Menu
Vi guider

Redaktionens 5 favoritter til tørt sommerhår

Det er sommer, det er sol, og det er tørt hår - desværre. For ligeså skønt varme, hav og sol er, lige så slidende kan det være på lokkerne. Så er det godt, at vi her på redaktionen ved præcis, hvilke produkter vi skal hive frem i sommermånederne til at give håret ekstra fugt – nemlig Striberne! Her får du vores absolutte hårfavoritter fra Striberne, når det kommer til at pleje et tørt sommerhår. Og det har ikke været nemt kun at vælge én favorit hver, kan vi røbe.

Det var ikke så svært at finde nogle på redaktionen, der vil dele deres gode oplevelser med Stribernes hårpleje. For uden undtagelse har vi alle op til flere stående på badeværelset til vores daglige plejerutiner. 

Da jeg spurgte ud i vores åbne kontorlandskab, om folk havde en favorit fra Stribernes hårpleje, faldt svaret promte – ”ja”, hvorefter samtlige redaktionsmedlemmer begyndte at nævne Striber i flæng.

”Jeg elsker den med havtorn – den dufter seriøst så godt”

”Jeg kommer aldrig til at skifte Luksus Shampooen ud”

”Nej, hårkur til tørt og irriteret hår er den bedste!”

Da jeg så tvang dem til kun at vælge én favorit, blev det straks værre. Men inden vi afslører vores favoritter, så lad os lige dykke lidt ned i Striberne og se på, hvad de indeholder og står for.


Striber du kan stole på

Striberne er og har altid været indbegrebet af tryghed, ærlighed og ordentlighed. Omtanke er et nøgleord i udviklingen af Striberne. Her taler vi ikke kun om omtanke som fravalg og være fri for det skadelige. Omtanke handler også om alt det gode, der er valgt til, så du og din familie kan føle dig skønnere, sundere eller gladere. Vidste du fx, at:


  • Striberne kun indeholder aktive ingredienser, hvor effekten kan dokumenteres, og indholdet opdateres løbende, når der kommer ny viden på området?


  • Næsten alle Striber er veganske uden animalske ingredienser?


  • ​​​​​​​Striberne tilbyder et Svanemærket sortiment på næsten 200 af slagsen?


  • Flere Striber bærer også Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans?


  • Du finder både Striber uden parfume og med mild duft, så der er noget til enhver smag? Der anvendes dog ingen af de 26 parfumestoffer, der er kendt for at være mest allergifremkaldende.


  • Stort set alle Striber er produceret i Danmark?


Once you go havtorn, you never go back


Da jeg spurgte ind til redaktionens hårfavoritter fra Striberne, svarede Anja som den første inden for 1,5 sekund ”Havtorn”. Og det er hun bestemt ikke ene om at synes, for det er en af de absolut mest populære serier fra Stribernes hårpleje.


”Jeg har et ret taknemmeligt hår, så jeg har faktisk ikke de store krav til min hårshampoo, udover at den selvfølgelig skal give mig en følelse af renhed, gøre mit hår blødt og lækkert glansfuldt – men uden at tynge det for meget – og ikke mindst sørge for, at det ikke filtrer (jeg har nemlig INGEN tålmodighed, når det kommer til at rede mit hår)."


"Og her må jeg altså bare sige, at Matas Havtorn Shampoo gør arbejdet helt, som den skal ifølge mine standarder. Jeg føler, at Havtorn-serien har stået lidt i skyggen af nogle af de andre Stribe-dufte, men seriøst, once you go havtorn, you don’t go back! Jeg ELSKER ELSKER ELSKER duften af den her shampoo, som får mig til at drømme mig væk til en varm sommerdag og kolde drinks med paraplyer i – og det føles helt fantastisk, at jeg kan få et lille humørboost, hver gang jeg dufter til mit hår efter en hårvask.”


- Anja

Intensiv fugt til et tykt hår

Kender man Sandra, ved man, at hun har et flot, langt og tykt hår. Men som hun selv skriver, kan det også godt være en smule uregerligt til tider, og der er der virkelig behov for god pleje.


”Min hårrutine har førhen været lidt “Meh’” agtigt. Den har ikke rigtig været eksisterende, og jeg blev ved med at prøve nye ting af i jagten efter den helt perfekte serie til min hårtype. Jeg har langt, tykt hår med tendens til at vil styre sig selv. Som i hele tiden. Den ene dag kan det have lidt krøl, og den anden dag er det helt glat."

"Det jeg fandt ud var, at det manglede en helt masse fugt. Derfor prøvede jeg den gule serie fra Striberne til tør og beskadiget hår, da jeg også har lidt Balayage i håret. Må bare sige at jeg elsker den her serie!  Jeg har udelukkende brugt denne serie det seneste år, hvilket siger meget for en som mig. Især hårkuren er en ekstra luksus, på de dage jeg har tid. Den er uden parfume, og efter 5 minutter giver den lige dét ekstra fugt til håret, som det har brug for. Nogle gange putter jeg den i håret, mens jeg laver noget andet, så den kan få lov til at gøre sin magi i lidt længere tid. Vil helt klart anbefale den til alle på min vej!”


