• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Beauty Trend Box: Amalie tester produkterne

Finally. It's here! Den nye Beauty Trend Box er netop landet på matas.dk, og jeg har sådan glædet mig til at se, hvad der gemmer sig i boksen. Men det, jeg har glædet mig mest til, er at fortælle jer om produkternes effekt. Jeg har nemlig dykket ned i et udvalg af produkterne og testet dem på egen krop. I mit skriv kan du forvente en hudløs ærlig mening om de populære produkter, der ligger i den firkantede boks.

Når du læser mit ’’lille’’ skriv, tør jeg ikke at love, at boksen stadig er til at finde på matas.dk. Vores Beauty Trend Box er nemlig Limited, og der bliver kun produceret x-antal. Nåede du ikke at få fingrene i den nye Beauty Trend Box, kan du (måske) alligevel få glæde af mit indlæg. Produkterne er nemlig stadig at finde på matas.dk  og kan købes separat - og hvem ved. Måske bliver nogle af produkterne dine nye bedste venner i makeuppungen eller en trofast makker på badeværelseshylden? 

Beauty Trend Box no. 4:

Den fjerde Beauty Trend Box er dedikeret til vores egne skønne brands - nemlig Plaisir, Matas Men, Matas Styling Striber, Matas Natur, Matas Striber samt Matas Vital Striber. Jeg er i forvejen storforbruger af særligt Matas Striber, så jeg var på forhånd overbevist om, at jeg vil elske de produkter, der gemmer sig i boksen. De fungerer bare! Når det så er sagt, gemte boksen også på hudplejehelte, jeg endnu ikke havde kastet mig over. Anyway! Her kommer min vurdering af boksens skønne indhold: 

1. Matas øjenmakeupfjerner 

Vidste du, at Matas Øjenmakeupfjerner er Danmarks mest købte? Næh. Det vidste jeg heller ikke indtil nu. Den har da også tidligere været en trofast makker om aftenen, når jeg har stået foran spejlet for at fjerne den glamourøse øjenmakeup, jeg havde brugte det halve af morgenen på at lægge. Faktisk er det nogle år siden, jeg sidst brugte den. Så jeg glædede mig da lidt over, at den var blandt produkterne i boksen.  

Matas Øjenmakeupfjerner er uden parfume, beregnet til alle hudtyper og så fjerner den hurtigt og effektivt de fleste former for øjenmakeup - selv den vandfaste. Jeg brugte nemlig øjenmakeupfjerneren, da jeg skulle fjerne min L'Oréal Paris Unlimited Mascara Waterproof mascara. Og det gik smooth! Er du nysgerrig på nogle af ingredienserne, der er i, er det bl.a allantoin, der har en blødgørende effekt, og virker beroligende omkring øjenområdet samt kokos, der fjerner og opløser makeuppen, og glycerin, som giver huden fugt og modvirker udtørring. Selv tak! En klar 10’er ud af 10.

2. Hudplejesættet med økologiske og naturlige ingredienser 

Hvis du er på udkig efter et hudplejekit med økologiske og naturlige ingredienser, så er Matas Natur dit match. Går du helst udenom parfume i dine hudplejeprodukter, så tror jeg, at din hud vil elske serien med E-vitamin og Aloe Vera. Fra en skala fra 1-10 vil jeg give sættet en flot 8'er. Både serum og ansigtscreme indeholder plejende ingredienser, der efterlader huden fugtmættet og dejlig blød.

Eftersom vi går en tid i møde, der byder på et højt UV-indeks og masser af dage på stranden (let's hope!), er det naturligvis et must med en dagcreme, der indeholder SPF. Derfor er det endnu et plus i bogen, at Matas Natas ansigtscreme har en SPF-faktor på 15. Yes! Du kan bare komme an, sommer.

