Nyhed
Fire forfriskende nyheder til dit efterår
Matas har hver måned masser af spændende nyheder, som vi glæder os til at fortælle jer om. Lige nu finder du en lang række velduftende nyheder, som kan give et forfriskende pust til dit efterår. Læs med her, så gennemgår vi fire skønne nyheder.

I denne artikel dykker vi ned i fire spændende nyheder her hos Matas, som du kan lade dig inspirere af til din skønhedsrutine. 

Fast Release Wrinkle-Reducing 0.3% Retinol Night Serum

Før vi dykker ned i de velduftende nyheder hos Matas, så skal vi lige runde en skøn nyhed til din hudplejerutine. Kiehl’s Fast Release Wrinkle-Reducing 0.3% Retinol Night Serum er et supereffektivt serum, som trænger 15 lag dybt ned i huden, når det påføres. På bare fem dage vil du opleve, at din hud er blevet mere jævn, glat og med synligt færre fine linjer og rynker.

Den indeholder et højt indhold af ren retinol, som skal mikses med resten af serummet som det første, før du tager det i brug. Du vil opnå en synlig mere glat hud allerede efter få uger, og få masser af fornyet glød og udstråling.

 6 bestsellers fra Kiehl's

Vi guider

6 bestsellers fra Kiehl's

Kiehl's har i mange år været et af de brands, rigtig mange mennesker har tyet til. Det er nemlig supereffektiv hudpleje, som er skabt på baggrund af den seneste teknologi indefor hudpleje. I denne artikel stiller vi skarpt på 6 bestsellers fra brandet.

Læs også

Valentino Coral Fantasy

Valentino er i den grad kendt for at skabe skønne dufte, som har nået ikon-status verden over. Og den nye Valentino Coral Fantasy spår vi kan blive endnu en bestseller til familien.

Her er nemlig tale om en fortryllende og varm duft, som henleder tankerne på solnedgangens koralrøde lys. Den indeholder noter af røde æbler, tobak og pathouli, samt salvie og geranium, som er med til at give en kraftfuld og intens duft. Perfekt som et velduftende bagtæppe til de mange nye minder, efteråret bringer.

YSL Libre Le Parfum

Du kan næsten ikke have undgået at have hørt om den ultra-populære YSL Libre. Det er nemlig en af de bedst sælgende parfumer, som vi også har på vores top 10 over populære dufte til kvinder.

Nu er Yves Saint Laurent på banen igen med en ny version – deres Libre de Parfum, som er den perfekte duft til den selvsikre og karismatiske kvinde, som elsker at leve livet her og nu. Det er en genfortolkning af den originale YSL Libre, nu med mere varme og aroma og et twist af safranakkord. En varm og vidunderlig duft til de kolde måneder.

SPAR 20%
Yves Saint Laurent Libre Le Parfum 50 ml
Medlemspris
799,20 kr.999 kr.Spar 200,-
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs også

Armani Code Parfum

Sidst, men ikke mindst, skal vi runde en klassiker fra Armani til herrerne. Ønsker du at forkæle manden i dit liv, eller er du måske selv mand, og mangler en dejlig duft, så er det her bare et hit hver gang.

Armani Code Parfum er som sagt en ikonisk klassiker, som nu har fået nye klæder. Den bliver nemlig relanceret i en ny og stilet flakon, som ikke bare indeholder en fantastisk duftoplevelse, men også pynter på badeværelseshylden. En sensuel, stærk og alligevel følsom duft, som går rent ind hos alle.

SPAR 20%
Armani Code Parfum 50 ml
Medlemspris
639,96 kr.799,95 kr.Spar 160,-

Andre skønne nyheder på matas.dk:

SPAR 20%
Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 35 ml
Medlemspris
427,96 kr.534,95 kr.Spar 107,-
SPAR 20%
TOM FORD Noir Extreme Parfum 50 ml
Medlemspris
999,20 kr.1.249 kr.Spar 250,-
SPAR 20%
Paco Rabanne Fame Eau de Parfum 50 ml
Medlemspris
651,96 kr.814,95 kr.Spar 163,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Parfums De Marly Haltane Eau de Parfum Spray 125 ml
Medlemspris
1.727,20 kr.2.159 kr.Spar 432,-
DIOR J’adore Parfum d'Eau Alcohol-Free 30 ml
Medlemspris
511,96 kr.639,95 kr.Spar 128,-
SPAR 20%
HERMÈS H24 EAU DE PARFUM REFILLABLE 100 ml
Medlemspris
747,96 kr.934,95 kr.Spar 187,-

Relaterede artikler

4 produkter, der kan optimere din beauty-rutine!

Nyhed

4 produkter, der kan optimere din beauty-rutine!

Af Ida Hinchely Kyhn

Det vælter ind med skønne nyheder til din sommer her hos Matas, og i denne artikel har vi samlet fire af dem, som i den grad kan tage din beauty-rutine til nye højder! Læs med, og lad dig inspirere til, hvordan du kan optimere dine skønhedsvaner.

Læs Mere
Vi guider: De bedste favoritter fra IT Cosmetics

Vi guider

Vi guider: De bedste favoritter fra IT Cosmetics

Af Ida Hinchely Kyhn

Når det kommer til at give huden den pleje, den har brug for, så kan det være lidt af en jungle at finde ud af, hvilke produkter man skal vælge. Men IT Cosmetics har med deres effektive produkter gjort det nemt at skræddersy en god hudplejerutine til lige præcis dine behov. Med luksuriøse formler og gode ingredienser har de skabt hudpleje og makeup, som i den grad får det bedste frem i din hud. Læs med her, så dykker vi ned i en håndfuld af deres absolutte favoritter.

Læs Mere
8 beauty hacks, du skal kende

Vi guider

8 beauty hacks, du skal kende

Af Nanna Skousbøll

Beauty hacks kan ikke kun spare dig tid foran spejlet, men også gøre dit liv meget nemmere og sjovere! De sociale medier bugner af smarte (og lidt skøre!) beauty hacks, og der kommer hele tiden nye teknikker og tricks til. Har du dog svært ved at finde rundt i junglen af hacks, så har vi her samlet otte geniale hacks, som, vi tror, du vil få mest ud af derhjemme.

Læs Mere
Eksplosion af blomster med Flowerbomb Viktor&Rolf

Nyhed

Eksplosion af blomster med Flowerbomb Viktor&Rolf

Af Matas

Ønsker du en duft som nærmest føles som en eksplosion af blomster? Så er Viktor&Rolfs ikoniske duftserie, Flowerbomb, lige noget for dig!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.