• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

GINZA – ny, feminin duft fra Shiseido

Den pulserende gade Ginza Street i hjertet af Tokyo har lagt navn til den nye duft GINZA fra Shiseido. Det er duften til kvinden, som repræsenterer den perfekte balance mellem styrke og femininitet. Afslør din indre styrke med GINZA fra Shiseido.

Den nye duft GINZA fra Shiseido er en unik duft, som er inspireret af den traditionelle, japanske duftceremoni, Ko-Doh, hvor samuraier lyttede til dufte. Ceremonien var en måde for dem at meditere på, holde fokus, lære selvkontrol og optimere sin indre styrke. Den traditionelle dufttradition har inspireret Shiseido til at udvikle en duft, som indfanger kvinders indre styrke og ekstraordinære energi.

GINZA

Selve duften er en skøn blomsterbuket med japansk orkidé, jasmin og magnolie, der fremhæves af trænoter som sandeltræ, patchouli og det japanske træ, Hinoki. Den er til kvinden, som har en stærk, men blid personlighed og som besidder en kontrastfuld harmoni af skrøbelighed og styrke, ydmyghed og uafhængighed.

Den innovative flakon indfanger duftens dualitet. De bølgende pink kurver, som er skåret af en stor glasblok, lader den strålende lyserøde duft strømme ud og udtrykker duftens femininitet. Den sorte dolk i midten af flakonen er en symbolsk påmindelse til alle kvinder om den styrke, de besidder.


GINZA fås i 30ml, 50ml og som deospray.

Shiseido Ginza Eau de Parfum 30 ml
439,95
Optjen 44 point
Shiseido Ginza Eau de Parfum 50 ml
639,95
Optjen 64 point
Shiseido Ginza Deodorant Spray 200 ml
294,95
Optjen 30 point

Relaterede produkter

(26)
Shiseido Ever Bloom Eau de Parfum 30 ml
459,95
Optjen 46 point
(17)
Shiseido Zen Eau de Parfum 50 ml
614,95
Optjen 62 point
(8)
Shiseido Ever Bloom Ginza Flower Eau de Parfum 30 ml
569,95
Optjen 57 point
(20)
Shiseido Ever Bloom Eau de Toilette 30 ml
414,95
Optjen 42 point

Relaterede artikler

Japansk makeup i højeste kvalitet fra Shiseido

Vi guider

Japansk makeup i højeste kvalitet fra Shiseido

Af Matas

Kender du Shiseidos makeuplinje? Mærkets makeup er anerkendt for faglig dygtighed og kvalitet, og opretholder sine høje standarder ved at indarbejde de fineste pigmenter og ingredienser med lokal oprindelse. I indslaget her sætter vi fokus på et udvalg af deres skønne makeup produkter, der sætter prikken over i'et på makeup looket.

Læs Mere
J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Af Matas

Har du hørt om J-beauty før? Vi giver et recap på den populære, japanske skønhedstrend, der bygger på en filosofi om, at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning, der - på sigt - styrker den til at kunne stå imod den livsstil, vi hver især har.

Læs Mere
10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Ahh.. Kan i mærke det? De lyse morgener, den friske luft og solens stråler, der så småt begynder at kysse vores kinder. Træerne har fået deres blade tilbage, og de fine påskeliljer er så småt kommet frem fra deres skjul. Foråret er ankommet! Jeg kan umuligt være den eneste, der elsker denne tid på året. Særligt på grund af de lysere tider, men også fordi jeg ved, at der altid kommer en række nye dufte at gå de lysere tider i møde med ;) Og det er lige præcis dem, det skal handle om i dag.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Sidste år tog jeg et dyk ned i vores datamaskine for at undersøge, hvilke dufte, der var blandt de bedst sælgende på matas.dk. I dag – et halvt år senere – tog jeg endnu et kig for at se, om top 10 duftene fra forrige år havde fået en overhaling af nogle andre vidundere. Dét kan jeg afsløre, at nogle af dem faktisk har. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre, hvilke dufte, der er kundernes mest foretrukne – og jeg må sige, at i har god smag! ;)

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage