• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Rasmus Seebach: Jeg finder min ro hos familien

Det er 10 år siden at Rasmus udgav sit debutalbum ’Rasmus Seebach’, og siden dengang, er det kun gået én vej. Med singlerne ’Engel’, ’ Lidt i Fem’ og ’Natteravn’, markerede Rasmus Seebach sig hurtigt som en af landets mest populære kunstnere. Vi mødte ham til en snak om musikken og om at finde ro i det nære - familien.

"For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille live. Det at komme ud og se sangene leve, opleve publikums reaktion og høre dem synge med, er enormt overvældende. Men det er heller ikke noget, jeg tager for givet. Hver eneste gang jeg går på scenen, insisterer jeg på at gøre mit absolut bedste for at levere den ultimative koncertoplevelse til alle dem, der har valgt at bruge sin tid sammen med mig".

Hvad har højdepunkterne i din karriere været?

- Det er utroligt svært at nævne et enkelt øjeblik som det bedste isoleret set. Når jeg kigger tilbage på de sidste 10 år, vil det overordnet set nok være al den overvældende støtte og kærlighed, jeg konsekvent modtager hver eneste gang, jeg går på scenen eller sender musik ud. Det er helt utroligt dejligt at mærke alles engagement og kærlighed til musikken, sommer efter sommer. Jeg er en heldig mand.


- Det er helt utroligt dejligt at mærke alles engagement og kærlighed til musikken.

Har du et nummer, der betyder mere for dig end andre? Og hvad handler det om?

- Jeg vil sige, at det er utroligt svært for mig på den måde at stille min numre op i en slags rangorden. Det er jo alt sammen erfaringer, følelser og betragtninger fra min tilværelse, både på godt og ondt. Så alle mine numre har en plads i mit hjerte, hvad enten det er den helt store kærlighed, festen eller noget mere sørgeligt.

Hvordan forbereder du dig, inden du skal på scenen?

- Jeg tager altid en lille stund for mig selv, hvor jeg samler tankerne og tænker koncerten og de forskellige numre og scenarier igennem. Og så kan jeg også godt lide at beskæftige mig med noget halvmeditativt, som f.eks. at stryge en skjorte. Det giver mig en ro at stå der for mig selv og stryge og lade tankerne flyve.

Hella Joof: "Tal pænt til dig selv i spejlet"

Nyhed

Hella Joof: "Tal pænt til dig selv i spejlet"

Når dagene som nu er både korte og mørke, så kan Hellas ord om selvkærlighed og om at acceptere sine fejl være ret kærkomne. Vi mødte hende til en snak om skønhedsbregreber, usikkerhed og ikke mindst hendes nye bog, ”Dage med mildhed, modgang & mirakler” og nye film ”Happy Ending”, som vi både glæder os til at læse og se.

Læs også

Hvordan sørger du for at slappe af og finde ro i en travl hverdag?

- Jeg finder helt klart min ro hjemme hos familien. Der findes ikke noget bedre end at hente min søn i vuggestuen, for så at tage hjem og lave noget mad til ham og Julie. At gå der i vores egen lille trygge bobbel og hygge og grine, er den ultimative ro for mig. Der er ikke noget, der kan genoplade ens batterier som et grin fra den lille lømmel der.


- Jeg finder helt klart min ro hjemme hos familien. Der findes ikke noget bedre end at hente min søn i vuggestuen. Der er ikke noget, der kan genoplade ens batterier som et grin fra den lille lømmel der.


Hvad kommer vi til at se fra dig den kommende tid?

- Jamen, jeg knokler i øjeblikket helt vildt nede i studiet på at lave nye sange. Den kreative proces er et sted jeg befinder mig rigtigt godt, og jeg elsker at fordybe mig i udviklingen af de nye sange, og at give mig tid til at kæle for alle detaljerne.


- Derfor kan jeg heller ikke svare helt præcist på, hvornår der udkommer noget endnu, kun at det kommer, når det er klar, og når jeg føler, det er godt nok til mit publikum.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Sofie Lassen-Kahlke viser skønhed med dybde

Grib stilen

Sofie Lassen-Kahlke viser skønhed med dybde

Af Isabel Marschall Thostrup

Mød den skønne og seje kvinde Sofie Lassen-Kahlke, og hør hende fortælle om, hvordan skønhed handler om så meget andet end det, øjet umiddelbart ser. Få også makeupartistens guide til selv at skabe et naturligt og friskt look som Sofies.

Læs Mere
Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Bag om brandet

Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Af Isabel Marschall Thostrup

Du skal kunne stole på, hvad du putter på din hud. Sådan siger kvinden bag Tromborg-brandet, Marianne Tromborg, der tror på naturlige ingredienser og økologi – men ikke uden forskning og evidens bag. Manden Tim er nemlig biokemiker og er med til at sørge for, at det helt rigtige indhold lander i Tromborgs produkter, så de ikke bare virker lækre, men rent faktisk også virker.

Læs Mere
Får du spist nok grønt?

Vi guider

Får du spist nok grønt?

Af Matas

Her er 3 lette opskrifter, som gør dine livretter sundere

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret