• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Grib stilen

6 trin til et smukt look i flotte nude-nuancer

Det lune sommervejr er endelig over os, og det er sommer-makeuppen heldigvis også!

Denne sæson skal dit look både være vovet og elegant og ikke mindst byde på en lækker kombination af sommerens flotte nude-nuancer og et strejf af farve.

6 nemme trin til dit sommerlook:

1

Fugt er vejen frem!

Et flot og gennemført makeup-look kræver en rigtig god base, så husk altid at fugte din hud godt med både serum, dagcreme og til sidst en god primer.


Din primer skal på lige efter din dagcreme, og før din foundation. Den vil udglatte ujævnheder, minimere synlige porer og ikke mindst sørge for, at din hud er helt klar til foundation, hvilket er et must for dette look.


Så er du altså sikret en hud, der er klar til alt det sjove.


2

Perfekt porcelænshud

Din foundation skal på lige efter din primer, og den skal passe som hånd i handske til din hud.


Til dette look skal du sørge for at finde en, der både har en høj dækkeevne og giver en mat finish.


Hvis du kæmper med et enkelt udbrud eller to, er det også nu, du skal gribe ud efter din concealer. Her skal du gå efter en concealer, der er lysere end din foundation og har en endnu bedre dækkeevne. Så kan du nemlig bruge lidt concealer, hvor det er nødvendigt, og ellers lade din foundation klare resten.


3

Øjne, der stjæler opmærksomheden

Stjernen i dette makeup-look er bestemt en øjenmakeup, der virkelig skiller sig ud og emmer af sommer.


Sørg for at finde en nuance af orange, der står godt til din hudtype, og læg så øjenskyggen over hele øjenlåget og husk også at indramme øjets nederste vippekant med skyggen.


Blend nu din øjenskygge godt ud med en blød børste, så der ikke opstår skarpe kanter.


Fuldend looket ved at trække en tynd eyeliner langs den øverste vippekant – og påfør så masser af sort mascara på alle vipperne.​​​​​​​TIP! Vil du gerne have dine øjne til at se mere vågne og friske ud, kan du påføre en nude eyeliner langs den nederste, våde vippekant. Det åbner øjet på magisk vis!

4

Sommerbryn i en ruf

Velplejede og markerede bryn er ikke længere bare en sejlivet tendens, men en stor del af ethvert makeup-look.


Et par velfriserede bryn kan nemlig gøre alverdens forskel for et look, så sørg for at børste brynene godt på plads med en brynbørste og fyld eventuelle ”huller” ud med brynpudder.


Hvis du har kraftige bryn, kan du bruge en god bryngelé til at holde dem på plads i den form, du ønsker.TIP! Husk at du kun må plukke hår på afveje under brynet – du må aldrig plukke hår over brynet.

5

Markerede kindben og kulør – ja tak!

Hvis du heller ikke helt har fået din sommerkulør op at køre endnu, kan lidt bronzer på kinderne gøre underværker – og markere dine kindben.


Læg en god bronzer på undersiden af kindbenet og op langs tindingerne for at fremhæve din ansigtsstruktur.


Husk at blende godt ud efterfølgende, så du får et flot og solbrændt udtryk.TIP! Vil du gerne have dine kindben til at poppe endnu mere? Påfør en smule highlight på dine kindbens højeste punkter for at fange lyset og skabe en illusion af mere markante kindben.

6

Sommerens nøgne læber

Når den farvestrålende øjenmakeup løber med en stor del af opmærksomheden, er det super fint at fuldende looket med en populær nude lip.


Fugt gerne dine læber godt igennem med en læbepomade og påfør så nude læbestift på hele læben.

​​​​​​​

Husk at gå efter en nuance, der passer til din hudtone og påfør gerne læbestiften ad flere omgange med en læbepensel – så holder farven nemlig længere.


Relaterede artikler

Sommermakeup: Nude Trend

Spot Trenden

Sommermakeup: Nude Trend

Gå sommeren i møde med de lækreste nude produkter, der giver den perfekte glød og holder din hud naturlig og frisk i varmen.

Læs Mere
Sådan får du makeuppen til at holde i sommervarmen

Matas LIVE

Sådan får du makeuppen til at holde i sommervarmen

Af Matas

Varme sommerdage og makeup er ikke altid den bedste kombination: nogle gange kan man blive udfordret på makeuppens holdbarhed. I dag guider makeupekspert Maria dig til at "låse" makeuppen fast - selv i fuld sol og sommervarme.

Læs Mere
Sådan bliver du klar til sommerens fester

Vi guider

Sådan bliver du klar til sommerens fester

Af Trine Brøndsted

Se med her, hvor vi guider dig til den smukkeste sommerfestmakeup med fejlfri finish.

Læs Mere
Makeupartisten guider til solkysset hud

Matas LIVE

Makeupartisten guider til solkysset hud

Af Matas

Varmt vejr og smuk, solkysset hud går hånd i hånd. I dag deler makeupartisten Katrine Regnbue ud af alle sine tips og teknikker til at skabe en fin, solbrun hud med makeup – med et ganske naturligt resultat til følge. Hun gennemgår både makeup som passer til den lyse, skandinaviske hud samt produkter, som kan varme dybere hudtoner op.

Læs Mere