• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Nyhed

Vintertræt hud? Evercalm er her for at hjælpe

Tørhed, træthed og rødme. Vi kender det alle, vores hud bliver udsat for lidt af hvert i vinterhalvåret, når kulden og blæsten kommer snigende sammen med de mange temperaturskift, og du har måske ikke helt brugt de rigtige hudplejeprodukter. Her kommer vores lille guide til, hvordan Evercalm serien fra REN Clean Skincare kan hjælpe dig og din hud.

Den multi-prisvindende Evercalm serie fra REN Clean Skincare er her for at hjælpe. Fugtgivende og nærende produkter for en komfortabel hud i den kolde sæson, men også hele året rundt. 

Om Evercalm serien

Serien er fyldt med beroligende og anti-irritante bioaktive ingredienser, formuleret til at reducere rødme og gendanne hudens beskyttende barriere mod miljømæssig aggression og forurening.


I serien finder du bedst-sælgende renseprodukter, en fugtighedscreme, maske, serum og et natprodukt til følsom hud. Huden trænes til at blive mindre sart ved at regulere dens immunforsvar, som dermed reducerer risikoen for kronisk irritation, der forårsager for tidlig aldring.


Evercalm serien indeholder en komplet dag- og natrutine, perfekt til den danske hud, der bliver udsat for lidt af hvert.

Vælg dit renseprodukt

Renseprodukter er ikke kun til for at rense din hud. De kan også være fugtgivende, beroligende og give næring.


I Evercalm serien findes der to renseprodukter. Evercalm Gentle Cleansing Milk, til dig der ønsker en mild rensemælk, som både fjerner snavs og makeup og efterlader huden afrenset, beroliget og blød.


Det andet produkt, Evercalm Gentle Cleansing Gel, der med sin milde gelékonsistens, efterlader huden afrenset, opfrisket og lindret, er til dig der ønsker et renseprodukt, der også skummer.


Hvis du er fan af dobbeltrens, brug da dem begge, først mælken efterfulgt af geléen. Præbiotika’en og beta glucan i Evercalm Gentle Cleansing Gel hjælper med at berolige rød og stram hud, der har været ude i den kolde vinterluft.

​​​​​​​

(4)
REN Clean Skincare Evercalm Gentle Cleansing Milk 150 ml
204,95
DU OPTJENER 21 Point
(3)
REN Clean Skincare Evercalm™ Gentle Cleansing Gel 150 ml
194,95
DU OPTJENER 20 Point

Tone, treat, repeat

En toner hjælper med at holde tørre pletter i skak. Ready Steady Glow Daily AHA Tonic, fra Radiance serien, med mælkesyre og ekstrakt fra piletræsbark, hjælper med at holde huden fri for tørre pletter ved forsigtigt at eksfoliere.


Ved at rense dine porer forhindrer det dem i at blive forstørrede og tilstoppet med overskydende sebum.


Påfør derefter dit ønskede serum. I Evercalm serien findes Evercalm Anti-Redness Serum, specielt designet til sensitiv hud. Det beskytter, gendanner og forbedrer synligt hudens teint, samt reducerer irritation og modvirker rødme, som huden kan være udsat for på denne tid af året med de mange temperaturskift, kulde og blæst.

​​​​​​​

(3)
REN Clean Skincare EVERCALM™ Anti-Redness Serum 30 ml
359,95
DU OPTJENER 36 Point

Fugt til din hudtype

Fugtighedscremen hjælper med at holde på din huds fugt og forsegler de aktive ingredienser fra dit serum.


REN Clean Skincare har flere forskellige ansigtscremer alt efter hvad du måtte ønske at arbejde på. Dagcremen fra Evercalm serien, Global Protection Day Cream, et af deres bedst-sælgende produkter, er pakket med antioxidanter og er designet til at efterlade den sensitive og vintertrætte hud optimalt fugtet, beroliget, lindret, beskyttet og smuk.


Mens du sover - lad din hud hvile og komme sig. Om aftenen, efter afrensning og brug af dit serum, påfør da et lag Evercalm Overnight Recovery Balm. Denne balm er udviklet specielt til sensitiv hud og hud, der har lidt hårdt under vind og kulde. Den giver din hud det perfekte, beskyttende miljø, hvori huden kan regenerere sig oven på dagens strabadser.


Du vågner op til en roligere, mere behagelig hud med en styrket hudbarriere, klar til den kommende dag, med eller uden blæst og kulde. ​​​​​​​


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Vi guider

Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Af Cecilia Demant

Der er stor forskel på vores hud og på hvad der virker bedst for den enkelte hudtype. Får man brugt de forkerte produkter til sin hud, kan det i bedste fald være ineffektivt – og i værste fald forvirre huden fuldstændig. Læs med for at lære de vigtigste do’s and dont’s til netop din hud.

Læs Mere
Niacinamid – multitaskeren, der fikser alt

Vi guider

Niacinamid – multitaskeren, der fikser alt

Af Cathrine Park

Urenheder, ujævn hudtone og manglende glød? Fortvivl ej, for der findes en hudplejeingrediens, der kan løse alle dine bekymringer. Niacinamid er svaret, så det skal du kende!

Læs Mere
Hvorfor bør du bruge skintonic?

Vi guider

Hvorfor bør du bruge skintonic?

Af Isabel Thostrup & Cathrine Park

De gode gamle råd til pleje af ansigtet består af rens og skintonic efterfulgt af fugt. Men har du ofte sprunget trinnet i midten over, fordi det er svært at gennemskue, hvad det egentlig gør godt for? Så er du ikke alene! Find ud af, hvorfor du bør huske skintonic’en i din plejerutine her.

Læs Mere
Alt, du skal vide om salicylsyre

Vi guider

Alt, du skal vide om salicylsyre

Af Cathrine Park

Måske har du hørt om salicylsyre i hudpleje? Selvom syre lyder lidt voldsomt, så er den kemiske peeling faktisk mild og meget effektiv til dybderens af særligt uren hud og tilstoppede porer.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret