• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Nyheder fra Matas: Få smuk og glødende sommerhud

Der er intet som glødende, sund hud. Men det er også helt normalt, at huden engang imellem bliver irriteret og rød. Især her i sommermånederne. Men så er det heldigt, at to produktnyheder fra Matas’ egne hylder kommer rødmen til livs og sætter gang i gløden.

Det er sommer, det er sol, og det er tid til at introducere jer til to produktnyheder fra Matas Striber og Matas Natur. ​​​​​Denne kombination lover minimum rødme og maksimum glød, så du opnår en sund og strålende hud, som de fleste af os nok drømmer om.​​​​

Skånsom creme til sensitiv hud

Hvis du døjer med rødme i huden, så er Matas Natur Anti-rødme creme som sendt fra oven!Ingredienserne i denne lille mirakelmager er en skøn, parfumefri blanding af ingredienser som jojoba, der reducerer rødme, lakridsrodsekstrakt, som modvirker irritation og pentavin, som har en beroligende effekt på huden.


Derudover indeholder cremen økologisk aloe vera og glycerin, der er fantastiske til at beskytte og fugte, som modvirker udtørring af huden.


Cremen er Svanemærket, Astma-Allergi-mærket og er vegansk.

Derfor rødmer huden

Når blodkarrene i huden er overaktive, rødmer huden. Hvis huden bliver sensitiv, udvides blodkarrene hurtigt, og det er det, der skaber rødmen i hudens øverste lag. Det er tegn på, at huden brug for beskyttelse og pleje, som beroliger huden.

Sådan finder du din hudtype

Vi guider

Sådan finder du din hudtype

Vidste du, at vi skal forholde os til to begreber, når vi skal beskrive vores hud? Hudtype og hudtilstand er to forskellige ting, men de er præcis lige vigtige at kende, når vi skal vælge de produkter, som kan hjælpe os mest. I dag guider vi dig til at kortlægge din egen hud og derigennem få de bedste resultater med dine skønhedsprodukter.

Læs også

Glødende hud til dig på 65+

En hud, der har fået optimal fugt og pleje, har en hel unik glød. Jo ældre vi bliver, jo mere intens fugt har huden dog brug for. Derfor har Matas Striber udviklet en helt speciel og skånsom natcreme til dig på 65 +, der ønsker intensiv fugt og anti-age-egenskaber i ét og samme produkt.Hovedingredienserne er hyaluronsyre, som booster hudens fugtniveau, og matrixyl morphomics, som stimulerer dannelsen af kollagen samt reducerer lodrette rynker i panden, ved munden og i øjenkrogene.
Derudover er Matas Glow beriget med et naturligt, rosa pigment, der giver en frisk og naturlig glød.

Serien er Svanemærket og parfumefri.

Hvad er Matrixyl Morphomics?


Matrixyl® Morphomics® er en peptid, der hjælper med at genoprette de naturlige forbindelser mellem cellekernen og bindevævet. Forsøg viser, at dybe rynker såsom smilerynker og panderynker synligt reduceres efter blot 6 ugers behandling.

Relaterede artikler

Bliv klogere på anti-age

Vi guider

Bliv klogere på anti-age

Af Matas

Produkter formuleret til den modne hud kaldes ofte anti-age produkter, og dækker over en betegnelse af hudpleje, der er målrettet fine linjer, rynker og pigmentforandringer. For at forstå hvilket behov den modne hud har er det afgørende at vide mere om hvordan huden ældes og hvilke faktorer, der kan være medvirkende til at fremskynde denne proces.

Læs mere
Er din hud moden til anti-age produkter?

Vi guider

Er din hud moden til anti-age produkter?

Af Cathrine Eriksen Fris

Det sker for os alle før eller siden – tiden sætter sine spor på vores hud. Men hvorfor ældes huden egentlig, hvordan bremser du for tidlig ældning og hvilke hudplejeprodukter kan hjælpe dig med at ældes med ynde? Få svarene her.

Læs mere
Bliv klogere på rødme i huden

Vi guider

Bliv klogere på rødme i huden

Af Matas

En hud, der har en udbredt tendens til at rødme og blusse op, er en hud, der er naturligt sårbar og sensitiv. Huden er reaktiv, da den reagerer mere eller mindre på eksterne faktorer. Rødme i huden kan ramme alle, og tilstanden kan både opstå afledt af hudens genetik, men det kan også skyldes ændringer igennem livet. Hudpleje til rødme i huden skal berolige, men det er også afgørende at den beskytter huden imod de faktorer, der får huden til at reagere.

Læs mere
Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Vi guider

Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Af Cecilia Demant

Følsom hud kræver helt særlig pleje – vidste du eksempelvis, at det kan være en god idé at undgå planteekstrakter og skrubbekorn, hvis din hud er til den sensitive side? I dag fortæller vi dig alt du skal vide, inden du går på jagt efter produkter særligt til følsom hud.

Læs mere