• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Skønhedseksperten Raz lancerer to nye Face Creme

RAZspa Face Creme RICH og CALM er en opdagelse i den nordiske natur, med ingredienser som Revling, Jordskok, Åløbsalge, Hjulkrone, Multebær og Salturt, for bare at nævne få. Ingen anden end hele Danmarks skønhedsekspert Raz kan nørde så meget i vores Danske natur og sammensætte så effektive ansigtscremer. Og så beskytter han os endda med SPF30. Det er til at dåne over.

Her viser vi de to nyeste produkter fra RAZspa. En ansigtscreme til almindelig til tør hud og en creme, der er udviklet til almindelig til irriteret, sart og sensitiv hud. Lær dem begge at kende her og bliv klogere på, hvilken ansigtscreme, der passer til netop din hud. 

Skønhedseksperten Raz fortæller:

”Jeg har været i gang i 5 år. Flere af ingredienserne skulle først godkendes, da urterne var glemt i vores industri. Revling har det højeste indhold af antioxidanter kendt i naturen, den vokser overalt i Danmark, men de færreste kender den. Ingen urt har mere fugtbinding end salturt, og vi falder over den på stranden, men vi har glemt, at disse fantastiske egenskaber kan høstes i vores egen natur. Hvorfor hente ingredienser fra udlandet, når den nordiske natur byder på ingredienser, der er mere potente? Mere besværlige og bekostelige, men når de er mere effektive, så forventer mine kunder det af mig.”


Der er ingen tvivl om, at det er innovation på et plan, vi sjældent oplever i vores branche og slet ikke så nordisk og naturligt, som de to nye ansigtscremer fra RAZspa. ​​​​​​​

RAZspa Face Creme RICH:

En rig og beskyttende ansigtscreme til almindelig til tør hud. Nordiske urter, Nicotiamid (B3-vitamin) og SPF 30 hjælper din hud til at holde sig fugtet og beskyttet. RICH hjælper i bekæmpelsen mod fugttab, forstørrede porer, urenheder og lign.


Persillefrø: Bekæmper urenheder og holder huden ren igennem dagen.


Salturt: Naturligt og effektiv fugtgiver der udglatter huden.

Bede: Binder fugt med øjeblikkelig og langvarig effekt.

Multebær: Beskyttende antioxidant mod daglig forurening.

B3-vitamin: Beroliger huden og modvirker rødmen.

SPF 30: Høj solbeskyttelse som forhindre solskader.

RAZspa Rich Face Creme SPF 30 50 ml
624,95
Optjen 63 point

RAZspa Face Creme Calm:

En beroligende og beskyttende ansigtscreme til almindelig til irriteret, sart og sensitiv hud. Nordiske Bær, alger og urter og SPF 30 hjælper din hud til at holde sig beroliget og beskyttet. CALM hjælper i bekæmpelsen af rødme, tørhed, irritation og lign.


Revling: Beskyttende antioxidant, der beroliger en irriteret, sart og sensitiv hud.


Brunalge: Naturlig algeekstrakt booster huden med antioxidanter og bekæmper inflammation.

Dybhavs Mineral: Bekæmper inflammation, giver fugt og forbedrer hudens tilstand og farve.

SpectraFlex: Er et mineralsk grønligt pigment, der både udjævner rødmen og giver ensartet glød.

B3-vitamin: Beroliger huden og modvirker rødmen.

SPF 30: Høj solbeskyttelse som forhindrer solskader.
​​​​​​​

RAZspa Calm Face Creme SPF 30 50 ml
624,95
Optjen 63 point

Relaterede produkter

(39)
RAZspa Cleansing Mask 200 g
294,95
Optjen 30 point
(77)
RAZspa Repair 100 ml
314,95
Optjen 32 point
RAZspa Mint Scrub 200 g
249,95
Optjen 25 point

Relaterede artikler

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere
Niacinamid – multitaskeren, der fikser alt

Vi guider

Niacinamid – multitaskeren, der fikser alt

Af Cathrine Park

Urenheder, ujævn hudtone og manglende glød? Fortvivl ej, for der findes en hudplejeingrediens, der kan løse alle dine bekymringer. Niacinamid er svaret, så det skal du kende!

Læs Mere