• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

5 skønhedsnyheder, du ikke vil gå glip af

Hver måned kommer der nye skønhedsprodukter på hylderne, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad de forskellige kan. Derfor har vi samlet fem af de skønneste nyheder lige nu, både til håret, huden og til maven. Lad os komme i gang!

Læs med her, og lad dig inspirere til, hvad du kan opdatere din skønhedsrutine med her til efteråret. Vi guider til fem af de fedeste nyheder på matas.dk lige nu. 

Til håret:

Revlon Nutri Color

Har du lyst til at opfriske hårfarven her til efteråret? Så er Revlon Nutri Color helt perfekt, da de toner din hårfarve og ikke er permanente. Det er også en god makker at have til at gøre tiden mellem frisøren lidt lettere.

Revlon er netop kommet på banen med to nye, smukke farver: Iced Rose og Mauve Blonde. Her får du intens farve, samtidig med at du plejer håret og tilfører masser af glans til dit hår.


Du fordeler den i nyvasket, håndklæde tørt hår, og lader den sidde i 3 minutter, hvis du lige vil friske farven lidt op. Ønsker du mere intens farve i det lyse hår, så lad den sidde i 15 minutter, og skyl herefter farven ud.

Revlon Nutri Colors kan bruges af kvinder i alle aldre og med alle hårtyper, og så er de veganske.

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Hairstudio

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv, og giver dig tips til, hvordan du kan få dit farvet hår til at holde sig pænt længere.

Læs også

Matas Salt Water Gel

Vores egne Matas Striberne er på banen med en skøn nyhed, som forlænger det tilbagelænede  beachlook til håret helt ind i de kolde måneder.

Med Stribernes nye Salt Water Gel får du en parfumefri gel, som let som ingenting giver dig mere fylde, volumen og tekstur. Den indeholder samtidig provitamin B5, som plejer og fugter håret, så du undgår den her tørre fornemmelse, et salty beach look nogle gange kan give.

Påfør lidt gel i det håndklædetørre hår, og lad det enten lufttørre eller føn håret. For ekstra volumen, kram gelen op i håret med hænderne – det er med til at fremhæve fald og eventuelle krøller. Og voilà – dit hår ser nu ud som om, at du har tilbragt en dejlig dag på stranden.

Til huden:

3 nye sera fra Plaisir

Plaisir er Matas’ eget luksusmærke, som virkelig er dygtige til at skabe innovativ hudpleje til alle aldre. Det er ikke længe siden, de kom på banen med deres Hyaluronic Acid 2%, som efterhånden er blevet en populær dame på matas.dk. Nu er de her igen med ikke mindre end tre skønne sera, som du kan optimere din hudplejerutine med:

Renewing Collagen Booster er et intensivt serum, som blandt andet indeholder ekstrakt fra kængurupoteplanten, som har en opstrammende virkning på huden, samtidig med at det hjælper med at stimulere dannelsen af kollagen.

Vitamin C 10% Booster Serum indeholder et højt indhold af C-vitamin, som hjælper med at reducere pigmentforandringer, samtidig med at det beroliger huden og mindsker rødme.

Renewing Retinol Booster Serum indeholder retinol og hyaluronsyre, som arbejder effektivt på at mindske fine linjer og rynker, samtidig med at huden får et godt skud fugt.Den store guide til Plaisir

Matas LIVE

Den store guide til Plaisir

Plaisir er et skønt, dansk hudplejebrand med veldokumenterede ingredienser, der passer sig til alle anledninger og hudtyper. Men hvordan ved man, hvor man skal begynde, og hvilke produkter man skal købe? Frygt ej, vi har testet produkterne for dig! Se med i dette program, hvor LIVE-redaktionen guider dig gennem Plaisirs forskønnende univers og fremhæver de produkter, du ikke vil undvære i din rutine.

