pære. Jeg vil beskrive den som en smule spicy med et friskt, frugtagtigt og blomstret twist. Den kommer helt sikkert til at dominere min duft samlingen derhjemme!

Givenchy Irresistible Eau de Parfum 50 ml
50 ml
GivenchyIrresistible Eau de Parfum
+ 2 størrelser
864,95 kr.
(19)

5. En flydende concealer i grøn 

Tror det eller ej: det her er det perfekte alternativ til en concealer! Det grønne pigment i concealeren sørger nemlig for at mindske røde undertoner i huden samtidig med at mindske synligheden af urenheder og eventuelle små blodkar i huden. Ønsker man et ensartet look, og har man små røde områder omkring huden i ansigtet, er den grønne concealer et genialt produkt.


Jeg testede den, da jeg havde en smule urenheder på hagen og rødme omkring kinderne – og den fungerede bare. Giv den et forsøg! ​​​​​​​

Nilens Jord Color Correcting Liquid Concealer 479 Green
SPAR 20%ABONNÉR
479 Green
Nilens JordColor Correcting Liquid Concealer
+ 1 farve
184,95 kr.
(63)

6. En hårkur, der ikke skal vaskes ud 

Det er faktisk første gang, jeg støder på en hårkur, der ikke skal vaskes ud. Inden jeg mødte K18 for første gang, havde jeg godt hørt om den, og min kollega havde også selv testet den i eget hår, og var utrolig glad for resultatet.


K18 er til dig, der har et ønske om at styrke håret og forbedre elasticiteten efter utallige hårfarvninger og brug af varmeredskaber flere gange om ugen. Ved hjælp af en patenteret bioaktiv peptidebehandling, sørger K18 nemlig for, at dit hår bliver plejet til punkt og prikke, så det både ser og føles sundt og velplejet. Når du har vasket håret, fordeler du blot et par pump af K18 i håret, og lader den virke i 4 minutters tid og voilá! Husk – du skal ikke skylle den ud efterfølgende.

K18 Molecular Repair Mask 50 ml
Hot on Social
50 ml
K18Molecular Repair Mask
599,95 kr.
(29)

7. Chloé Naturelle Eau de Parfum

Yay, endnu en duft nyhed i november – og så er den endda fra Chloé! Det nyeste duft medlem fra Chloé er en blanding af friske, blomster- og træagtige noter med en vegansk formel, baseret på økologisk rose.


Hvis man sammenligner den nye Chloé med Givenchy, jeg nævnte tidligere, er Chloé en smule mere blomstret og knap så krydret, som Givenchy. Så hvis man er mest til de blomstrede dufte, vil jeg gå med nyheden fra Chloé, og hvis man sværger til de lidt mere krydrede dufte, vil jeg klikke Givenchy hjem.

Chloé Eau de Parfum Naturelle for Women 50 ml
50 ml
ChloéEau de Parfum Naturelle for Women
+ 1 størrelse
944,95 kr.
(13)

8. Collagen shots

One shot a day keeps the doctor away! Eller rettere sagt: et kollagen shot om dagen, holder rynkerne tilbage. Du er måske allerede stødt på de mange former for kollagen kosttilskud, man kan vælge mellem. Nu har New Nordic skabt et nyt tilskud, der både gør det let og velsmagende at tage sin daglige kollagen.


Collagen Shot er et flydende kollagen tilskud med en frisk bærsmag, der anbefales at tage én gang om dagen. Collagen shot hjælper både med at forbedre hudens elasticitet samtidig med at modvirke rynker takket være indholdet af hydrolyseret kollagenpeptider. Derudover indeholder hver shot ekstrakt af grønne kaffebønner, som indeholder vitamin C, der bidrager til normal dannelse af kollagen samt biotin, som bidrager til vedligeholdelse af huden.

New Nordic Collagen Shots 15 stk.
SPAR 20%ABONNÉR
15 stk.
New NordicCollagen Shots
364,95 kr.

9. En ny serum fra Clinique til linjer og rynker

Jeg runder lige de 10 store november nyheder af med intet ringere end en ny serum darling fra Clinique. Det her serum er skabt til dig, der ønsker at genopbygge huden, så den bliver mere smidig, glattere og får mere fylde.


Med hjælp fra CL1870 Laser Focus Complex™ boostes hudens naturlige kollagen, mens hyaluronsyre fugter de fine rynker. Den lilla flakon indeholder også potent retinoid, der bidrager til at udglatte huden. I forbindelse med en forbrugertest, hvor testpanelet bestod af 358 kvinder, oplevede størstedelen synlige resultater efter blot 10 dage. Dét er et serum, der kan sit kram!  

Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum 50 ml
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
CliniqueSmart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum
+ 1 størrelse
879,95 kr.
(88)

Andre nyheder:

Sandstone Hydrate + Protect Faceprimer
SandstoneHydrate + Protect Faceprimer
199,95 kr.
(15)

Relaterede artikler

Oktober nyheder i Matas

Nyhed

Oktober nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

Efteråret er landet, og ligeså er nogle af de vildeste beauty nyheder i Matas. Jeg trådte ind i oktober velvidende om, at Kylie Cosmetics og Kylie Skin nu er at finde på matas.dk og i udvalgte butikker. Derudover går vi efteråret i møde med den nye relancering af My Moments, kosttilskud fra Vild Nord, Mivitotal og Natur Drogeriet, Ecooking makeup og mange flere.

Læs Mere
September nyheder i Matas

Nyhed

September nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

Sæt en reminder i din kalender: hver måned afslører jeg nemlig 10 store nyheder, der er landet på matas.dk, og som er til at finde i udvalgte butikker. I september kan du byde velkommen til en ny, hot duft fra Paco Rabanne, du kan forkæle din hud med nyheder fra blandet andet Nuxe, L'Oréal og Beauté Pacifique, og så får du muligheden for at skabe din helt egen neglesalon med Depend Gel iQ. Giv dem en varm velkomst, for her kommer de: de største september nyheder i Matas.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Maria Bech-Jensen

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.