• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Sommernyheder til hud og hår

Hvis du vil have styr på dine krøller i sommermånederne, eller hvis du vil dæmpe rødme i huden, så skal du bare læse videre! Vi bringer nemlig godt nyt med vores Anti-rødme creme fra Matas Natur og vores syv spritnye Curly Girl-produkter til krøllet hår fra Matas Striber.

Så er der godt nyt til dig med krøllede lokker. Matas har nemlig introduceret en række Curly Girl-produkter specialdesignet til at få det bedste frem i hver eneste krølle. Derudover har vi glædet os til at introducere dig for en ny helt på flaske, der får bugt med rødme i huden.​​​​

Skånsom creme til sensitiv hud

Vi er flere på redaktionen, der døjer med rødme i huden og særligt her i sommervarmen, og derfor synes vi også, at Matas Natur Anti-rødme creme er som sendt fra oven!Her er tale om en skøn, parfumefri ansigtscreme med jojoba, som reducerer rødme, lakridsrodsekstrakt, som modvirker irritation og pentavin, som har en beroligende effekt på huden. Derudover indeholder cremen økologisk aloe vera og glycerin, der er fantastiske til at beskytte og fugte huden.


Cremen er Svanemærket, Astma-Allergi-mærket og vegansk.
Her på redaktionen føles vores hud føles betydeligt mere beroliget og fugtet end før påføringen, og vores rødme er reduceret. Vi giver vores varmeste anbefalinger til dette lille anti-rødme vidundermiddel.

Hvorfor rødmer huden?

Når huden rødmer, er det, fordi blodkarrene i huden er overaktive. Blodkarrene udvides hurtigt, og det er det, der skaber rødmen i hudens øverste lag. Det er et udtryk for, at huden er sensitiv. I denne tilstand har huden brug for beskyttelse og pleje, som beroliger huden.
Læs mere om forskellige hudtyper her.

Sådan finder du din hudtype

Vi guider

Sådan finder du din hudtype

Vidste du, at vi skal forholde os til to begreber, når vi skal beskrive vores hud? Hudtype og hudtilstand er to forskellige ting, men de er præcis lige vigtige at kende, når vi skal vælge de produkter, som kan hjælpe os mest. I dag guider vi dig til at kortlægge din egen hud og derigennem få de bedste resultater med dine skønhedsprodukter.

Læs også

Produkter skræddersyet til krøller

Længe har personer med krøller følt sig overset i hårproduktstrømmen. Krøller kræver nemlig helt specielt pleje.

Det er der kommet en helt ny ”bevægelse” ud af, som kaldes for ”Curly Girl-metoden” eller blot "CG-metoden".

På kort tid har Curly Girl-metoden vundet indpas verden over.


Metoden handler især om, at man skal undgå særlige ingredienser såsom sulfater og silikone.

Læs mere om CG-metoden her.


Hvis du er tilhænger af CG-metoden, så er der altså godt nyt under solen til lige præcis dig og dine smukke krøller. Matas har nemlig for nylig introduceret hele syv CG-venlige produkter lige fra vask til styling.

Disse ingredienser bør du undgå i CG-metoden


Natriumlaureth-, -myreth- eller -laurylsulfat.


Natrium C14-16 olefinsulfonat.


Ammoniumlaureth- eller laurylsulfat.


Natriumcocoylsarcosinat.


Alkylbenzensulfonat.


Ammonium- eller natriumxylensulfonat.


Ethyl PEG-15 Cocaminsulfat.

​​​​​​​

TEA-Dodecylbenzensulfonat.

Relaterede artikler

Curly Girl Metoden: Sådan kommer du i gang

Matas LIVE

Curly Girl Metoden: Sådan kommer du i gang

Af Matas

Smukke, definerede og krus-fri krøller er det, mange krøltroppe drømmer om. Krøller er dog ikke det nemmeste at have med at gøre, og kræver nænsom pleje og særlig styling, for at tage sig bedst muligt ud. I dag guider vi til "Curly Girl Metoden" som er en måde at behandle krøllet hår på, for ekstra definition og et sundt hår.

Læs mere
Curly girl metoden – trenden til alle med krøller

Spot Trenden

Curly girl metoden – trenden til alle med krøller

Af Matas

Måske har du allerede hørt om curly girl metoden, og er en af de mange tusinde krøltoppe, som har taget den og co-wash til sig, for at fremhæve det krøllede look. Hvis ikke, skal du læse med her. Vi har nemlig stillet skarpt på curly girl og co-wash.

Læs mere
Bliv klogere på rødme i huden

Vi guider

Bliv klogere på rødme i huden

Af Matas

En hud, der har en udbredt tendens til at rødme og blusse op, er en hud, der er naturligt sårbar og sensitiv. Huden er reaktiv, da den reagerer mere eller mindre på eksterne faktorer. Rødme i huden kan ramme alle, og tilstanden kan både opstå afledt af hudens genetik, men det kan også skyldes ændringer igennem livet. Hudpleje til rødme i huden skal berolige, men det er også afgørende at den beskytter huden imod de faktorer, der får huden til at reagere.

Læs mere
Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Vi guider

Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Af Cecilia Demant

Følsom hud kræver helt særlig pleje – vidste du eksempelvis, at det kan være en god idé at undgå planteekstrakter og skrubbekorn, hvis din hud er til den sensitive side? I dag fortæller vi dig alt du skal vide, inden du går på jagt efter produkter særligt til følsom hud.

Læs mere