• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Nyhed

Mærk suset med den nye Polo Red Rush

Ralph Lauren lancerer nu det nyeste skud på stammen i Polo Red familien: Polo Red Rush. Red Rush er inspireret af lysten til at gribe øjeblikket, mærke suset og leve livet fuldt ud. Duften er en overdosis af friskhed, med en energisk infusion af rød mandarin og grapefrugt, toppet med et boost fra frisk mynte og fuldendt med cedertræ.

Polo Red Rush er en unik, ny Eau de Toilette i Polo Red serien. Blandingen af citrus topnoter fra rød mandarin, grapefrugt, citron og ananas i samspil med pebermynte noter giver en øjeblikkelig forfriskende effekt. Duften udvikler sig på huden med noter af rød saffron og appelsinblomst, der fremhæver det maskuline og sensuelle i duften. Endelig giver basenoter fra ristet kaffe og cedertræ en behagelig baggrund med et forførende efterspil af træ og musk.

Inspireret af suset fra fart og musik

Den unikke sammenblanding er inspireret af suset fra fart og musik, inspireret i lige dele af Ralph Laurens personlige bilsamling med talrige adrenalinpumpende super- og racerbiler samt det nye ansigt på Polo Red, Ansel Elgorts musik og DJ-karriere. Ansel Elgort er både kendt for hans musikkarriere og måske især i Danmark for hans succesfulde Hollywood film som Baby Driver, En Flænge i Himlen og Divergent-serien.

Polo Red Rush

Polo Red Rush fuldender Polo Red serien med en sprød og energisk fortolkning af den originale Polo Red, der har været en af de mest populære herredufte siden Polo Red blev lanceret i 2013.


Polo Red Rush giver den ultimative oplevelse af frisk energi for ham (og hende) der allerede er vild med den originale Ralph Lauren Polo Red Eau de Toilette.

(0)
Ralph Lauren Polo Red Rush Eau de Toilette 75 ml
367,96
Førpris 459,95
DU OPTJENER 37 Point
(2)
Ralph Lauren Polo Red Rush Eau de Toilette 40 ml
287,96
Førpris 359,95
DU OPTJENER 29 Point

Relaterede produkter

(6)
Ralph Lauren Polo Red Eau de Toilette 40 ml
279,96
Førpris 349,95
DU OPTJENER 28 Point
(0)
Ralph Lauren Polo Red Extreme Eau de Parfum 40 ml
319,96
Førpris 399,95
DU OPTJENER 32 Point
(1)
Ralph Lauren Polo Red Deo Stick 75 g
171,96
Førpris 214,95
DU OPTJENER 18 Point

Relaterede artikler

Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har samlet de 10 mest populære dufte til mænd, så du ved, hvad der er en sikker vinder, næste gang du skal købe en parfume.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi giver dig overblikket over de 10 bedst sælgende dufte til kvinder, så du kender de sikre vindere.

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret