Nyhed
Start det nye år med en smuk hud: Her er 3 nyheder
Matas har endnu engang taget kemiforklædet på for at jonglere med en masse ingredienser i vores eget skønhedslaboratorie. Forhåbentlig vil nogle af vores nye produkter blive til dine nye hudplejefavoritter! Denne gang introducerer vi dig for nyheder fra Plaisir og Matas Natur, og Pernille giver dig en ærlig anmeldelse af produkterne med dokumenterende billeder.

Fra skånsom eksfoliering og en idéel vinterbodylotion til kollagen, vitaminer og hyaluronsyre. Her præsenterer vi 3 – eller rent teknisk – 5 nye produkter fra egne rækker. Pernille fra redaktionen har testet produkterne gennem en uge og giver i denne artikel sin ærlige mening."Efter bare få dages brug begyndte jeg at se en markant forskel i min hud."

Effektiv og blid eksfoliering = sund glød

Jeg (Pernille fra redaktionen) har brugt Plaisir Exfoliating Glycolic Toner i en uge nu, og jeg er ret begejstret over resultaterne. Efter bare få dages brug begyndte jeg at se en markant forskel i min hud. Den føltes blødere og mere smidig, og jeg bemærkede også en mindre synlighed af mine porer, og min hud synes mere jævn.


På billedet har jeg ikke makeup på, så I helt tydeligt (og uden snyd) kan se den effekt, toneren giver min hud. Jeg synes, den gløder mere end normalt.


Det er utroligt, hvad en god eksfolierende toner kan gøre for huden. I stedet for at bruge produkter, der bare dækker over hudproblemerne, såsom foundation og concealer, så arbejder denne toner på at forbedre hudens sundhed og udseende på lang sigt. Det, synes jeg, er en investering i sig selv, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge toneren i fremtiden.
Prøv den, hvis du også leder efter en effektiv og blid måde at eksfoliere huden på, som efterlader huden med en sund glød.


Sådan bruger du toneren korrekt:
Rens først dit ansigt grundigt med en mild ansigtsrens. Derefter tager du en lille mængde toner på en vatrondel og påfører den på dit ansigt og hals. Du skal ikke skylle produktet af igen. Brug toneren én gang dagligt for bedste resultater. Hvis du føler, at huden bliver sensitiv, så brug toneren én gang om ugen og byg på derfra. Påfør eventuelt en fugtighedscreme efter brug for at genopbygge hudens fugtniveau.
"Jeg vil faktisk tro, at jeg kan bruge Matas Natur Bodyshampoo flere gange om dagen uden at udtørre huden”.

Naturligt fugtboost til tør hud

Jeg har det med at få ret tør hud efter et varmt brusebad. Især her om vinteren… Og jeg har længe ledt efter en god bodyshampoo til min tørre hud, så jeg er ret begejstret over at have fundet en mulig løsning på den udfordring med Matas Natur Bodyshampoo uden parfume. Bodyshampooen er baseret på økologisk, dansk hampefrøolie og indeholder desuden glycerin og økologisk aloe vera, der fugter huden, samt E-vitamin som er en antioxidant, der beskytter huden mod skadelige, frie radikaler.


Den cremede bodyshampoo har en dejlig blid konsistens, der føles behagelig mod huden og gør det nemt at fordele produktet jævnt over hele kroppen. Den har også en frisk og naturlig ”sæbet” duft, som er glad for. Sådan lidt et mix mellem aloe vera og blomster, hvis jeg skal prøve at sætte billede på. Når jeg har skyllet bodyshampooen af med lunken vand, føles min hud ren og blød, og slet ikke strippet for fugt, som jeg ellers altid føler. Alligevel afslutter jeg dog altid min daglige skønhedsrutine med en bodylotion eller bodybutter for at give huden en ekstra dosis fugt og pleje.


Jeg vil faktisk tro, at jeg kan bruge Matas Natur Bodyshampoo flere gange om dagen uden at udtørre huden. Det skal også nævnes at produktet er svanemærket, hvilket betyder, at det er produceret i overensstemmelse med strenge miljøkrav, og det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, så det er sikkert for alle at bruge, selvom man måtte have allergi eller astma. Produktet er desuden uden parfume og vegansk, så jeg kan bruge bodyshampooen med god samvittighed, både på min egen på, dyrenes og på miljøets vegne.