3. Firming body lotion 

Plejende, velduftende og ekstremt blød er nok de 3 ord, der beskriver min krop allerbedst efter en tur med Plaisir Firming Body Lotion. På trods af, at rynkerne på min krop endnu ikke har møvet sig op til overfladen, fortalte en klog kvinde mig engang, at det altid er en god idé at forebygge. Med de ord vil jeg tillade mig at sige, at Plaisir Firming Body Lotion er god til alle kroppe – rynker eller ej.


Når cremen masseres ind i huden på kroppen, bliver huden forkælet med kreatin, som forbedrer hudens elasticitet, og styrker bindevævet. Really? Den er god nok! Og så indeholder cremen glycerin, der tilfører fugt, og E-vitamin, der beskytter huden. Altså, kan du sætte en finger på cremen? For det har jeg svært ved..  

(66)
Plaisir Firming Body Lotion 220 ml
Medlemspris 47,97
Ikke medlem 79,95
Optjen 5 point

4. Ansigtsscrub til sensitiv hud 

Jeg elsker, når jeg har sat lidt ekstra tid af om aftenen til at give mit ansigt en god omgang med en ansigtsscrub eller maske. Personligt elsker jeg en god ansigtsscrub, hvor man virkelig kan mærke, at kornene er grove. Men hvis ikke du er til de hardcore facescrubs, der (måske) kan virke hårde for huden, så er Gentle Face Scrub fra Plaisir helt sikkert et produkt for din hud.


Plaisir Gentle Face Scrub indeholder jojoba- og olivenkorn, der føles blide på huden. Alligevel formår ansigtsscrubben at eksfoliere huden effektivt, og den fjerner de dødehudceller. Jeg må sige, at den fine tube overrasker positivt! Den kommer jeg helt sikkert til at tilføje til indkøbskurven, når jeg skal have en ny ansigtsscrub næste gang.

(30)
Plaisir Gentle Face Scrub 75 ml
Medlemspris 43,77
Ikke medlem 72,95
Optjen 5 point
Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Nyhed

Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Matas eget luksusbrand Plaisir har lanceret en effektiv serum, som er ren forkælelse til den modne hud. Den går specifikt ind og forynger hudens udseende og arbejder i dybden med at reducere de lodrette rynker i panden samt de små rynker i øjenkrogen og ved munden.

Læs også

5. Sandalklare fødder med Matas Fod- og hælkur 

Jeg hader velplejede fødder. Said no one EVER. Kan vi blive enige i, at der ikke er noget værre, end når ens fødder bare ikke gider at blive sommerklar? Amen. Jeg tør godt at være den første, der siger, at det bare er træls, når mine fødder ikke er sandalklar, når solen melder sin ankomst. Men jeg tror, at jeg har knækket koden til at få velplejede sommerfødder: Matas Striber Fod- & Hælkur.


Fod- & Hælkur fra Matas Striber er et af de mest solgte fodplejeprodukter på matas.dk, så selvfølgelig er den med i månedens Beauty Trend Box. Har du meget tørre fødder og hælrevner? Så er fod og hælkuren din helt. Den indeholder fugtgivende og blødgørende ingredienser, hvorfor cremen måske virker lidt fed i konsistensen. Men den virker!


Personligt synes jeg, at det er irriterende, når jeg har fodcreme på, og nærmest ikke kan gå nogen vegne eller ligge i min seng, uden jeg svømmer rundt i fodcreme. Derfor er det en kæmpe anbefaling herfra at tage sokker på, når du har smurt dine fødder ind i fodcreme, inden du skal sove.

6. Den bedste hårspray 

Kender i det, når man lige har lavet en spot-on frisure, der ligner noget fra en Hollywood film? Men så snart man er kommet hele vejen til kontoret eller ind til byen, så er frisuren bare faldet til jorden? Well, say no more! Matas Striber hårspray kan beskrives med tre gyldne ord: billig, god og effektiv. Den giver både volumen og fylde til håret, og så er den utrolig nem at børste ud. Hvilken bonus!


