• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Smuk og naturlig hud hele dagen

Synchro Skin Foundation fra Shiseido er en serie af foundations, der tilpasser sig din huds tilstand hele dagen. Uanset om du har svedt, været ude i regnvejr eller siddet i et lokale med dårligt indeklima, får du den samme friske, naturlige finish fra morgen til aften takket være Shiseidos innovative ActiveForce teknologi.

Nu udvider Shiseido serien med Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, som giver strålende hud i ethvert lys.

Synchro Skin Radiant Lifting Foundation  

Den nye Synchro Skin Radiant Lifting Foundation er en strålende, fugtgivende foundation med lystilpassende teknologi, der synligt løfter, forfiner og udglatter huden, så du får en fejlfri finish, der holder hele dagen.


Døjer du med aldersrelaterede hudtoneændringer som mørke pletter, grå eller trist hud, er denne foundation din redning, da den gør disse mindre synlige ved brug, men også over tid, da den beskytter huden med SPF30 og har en ”beskyttelsesfilm”, der forhindrer, at forurening binder sig til huden.


Brug den sammen med den nye Soft Blurring Primer, som udglatter fine linjer, rynker og ujævnheder i huden og er ideel til at absorbere overskydende talg og glans for at skabe en perfekt makeup finish


Tip! Vil du gøre påføringen af din foundation endnu lettere, er Shiseidos Daiya Fude Face Duo Brush din nye bedste ven. Den unikke børste har en gelapplikator i den ene ende, som er ideel til at påføre flydende foundation.


Tryk lidt foundation ud på håndryggen og brug gelapplikatoren til at påføre den ønskede mængde foundation i ansigtet. Brug den diamantformede børste i den anden ende til at fordele produktet og opnå en smuk og naturlig finish.

Shiseido Primer Face 30 ml
319,95
Optjen 32 point
(11)
Shiseido Daiya Fude Face Duo Brush
539,95
Optjen 54 point

Relaterede produkter

Shiseido Silk Powder Loose Radiant
379,95
Optjen 38 point
Shiseido Aura Dew 02 Solar
259,95
Optjen 26 point
(11)
Shiseido Daiya Fude Face Duo Brush
539,95
Optjen 54 point

Relaterede artikler

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Af Matas

Har du hørt om J-beauty før? Vi giver et recap på den populære, japanske skønhedstrend, der bygger på en filosofi om, at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning, der - på sigt - styrker den til at kunne stå imod den livsstil, vi hver især har.

Læs Mere
Japansk makeup i højeste kvalitet fra Shiseido

Vi guider

Japansk makeup i højeste kvalitet fra Shiseido

Af Matas

Kender du Shiseidos makeuplinje? Mærkets makeup er anerkendt for faglig dygtighed og kvalitet, og opretholder sine høje standarder ved at indarbejde de fineste pigmenter og ingredienser med lokal oprindelse. I indslaget her sætter vi fokus på et udvalg af deres skønne makeup produkter, der sætter prikken over i'et på makeup looket.

Læs Mere
GINZA – ny, feminin duft fra Shiseido

Nyhed

GINZA – ny, feminin duft fra Shiseido

Af Matas

Den pulserende gade Ginza Street i hjertet af Tokyo har lagt navn til den nye duft GINZA fra Shiseido. Det er duften til kvinden, som repræsenterer den perfekte balance mellem styrke og femininitet. Afslør din indre styrke med GINZA fra Shiseido.

Læs Mere
Den store beauty bibel: skab looket

Vi guider

Den store beauty bibel: skab looket

Af Michelle Weis

“Show it, don’t tell it” er blevet et mantra på Stories redaktionen, og i denne store beauty bibel graver vi dybt i makeuppungen, når vi viser vores favoritter, og hvordan vi laver forskellige looks med de ukronede gudinder, der holder til i vores (efterhånden store) beauty samlinger.

Læs Mere