Læs også

La Mer The Micro Peel

Du kender garanteret La Mer for deres ultra-luksuriøse hudplejeprodukter, som i den grad kan gøre underværker for din hud – og den nye The Micro Peel er ingen undtagelse.

Det er en unik peel, som ikke irriterer huden, når du bruger den. Du vil opleve at få en mere jævn og ren hudtone, da behandlingen går ind og forfiner hudteksturen og genopbygger huden. Den indeholder blandt andet La Mers Miracle Broth, som virker cellefornyende og giver huden mere energi og lindring. Derudover indeholder den ingredienser, som eksfolierer og udglatter huden, så den vil fremstå klar og fornyet. Brug den om aftenen, og husk at ryste den godt for at aktivere formlen. Påfør i et tynd og jævn lag, og undgå læber og øjenomgivelser. Den kan prikke lidt, men det betyder bare, at den virker. Den skal ikke skylles af, når den er tør, men afslut i stedet med et fugtgivende serum og ansigtscreme.

Til maven:

Vild Nord Probiotics

Vild Nord er i den grad blevet kendt for deres velsmagende kollagenpulver, som mange har taget til sig som en naturlig del af hverdagen. Nu har de netop lanceret tre nye kosttilskud med probiotika, som er skab til tre forskellige ønsker og behov, som du måtte have i din hverdag: Daily Flora, Immune og Mom To Be.

Alle tre tilskud kommer i en stickform, som er nem at tage selv i en travl hverdag. Du åbner sticken og hælder indholdet i munden, hvor pulveret opløses direkte på tungen. Der er altså ikke nogen pille, der skal sluges eller behov for at skylle efter med vand. Alle tre kosttilskud har dejlig smag og indeholder kun naturlige smags- og sødestoffer.

Du kan læse meget mere om de tre nye kosttilskud, og hvad de kan, på linket her.Relaterede artikler

4 produkter, der kan optimere din beauty-rutine!

Nyhed

4 produkter, der kan optimere din beauty-rutine!

Af Ida Hinchely Kyhn

Det vælter ind med skønne nyheder til din sommer her hos Matas, og i denne artikel har vi samlet fire af dem, som i den grad kan tage din beauty-rutine til nye højder! Læs med, og lad dig inspirere til, hvordan du kan optimere dine skønhedsvaner.

Læs Mere
Hudpleje til alle aldre: Vi guider til Plaisir

Vi guider

Hudpleje til alle aldre: Vi guider til Plaisir

Af Ida Hinchely Kyhn

Alt afhængigt af hvor du er i livet, så vil din hud have forskellige behov. Og de behov kan det være en rigtig god idé at lytte til, hvis du vil skabe de bedste vilkår for din hud. Men hvor skal man starte, spørger du måske? For det kan være en jungle at finde hoved og hale i hudpleje – men bare rolig, Plaisir har din ryg! I denne artikel vil jeg guide dig gennem de forskellige serier, Plaisir har skabt, og hjælpe dig til at finde ud af hvilke produkter der vil passe til lige præcis din hud.

Læs Mere
La Mer - Mysteriet, Miraklet, Cremen

Nyhed

La Mer - Mysteriet, Miraklet, Cremen

"Det siges, at hemmeligheden kommer fra havet". Historien om Créme de La Mer, kultcremen over dem alle, handler ikke kun om et produkt. Det er en meget personlig fortælling, der har bidraget til cremens ikoniske status verden over. Kender du den?

Læs Mere
Tre skønne nyheder til maven fra Vild Nord

Nyhed

Tre skønne nyheder til maven fra Vild Nord

Af Ida Hinchely Kyhn

Vild Nord har netop lanceret tre nye og velsmagende kosttilskud med probiotika, som er skabt til de forskellige ønsker og behov, du måtte have. Og så er de lette at gøre til en naturlig del af hverdagen. Læs med her, så guider vi til de tre spændende nyheder fra det danske brand.

Læs Mere