- SandraEn åndbar hovedbund

Det kan nogle gange siges ret kort, når man bare finder det ideelle produkt til sit hår. Hør her, hvad Maja fra redaktionen siger om sin favorit Matas Hovedbundskur til tør og irriteret hovedbund:


”Det føles som om hovedbunden virkelig ånder. Den er SÅ god. Jeg bruger minimum én om måneden, tror jeg. Den forlænger virkelig følelsen af renhed mellem hårvask”.


- MajaFugtede og bløde krøller

Maria er stort set den eneste på redaktionen med krøller. Til gengæld har hun masser af dem, som vi andre kigger misundeligt på. Det stiller selvfølgelig også krav til hårpleje, der gerne skal få det bedste frem i de snoede lokker. Her har hun fundet sig et ret godt makkerpar i Stribernes Shampoo og Balsam til Krøller. Og ja, hun har undtagelsesvis fået lav at vælge to favoritter, da de hænger sammen som pot og pande.


”Dejlig, mild shampoo og balsam, hvor jeg virkelig har følelsen af, at mit hår er dejligt friskt og rent. Det giver noget ekstra volumen, som jeg ellers ikke opnår med en anden shampoo, jeg bruger. Krøllerne sidder lige i skabet efter lidt curl creme og en tur med diffuseren på føntørreren”.


- MariaNøgleordet er skånsomhed

Som rosinen i pølseenden vil jeg virkelig slå et slag for den ikoniske Matas Luksus Shampoo uden parfume. Jeg er lidt en besværlig type, der har meget sensitiv hud og hovedbund, men som er udstyret med noget af en manke, der både har tendens til krus og småkrøller. Derfor skal min hårpleje være virkelig mild men samtidig have stor effekt, for at kunne tæmme mit hår.


Og jeg har bare ikke fundet en anden shampoo, der kan det samme som Luksus Shampoo. Den får virkelig brugt med det irriterende krus på toppen af hovedet og blødgør virkelig mit hår, så jeg også får det bedste frem i de småkrøller jeg har. Jeg vasker desuden kun hår to gange om ugen, og der formår den virkelig at dybderense, når jeg bruger den, så mit hår holder sig rent og friskt i løbet af ugen. Så elsker jeg også, at den er Svanemærket, så der er stor omtanke for min sundhed og ikke mindst miljøet. Den må aldrig gå ud af produktion!


- Benedikte

Du finder hele sortimentet af Matas Striber Hårpleje lige her.


Relaterede artikler

Emily: 5 StylingStriber jeg nødigt vil undvære

Nyhed

Emily: 5 StylingStriber jeg nødigt vil undvære

Læs med, når Stribernes ambassadør Emily Salomon guider til hendes absolutte favoritter i Matas StylingStriberne.

Læs Mere
Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Bag om brandet

Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Matas Striberne behøver nok ikke en yderligere introduktion, for mon ikke du har mødt er par stykker eller 20 gennem dit liv allerede? I stedet vil vi dykke lidt dybere ned i den stribede kropspleje og undersøge, hvad der på én og samme tid gør dem skånsomme og effektive for din hud.

Læs Mere
Mød den nye hårpleje fra Striberne

Nyhed

Mød den nye hårpleje fra Striberne

Af Benedikte Lundberg

Nu er det endelig blevet hårplejens tur til at komme over i det nye, moderne Stribe-design. I den forbindelse har vi udviklet nye serier og produkter, der ligesom alle vores andre Striber, tager stort hensyn til din sundhed og miljøet, så du trygt kan vælge din favorit til håret.

Læs Mere
Bliv sommerklar med Striberne

Bag om brandet

Bliv sommerklar med Striberne

Glæder I jer lige så meget som os til varme solskinsdage, bare ben i flagrende sommertøj og dyp i havet? Inden da kunne vores hud vist godt trænge til en kærlig omgang pleje ovenpå en kold vinter, hvor den har været gemt væk i tunge gevandter. Vi har lavet to simple guides til at blive sommerklar med Stribernes skånsomme kropspleje – én til dig, der elsker uparfumeret pleje og én til dig, der elsker en mild duft.

Læs Mere

Da jeg spurgte ud i vores åbne kontorlandskab, om folk havde en favorit fra Stribernes hårpleje, faldt svaret promte – ”ja”, hvorefter samtlige redaktionsmedlemmer begyndte at nævne Striber i flæng.

”Jeg elsker den med havtorn – den dufter seriøst så godt”

”Jeg kommer aldrig til at skifte Luksus Shampooen ud”

”Nej, hårkur til tørt og irriteret hår er den bedste!”

Da jeg så tvang dem til kun at vælge én favorit, blev det straks værre. Men inden vi afslører vores favoritter, så lad os lige dykke lidt ned i Striberne og se på, hvad de indeholder og står for.