• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-3 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

Superserum reparerer og forynger den modne hud

En +40 hud er smuk. Den afspejler selvsikkerhed og god udstråling – vel at mærke, hvis du passer godt på den og plejer den korrekt. Plaisir har netop lanceret et nyt serum specielt udviklet til dig, der er 45+ spækket med veldokumenterede og effektive aktiver, der både forynger, styrker og reparerer huden.

Det er svært at komme udenom de små ældningstegn, når alderen siger 40+. Og heldigvis da! For de små, fine linjer giver både mimik og skøn udstråling til ansigtet. Men foruden de charmerende rynker vil den modne hud også opleve mindre flatterende hudtilstande, som det er vigtigt at ruste sig imod.

Typisk vil en hud i +40’erne opleve:

 • En nedadgående cellefornyelse i overhuden og dermed en mindre mængde naturlige fedtstoffer. Det ses ofte ved, at huden bliver mat, uens i hudtonen og synlige tørhedslinjer.
 • En forværring af produktionen af kollagen og elastin i læderhuden, der får huden til at miste sin styrke og spændstighed.
 • Et fald i produktionen af lipider og hyaluronsyre i det øverste hudlag, der gør huden dårligere til at holde på fugten. Det vil ofte medføre tør og dehydreret hud.

Fakta om hudens tre lag

 • Overhuden: Overhuden er hudens ydre barriere og tyndeste lag. Det er bl.a. herfra nye hudceller dannes og fedtstoffer sørger for, at hudens naturlige fugt ikke fordamper.
 • Læderhuden: Er hudens mellemste lag, hvor vigtige fibre som kollagen og elastin produceres. Læderhudens vigtigste opgave er at vedligeholde hudens fasthed og give elasticitet.
 • Underhuden: Underhuden består bl.a. af fedtceller, der fordeler sig i tynde bindevævslag med små blodkar. Fedtlaget giver huden sin naturlige fylde og virker isolerende.

Nu må du ikke blive helt skræmt af den lange liste med hududfordringer, der følger med alderen, for du kan hjælpe den godt på vej ved at vælge effektive produkter specialiseret til moden hud. Det er derfor alfa omega, at du fra 40’erne – og gerne før - lægger dig i selen for at pleje din hud og dig selv optimalt, så den fremstår sund og velplejet.

Nyt serum passer på din hud

Netop disse hududfordringer kommer Plaisir Extra Firming Repair Serum dig til undsætning med. Serummet er en skøn nyhed specielt udviklet til dig, der er 45+. Det lækre, transparente serum uden parfume og olie har en hel række gode egenskaber med stor effekt. Det trænger hurtigt ind i huden og efterlader den dejlig smidig efter brug. Plaisir Extra Firming Repair Serum indeholder bl.a.:

 • Creatine: Virker opstrammende, cellefornyende samt reducerer rynker og hævede øjenomgivelser.

 • Hyaluronsyre: Virker fugtgivende og forebygger rynker.

 • Citystem: Forebygger og mindsker skader fra miljøpåvirkninger som partikelforurening.

 • Allantoin: Virker beroligende.

 • Pentavitin: Reducerer rødmen og opretholder hudens fugtbalance.

 • Creatinine: Lysner mørke farvetoner, så huden fremstår mere ensartet.

 • Provitamin B5: Plejer, beskytter og reparerer huden.

(50)
Plaisir Extra Firming Repair Serum 30 ml
119,95
Førpris 149,95
Du optjener 12 point

Anvendelse
Påfør serummet morgen og aften på nyrenset hud. Massér den nænsomt ind i ansigtet og på halsen. Brug den under din dag- og natcreme for ekstra nærende pleje.

Brug den sammen med

Plaisir Extra Firming Repair Serum kan bruges sammen med din foretrukne dag- og natcreme. Ønsker du at give din hud et ekstra boost mod ældningstegn, kan du parre den med Plaisir Extra Firming Dag- og Natcreme.

(124)
Plaisir Extra Firming Day Cream 50 ml
119,95
Førpris 149,95
Du optjener 12 point
(42)
Plaisir Extra Firming Night Cream 50 ml
119,95
Førpris 149,95
Du optjener 12 point

Sund krop = sund hud
Det er selvfølgelig ikke et serum alene, der kan beskytte din hud mod de kedelige ældningstegn men i kombination med en aktiv og sund livsstil med rigelig motion, varieret kost, masser af grønt og rigeligt med vand, vil huden have de bedste betingelser for at ældes med ynde. Huden er trods alt et spejl på din sundhed, og når kroppen er sund, er huden ligeså.


Relaterede produkter

(43)
Plaisir 3 in 1 eye cream 15 ml
119,95
Førpris 159,95
Du optjener 12 point
(193)
Plaisir 3 in 1 Serum 30 ml
119,95
Førpris 159,95
Du optjener 12 point
(124)
Plaisir Extra Firming Day Cream 50 ml
119,95
Førpris 149,95
Du optjener 12 point
(42)
Plaisir Extra Firming Night Cream 50 ml
119,95
Førpris 149,95
Du optjener 12 point
(207)
Plaisir Intensive Anti-Ageing Day Cream 50 ml
119,95
Førpris 159,95
Du optjener 12 point
(109)
Plaisir Intensive Anti-Ageing Night Cream 50 ml
119,95
Førpris 159,95
Du optjener 12 point

Relaterede artikler

Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Nyhed

Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Af Benedikte Lundberg

Matas eget luksusbrand Plaisir har lanceret en effektiv serum, som er ren forkælelse til den modne hud. Den går specifikt ind og forynger hudens udseende og arbejder i dybden med at reducere de lodrette rynker i panden samt de små rynker i øjenkrogen og ved munden.

Læs mere
6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Vi guider

6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Trænger du til at starte dagen med friske øjne, så kan den rette øjencreme hjælpe dig lidt på vej. Vi har udvalgt seks af de bedste øjencremer, som gør en synlig forskel, hvis du døjer med tør hud under øjnene, mørke rande, træt og trist hudtone eller ønsker en øjencreme med opstrammende effekt.

Læs mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvert år dykker jeg ned i vore database for at undersøge hvilke dufte og parfumer, der er de bedst sælgende til kvinder på matas.dk - og i år var bestemt ingen undtagelse. Jeg kan allerede nu afsløre, at nogle af de bedste parfumer til kvinder sidste år stadig er aktuelle i dag. Dog er der enkelte dufte, der har møvet sig op blandt de bedst sælgende darlings. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre de mest populære dufte og parfumer til kvinder. Let's start!

Læs mere