• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Pålidelig højfaktorsolbeskyttelse til de små

P20, der er kendt for deres pålidelige solbeskyttelse, udvider nu serien af højfaktor solbeskyttelse med en solcreme specielt udviklet til børns solfølsomme hud – så hele familie kan være beskyttet mod solens skadelige stråler – hele dagen!

Når solen efter en lang vinter igen begynder at titte frem, kan de fleste af os næsten ikke vente med at komme ud og nyde solen. Men med den kommer også behovet for solbeskyttelse. Fra april til september, når UV-indekset er kommer over 3, er det en rigtig god idé at følge de gængse solråd og skabe gode solvaner for dig og dine nærmeste. Start med at bruge din sunde fornuft, respekter din hudtype og ganske enkelt undgå for meget sol.

Nyhed til børnene: P20 Kids

Som forældre er noget af det vigtigste for os, at vi ved, at vores børn er glade, raske og i sikkerhed – også fra solens stråler! P20 lancerer nu for første gang en nyhed specielt til børn med SPF 50+, så du kan du føle dig tryg når dit barn er i solen.   


P20 Kids SPF 50+ beskytter nemlig dit barn mod solens stråler gennem enestående UVA- og UVB-filtre, der giver op til 10 timers solbeskyttelse og er vandfast i op til 3 timer – selv når dit barn plasker rundt og leger i vandet ved stranden.


Solcremen er desuden dermatologisk testet, mærket med AllergyCertified og baseret på en særlig formulering specielt udviklet til børns sensitive hud. Den unikke kombination giver dit barn en højfaktorbeskyttelse mod solens skadelige stråler – helt uden at gå på kompromis.

Høj beskyttelse – både mod solens UVA- og UVB-stråler

Den nye P20 Kids har ikke alene høj beskyttelse mod solens UVB-stråler men også en meget høj beskyttelse mod UVA, der går langt over EUs minimumskrav, og som skærmer huden for solrelateret skade og tidlig aldring. Så du og dit barn kan være tryg ved at være ude når selv når solen titter frem. ​​​​​​​

Relaterede produkter

(42)
P20 Riemann Face SPF 30 50 ml
169,95
Optjen 17 point
(49)
P20 Riemann Solbeskyttelse SPF 20 200 ml
249,95
Optjen 25 point
(33)
P20 Riemann Continuous Spray SPF 30 150 ml
249,95
Optjen 25 point

Relaterede artikler

Alt, du skal vide om solcreme

Vi guider

Alt, du skal vide om solcreme

Af Astrid Lund Olstrup

Når sommeren står for døren, og solens stråler begynder at varme din hud, skal du til at tænke på solbeskyttelse. Ud over skygge og solhat, så er solcremen din bedste ven. Én ting er at vælge den rigtige, en anden ting er at bruge den rigtigt.

Læs Mere
RockPaperDresses guider til solcreme og selvbruner

Vi guider

RockPaperDresses guider til solcreme og selvbruner

Af Cathrine Widunok Wichmand

Matas' ambassadør, Cathrine Widunok Wichmand, gør dig klogere på certificeringer som Svanemærket og Den Blå Krans og gør op med nogle af de mange solmyter, vi bliver mødt med i dagligdagen. Hun hjælper dig på vej til både solcremer og selvbruner.

Læs Mere
Uv-app guider dig til solbeskyttelse

Vi guider

Uv-app guider dig til solbeskyttelse

Ved uv-indeks på 3 og derover er solbeskyttelse nødvendig. Med appen ’UV-INDEKS’ ved du altid, om du bør beskytte dig. Appen virker både i Danmark og i udlandet, så du altid har uv-indekset lige ved hånden.

Læs Mere
Vi tester: Naturlig solcreme

Vi guider

Vi tester: Naturlig solcreme

Ingen sommer uden solcreme! Er du i tvivl om, hvilken variant, der skal med i kufferten til sommer? Her på redaktionen har vi testet naturlige solcremer og bedømt deres konsistens, duft og kigget nærmere på ingredienserne. Læs med her for at blive klogere på hvilken, der passer til dine krav og behov.

Læs Mere