• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Bag om brandet

Øko-hudpleje der virker

Organic Apoteke laver naturlige og økologiske produkter, som garanterer resultater. I dag tager vi dig med bag om brandet, og fortæller om vores favoritter her på Matas redaktion!

Kender du Organic Apoteke? Hvis ja, har du sikkert allerede oplevet resultaterne af deres effektive hudpleje og hvis ikke, er du in for a treat!

Om brandet

Mærket er grundlagt af Dr. Nitasha Buldeo, der både har en universitetsgrad inden for biokemi samt enorm viden om ayurvedisk medicin og homøopati. Kærligheden til det videnskabelige, det naturlige og det spirituelle har hun destilleret ned i produkterne fra Organic Apoteke, som kombinerer de tre områder på fineste vis for naturlige og effektive produkter – der virker.

Selvom mærket byder på mange skønne produkter, ville vi lige tippe dig om vores 3 favoritter. Med dem, får du den bedste introduktion til mærket og en glad hud til følge!

Buttermilk Cleanser

Enhver god hudplejerutine starter med en ordentlig ansigtsrens. Denne fjerner ikke blot makeup og renser huden grundigt, den har også en række plejende egenskaber som sørger for smuk hud på sigt. Blandt andet har den en let eksfolierende effekt på huden, som efterlader den med en udjævnet hudtone og ekstra glød. Rensen er nærende og cremet i konsistensen, og sørger dermed for at bevare fugten i huden, som ikke føles stram og ubehagelig efter brug.

BLACK WEEKEND
SPAR 20%
(0)
Organic Apoteke Buttermilk Cleanser 125 ml
BLACK WEEKEND 295,96
Førpris 369,95
DU OPTJENER 30 Point

Rasayana Rejuvenating Serum

Mærkets mest kendte produkt er Rasayana Rejuvenating Serum. Omtalt som et ”ansigtsløft på flaske” er der god grund til at blive nysgerrig. Serummet er nemlig en sand multitasker, som både virker udglattende på fine linjer og rynker samt opstrammende og fugtende på huden. Ligeledes udjævner det pigmentforandringer, og fungerer rigtig godt sammen med rensen oven for. Brug serummet morgen og aften inden din øvrige fugtpleje for de bedste resultater.

BLACK WEEKEND
SPAR 20%
(0)
Organic Apoteke Rasayana Rejuvenating Serum 30 ml
BLACK WEEKEND 391,96
Førpris 489,95
DU OPTJENER 40 Point

Detox Face Mask

Nogle gange har huden bare brug for en ordentlig dybderens, og her kommer Detox Mask ind i billedet. Den absorberer overskydende hudfedt, renser huden i dybden og normaliserer forstørrede porer. Døjer du med akne-ar eller røde mærker fra gamle bumser som bare ikke vil gå væk, vil du også opleve, at masken har en forbedrende effekt på dem. Der er tale om et ret aktivt produkt, og vi synes derfor, at det virker bedst ved brug 1-2 aftener om ugen.

BLACK WEEKEND
SPAR 20%
(3)
Organic Apoteke Detox Face Mask 50 ml
BLACK WEEKEND 255,96
Førpris 319,95
DU OPTJENER 26 Point

Er du blevet nysgerrig på Organic Apoteke? Vi synes i hvert fald, at mærket er et skønt bud på naturlig og effektiv pleje. Husk at vi meget gerne vil høre fra dig, hvis du prøver et eller flere af produkterne – skriv meget gerne en anmeldelse af det på Matas.dk, så hjælper du også andre med at finde de bedste produkter.

Relaterede artikler

Vegansk Hudplejerutine til Kombineret Hud

Vi guider

Vegansk Hudplejerutine til Kombineret Hud

Af Cecilia Elisabeth Demant

Har du en kombineret hud og foretrækker du, at din hudpleje er fri for animalske ingredienser, men synes, det er lidt besværligt at navigere i, hvilke produkter der opfylder de kriterier? Så læs med her, hvor vi giver dig bud på en fuld – vegansk - hudplejerutine særligt til din hudtype.

Læs Mere
Økologisk livsstil - find dine fødevarer her

Spot Trenden

Økologisk livsstil - find dine fødevarer her

Af Nicoline Kongedam

Udvalget af økologiske fødevarer vokser og økologi er blevet ekstremt populært. Derfor finder du selvfølgelig også et stort udvalg af økologiske fødevarer og beautyprodukter hos Matas.

Læs Mere
Video - 100% Parfumefri Hverdagsmakeup

Vi guider

Video - 100% Parfumefri Hverdagsmakeup

Af Cecilia Demant

Vil du gerne undgå parfume i dine skønhedsprodukter men ikke gå på kompromis med smuk makeup? Så se med i denne video, hvor vi giver et bud på en nem og pæn hverdagsmakeup - udelukkende lagt med parfumefri produkter!

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021