• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

2 vinternyheder fra Matas du skal kende

Matas har været i beauty-laboratoriet og er stolte af endnu engang at kunne introducere dig for nyheder, som, vi tror, bliver dine nye favoritter til ansigt og krop.

Hvis du allerede er vild med Matas Striber og My Moments, så kan du godt glæde dig – for jeg (Pernille fra redaktionen) har to nye darlings at vise dig, og jeg har selv testet dem af! I denne artikel får du alt, du skal vide om de nye produkter og min ærlige mening!”Den svier absolut ikke i øjnene, hvilket jeg er særligt vild med, da jeg gennem tiden har haft nogle dårlige oplevelser med andre renseprodukter”.

Effektiv og mild rens

Vi er mange, der er fan af Matas Striber Vandfast øjenmakeupfjerner – jeg (Pernille fra redaktionen) kan i hvert fald tilslutte mig koret!


Men nu udvider vi altså med endnu en makeupfjerner, der er ekstrem mild og velegnet den sensitive hudtype. Så hvis du i forvejen bruger Matas Stribers Mild-serie, så er det her en glædelig nyhed for dig især!

Matas Mild Gele Øjenmakeupfjerner er uparfumeret, oliefri og fjerner nemt, mildt og effektivt de fleste typer øjenmakeup.

Rensen indeholder beroligende og fugtgivende ingredienser såsom allantoin, kokos og glycerin, som modvirker irritation og udtørring af huden.

Anvendelse

1. Fugt en vatrondel med Mild Gele Øjenmakeupfjerner, og lad den ligge på vipperne i ca. 10 sekunder

2. Træk derefter blidt nedad over øjenlåg og vipper og rens efter under øjet

3. Fugt evt. en ny vatrondel og gentag. Vatrondeller må ikke smides i toilettet.Pernille tester


Makeupfjernerens konsistens er geléagtig, så det er en nem at sprede ud over ansigtet og får hurtigt klaret arbejdet. Den svier absolut ikke i øjnene, hvilket jeg er særligt vild med, da jeg gennem tiden har haft nogle dårlige oplevelser med andre renseprodukter.


Jeg har også personligt sensitiv hud, så denne passer perfekt til mig!
Den er især god til dig, der måske ikke kan lide en olieholdig makeupfjerner, eller til dig, der bruger en olieholdig makeupfjerner, og som bagefter kan lide at rense efter med en ikke olieholdig rens.


Psst… fik jeg nævnt, at den er vegansk og godkendt til både at bære Svanemærket og Den Blå Krans?

Selfies før og efter rens. Alt makeup er fjernet effektivt og nemt, og min hud føles helt ren, men uden at den føles stram og irriteret.

Hvem er Matas Striber?

- Hr. og fru Danmarks Striber

Matas Striber har været en del af familien Danmark igennem fem årtier.

Næsten alle kender Striberne og har mindst én uundværlig Stribe på badeværelset.
Striberne har dog udviklet sig markant de seneste 50 år.

Vi har bl.a. fravalgt parabener, MI, mikroplast og phthalater. Til gengæld har vi altid prioriteret aktive ingredienser højt, så du oplever en høj kvalitet.


Ægshampoo og Ansigtspudder var blandt de allerførste Striber, som blev introduceret tilbage i 1967. I dag har familien af Striber til personlig pleje over 400 medlemmer!


Alle er udviklet af Matas, og størstedelen er produceret her i Danmark.”Altså bare lyden af dette får min hud til at synge Hallelujah”.

First-aid til den vintertørre hud

Har du også tendens til ret så tør vinterhud? Så vil jeg gerne introducere dig for din huds nye bedste ven:

My Moments Refreshing Body Oil.


Denne veganske olie er baseret på naturlige og økologiske olier fra abrikoskerner, ricinusfrø, jojobafrø og søde mandler. Derudover er den fyldt med lækre, æteriske olier, der stimulerer dine sanser og efterlader huden med en skøn, opfriskende duft af citrongræs, lime og pebermynte.


Altså bare lyden af dette får min hud til at synge Hallelujah.
Disse rige olier virker ekstremt plejende og fugtgivende på huden, så du får en smidig hud og undgår udtørring af huden.


Kropsolien indeholder desuden kalpariane, der er udvundet af alger, som virker fugtgivende, opstrammende og øger mængden af kollagen i huden. Kalpariane virker også antioxidativt og beskytter huden mod UVB-skader.


Anvendelse
Kan anvendes dagligt eller efter behov. Ideel på fugtig hud efter badet. Kan også bruges som massageolie eller tilsættes karbadet.Pernille har testet olien på egen hud og se lige en forskel!

Hvem er My Moments?

- Grøn luksus til krop og sind!

My Moments er til for at skabe ro i en ellers travl hverdag, hvor arbejde, skole, indkøb og familie skal passes.

My Moments har skabt en serie af skønne produkter, der tilbyder små øjeblikke af luksus, der giver dig aromatiske stunder og lækker forkælelse.

Her er både produkter til længere forkælende spa-sessions og helt korte, skønne øjeblikke gennem dagen.

Fælles for alle produkter i My Moments-serien er, at de alle indeholder æteriske olier. De giver fantastiske egenskaber til huden, og samtidig giver de en aromaterapeutisk oplevelse, der er ren velvære for krop og sind.

Olien virker typisk beroligende og afstressende eller stimulerende og energigivende. Æteriske olier kan dog på nogle godt virke allergifremkaldende – dette gælder både for naturlige og syntetiske olier – så test altid produkterne på et lille område på huden først.

Hele serien er desuden vegansk uden animalske ingredienser, og størstedelen af emballagen er lavet af 97% genanvendt plastik, mens tuberne er i 50% genanvendt plastik.

4 artikler, vi anbefaler, du også læser:

Hverdagsluksus i juletiden med My Moments

Vi guider

Hverdagsluksus i juletiden med My Moments

Af Ida Hinchely Kyhn

De korte dage og det ruskende vejr kalder på hjemmehygge med stearinlys og varme tæpper. Så hvorfor ikke udnytte denne tid til at skabe lidt luksus for dig selv? Med My Moments kan du hurtigt og nemt skabe små, selvforkælende stunder hjemme, som kan give dig en følelse af afslapning og velvære i en travl juletid. Det er samtidig også de perfekte produkter at give videre i julegave til én, du har kær. Læs med her, så guider vi dig til, hvordan du kan skabe små åndehuller med selvforkælelse.

Læs Mere
Sådan plejer du dine krøller med Matas Striber

Vi guider

Sådan plejer du dine krøller med Matas Striber

Af Benedikte Lundberg

Lige meget om du har små proptrækkerkrøller eller lange wavy slangekrøller, så kræver alle slags snoede lokker den helt rigtige pleje for at fremstå spændstige, sunde og glansfulde. Læs her hvordan.

Læs Mere
De 5 bedste favoritter fra My Moments

Vi guider

De 5 bedste favoritter fra My Moments

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi kender nok alle til, at hverdagen går stærkt, og at selvforkælelse og mig-tid indimellem ryger langt ned på prioteringslisten. Derfor har My Moments skabt produkter, som er lette at bruge i hverdagen, og som giver en lille velfortjent pause med ro og forkælelse – selv når du har travlt. Vi guider her til fem bestsellers fra brandet, så du kan lade dig inspirere til lidt mere velvære i hverdagen.

Læs Mere
ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Bag om brandet

ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Af ChriChri

Havtorn er både sundt for krop og hår. Se ChriChri-redaktionens test af Matas Striberne havtorn serie til håret og hør hvilke vidundre bærret er fyldt med.

Læs Mere