Når jeg skal gøre ekstra ud af frisuren, plejer jeg at lave bølger eller krøller i mit hår, og her er det altså alfa omega med en hårspray, der kan sit kram. Ellers er det næsten spild af tid at bruge en ekstra time foran spejlet, right? Her kan jeg (uden at tøve) meddele, at Matas Striber Hårspray er en hårlak, der er værd at investere i. ​​​​​​​

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Vi guider

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejet hud, er det velplejet, silkeblødt hår. Nøj, hvor har jeg skiftede hårplejeprodukter ud mange gange. Jeg har nemlig været super effektiv (måske lidt for effektiv, hvis man spørger min familie) til at udforske nye hårpleje- og hårstyling produkter gennem årene. Det har så ført til, at jeg i dag er kommet frem til de bedste hårprodukter - hvis du spørger mig - og det er lige netop de produkter, jeg vil fremhæve i indlægget her.

Læs også

7. Biotin til vedligeholdelse af normalt hud og hår 

Hvis du endnu ikke har opdaget det, så er det ikke længe siden, at Matas Vital Striber tilføjede biotin til sortimentet, yay! Biotin bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normalt hår, og Matas Biotin indeholder hver tablet 5000 µg.


En æske indeholder 100 tabletter, så rundt regnet er der til lidt over 3 måneder i beholderen. Bonus info: Hvis du abonnerer på produktet, får du Matas Biotin for kun 79,95! Budgetvenlig måde at vedligeholde hud og hår, må jeg sige..

8. De bedste produkter til manden 

De kære mænd skal naturligvis ikke snydes i den fjerde Beauty Trend Box. Jeg lovede i starten af indlægget, at jeg vil være ærlig, så jeg må indrømme, at jeg ikke selv har testet de to Matas Men produkter, der gemmer sig i boksen. Men jeg vil næsten påstå, at alle mænd vil blive glade for et sæt af to populære Matas Men produkter på badeværelseshylden.


De to udvalgte herreprodukter til boksen er Face Wash og Face Cream - begge til sensitiv hud, uden parfume, med svanemærket og certificrede af Astma-Allergi Danmark. Ikke dårligt, vel? Jeg har i hvert fald hørt et par fugle synge om, at begge produkter skulle være enormt behagelige og plejende for huden takket være de udvalgte superhelte ingredienser som Aloe Vera og Provitamin B5. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Amalies shoppingliste

Vi guider

Amalies shoppingliste

Af Amalie Schiller

Når det kommer til skønhedsprodukter, har jeg virkelig svært ved at holde igen, når jeg først står ansigt til ’’ansigt’’ med skønheder som Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush fra IT Cosmetics. Suk, hvor har jeg gået forbi den mange gange, mens jeg vemodigt har hivet mig selv i nakkehårene og lyttet til en ond stemme i mit hoved, der spørger, om jeg nu også har brug for en ekstra en til samlingen. Og ja, selvfølgelig har jeg det! For hvem kan få nok af beauties like that? Not me!

Læs Mere
Sådan får du sandalklare fødder

Vi guider

Sådan får du sandalklare fødder

Af Alberte Sejling

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at det snart er tid til at finde de åbne sko frem igen. Har vinteren sat sine spor på dine fødder, gælder det om at komme i gang hurtigst muligt med at pleje dem, så de er pæne og bløde til, når sandalsæsonen starter.

Læs Mere
8 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

8 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag redder din hud med fugt, rens og pleje? For det har vi! Når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indlægget her skal det handle om 8 af dem.

Læs Mere
Kender du Danmarks herreserie #1?

Bag om brandet

Kender du Danmarks herreserie #1?

Af Benedikte Lundberg

Vi kunne slet ikke få armene ned, da vi fik dokumentation for, at de fleste mænd vælger Striberne, når de køber hudpleje. Og det giver god mening: Matas Men tilbyder det bredeste sortiment med målrettede produkter til stort set ethvert behov

Læs Mere