Bliv klogere på Hyaluronsyre

Din sundhed

Bliv klogere på Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en ingrediens som er svær at komme uden om, når vi taler om hudpleje. Hyaluronsyre er på alles læber og mange har fået øjnene op for hyaluronsyres mange gode egenskaber.

Læs også"Jeg synes, at jeg både kunne både se og mærke en synlig forskel på min hud, som føltes ekstremt blød, fugtet og glat”.

3 boostende nyheder fra naturen til dig

Hyaluron boost, Collagen boost og Vitamin boost fra Matas Natur er tre intensivt virkende sera, som hver især er fyldt med aktive ingredienser, der hjælper med at forbedre hudens udseende og sundhed.


Hyaluron boost indeholder et højkoncentreret 2% hyaluronsyrekompleks, der fugter huden i dybden og reducerer synligheden af rynker. Creatine genopbygger hudens celler og styrker bindevævet, mens økologisk aloe vera og pentylene glycol virker fugtgivende og plejende. Dette serum er perfekt til dig, der ønsker at fugte huden i dybden og reducere synligheden af rynker.


Collagen boost indeholder kalpariane fra alger, der øger mængden af collagen i huden og beskytter mod UVB-skader. Økologisk avocadoolie virker opstrammende og fugtbevarende, mens ceramide gendanner hudens naturlige barriere og reducerer synligheden af rynker. Dette serum er velegnet til dig, der ønsker at øge mængden af collagen i huden og beskytte mod solskader.


Vitamin boost indeholder provitamin B5, C-vitamin, E-vitamin og bakuchiol, der alle virker fugtgivende, cellefornyende og modvirker aldring af huden. C-vitamin kan desuden reducere synligheden af pigmentpletter og beskytter huden mod oxidativ stress fra partikelforurening. Serummet indeholder også økologisk aloe vera, der fugter og plejer huden. Dette serum er ideelt til dig, der ønsker at modvirke aldring af huden og reducere synligheden af pigmentpletter.
Billede: Fra venstre ses hyaluron boost-serummet (næsten gennemsigtig og ret flydende konsistens, så kommer collagen boost-serummet med den glasuragtige farve og konsistens og til sidst ses vitamin boost-serummet, men den flotte rustagtige farve, som giver flot glød til huden.

Alle tre sera er uden parfume og bør bruges dag og aften for at opnå det bedste resultat. Alle tre sera kan bruges af personer med en normal, tør eller kombineret hudtype. Dog er det altid en god idé at teste produktet på en lille del af huden, inden det anvendes i ansigtet.
Brug dem alle på samme tid for at fugte, forynge og beskytte huden, så den ser sund og strålende ud, eller brug det serum, som passer allerbedst på dit hudplejebehov.


Personligt har jeg testet Hyaluron boost-serummet, fordi det netop er det, som min hud har behov for lige nu. Jeg er 28 år, og derfor begynder jeg at se begyndende fine linjer, men jeg er ikke nået til det punkt, hvor jeg har brug for produkter, der kun er målrettet det. Min oplevelse, med hyaluronboost-serummet efter en uges brug, var, at jeg synes, jeg både kunne både se og mærke en synlig forskel på min hud, som føltes ekstremt blød, fugtet og glat efter påføring, og det fungerede ret godt med min efterfølgende dagcreme.

Her er 4 produkter, som du også vil elske:

4 artikler om hudpleje, vi anbefaler, du også læser:

Bliv klogere på Hyaluronsyre

Din sundhed

Bliv klogere på Hyaluronsyre

Af Stephanie Berg, Farmakonom

Hyaluronsyre er en ingrediens som er svær at komme uden om, når vi taler om hudpleje. Hyaluronsyre er på alles læber og mange har fået øjnene op for hyaluronsyres mange gode egenskaber.

Læs Mere
ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Bag om brandet

ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Af ChriChri

Havtorn er både sundt for krop og hår. Se ChriChri-redaktionens test af Matas Striberne havtorn serie til håret og hør hvilke vidundre bærret er fyldt med.

Læs Mere
Vi tester: Matas Natur med Hampefrøolie

Vi guider

Vi tester: Matas Natur med Hampefrøolie

Af Michelle Weis

Har du nogensinde undret dig over, hvad hampefrøolie gør for din hud? Det har jeg, og derfor takkede jeg pænt ja, da min kollega spurgte mig, om jeg ville teste Matas Natur serien med hampefrø- og mandelolie. Læs med her, og bliv klogere på, hvad jeg synes om serien med den hypede ingrediens.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.