• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Vi guider

Den store beauty bibel: skab looket

“Show it, don’t tell it” er blevet et mantra på Stories redaktionen, og i denne store beauty bibel graver vi dybt i makeuppungen, når vi viser vores favoritter, og hvordan vi laver forskellige looks med de ukronede gudinder, der holder til i vores (efterhånden store) beauty samlinger.

Vi vil se effekt! Sådan lød mange af svarene, da vi i en IG-spørgerunde spurgte: hvad vil I se mere af? Og vi lytter – naturligvis. Dit blik hviler derfor på et ”skriv”, der blot bliver længere med tiden - i takt med, at vi tilføjer looks og nye favoritter. Betragt dette som din go-to beauty-bibel, når du mangler inspiration til dit næste look. Vi opdaterer med looks til enhver smag, så forvent at se lidt af hvert. Vi farvelægger med hele beauty paletten.

Makeuplook no. 1

Blush look med læberne i fokus

Mit blush look med fokus på læberne

Jeg har glædet mig til at vise jer det her look! Det er faktisk lidt modsat af, hvad jeg plejer. Men jeg tænkte, at der skulle ske noget nyt. Så jeg tog et smut ind i vores database, og undersøgte, hvilke produkter, i elsker. Så tak til jer!


I dette look er der sat ekstra fokus på blush og røde læber. Men first things first. Mirakelprimeren! Bogstavligtalt. Hvis du endnu ikke har prøvet Miracle Primer fra Max Factor, så synes jeg, at du skal have den med i din overvejelse, når du skal klikke en ny primer hjem næste gang. Udover at efterlade huden blød som silke, holder den virkelig også godt på basen. I midt tilfælde den mest solgte Max Factor foundation: Max Factor Facefinity Compact 3d Shape Restage, som i sig selv efterlader huden ensartet og blød.


Mine to favoritprodukter ved det her look er uden tvivl Max Factor Creme Puff Blush 5 Lovely Pink og Max Factor Lipfinity i farven Passionate. Tilsammen sætter disse darlings virkelig prikken over i’et på looket! På trods af, at jeg plejer at søge mod det gyldne look, er jeg faktisk begyndt at bruge blusen til hverdag oven på min bronzer siden vores første møde. Det giver lige lidt ekstra liv til kinderne på en naturlig og sommerlig måde!


Lipfinity har været en populær sag til læberne i nogle år, men det er først nu, at jeg har kastet mig ud i at prøve den på egne læber. Og det er bestemt ikke sidste gang! Selvom jeg normalt vil gå efter en lyserød læbestift, synes jeg nu, at den røde også klæder mig. Synes i ikke? Til mine bryn har jeg brugt min all-time favorit fra Anastasia Beverly Hills, og mine vipper har fået en god omgang med det 7. mest solgt makeupprodukt på nuværende tidspunkt: 2000 Calories.

(38)
Max Factor Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer Transparent
Medlemspris 77,97
Ikke medlem 129,95
Optjen 8 point
(40)
Max Factor Facefinity Compact 3d Shape Restage 003 Natural
Medlemspris 83,97
Ikke medlem 139,95
Optjen 9 point
(16)
Max Factor Creme Puff Blush 5 Lovely Pink
Medlemspris 59,97
Ikke medlem 99,95
Optjen 6 point
(47)
Max Factor Lipfinity Passionate
Medlemspris 83,97
Ikke medlem 139,95
Optjen 9 point
(268)
Max Factor Mascara 2000 Calorie 01 Black
Medlemspris 59,97
Ikke medlem 99,95
Optjen 6 point
(38)
Max Factor Master Touch Eye Concealer 303
Medlemspris 53,97
Ikke medlem 89,95
Optjen 6 point

5 hurtige beauty facts om Amalie

 • Yndlingsmascara? Ah. Den er svær. Men på nuværende tidspunkt må det være Sisley Mascara So Intense.

 • Bedste tip til holdbar makeup? En god setting spray! MAC Prep + Prime Fix+ Goldlite giver oven i hatten en super flot glød til ansigtet. Købt!

 • En trend, du ikke hopper med på? Hvid eyeliner på øjenlåget. Jeg undskylder på forhånd til mine white-eyeliner-fans, but I really don’t get it. Stik mig en sort én, og jeg kan være med.

 • 3 produkter på en øde ø? Jeg tror, at jeg vil gøre min mor stolt, hvis jeg sagde en solcreme SPF50. Så jeg nupper Biotherm Water Lover Sun Milk SPF 50 (som naturligvis er vandfast. Er øde ø ikke = badeferie?). Derudover vil jeg 100% tage min Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Medium Brown med, så mine brun altid er on-fleek. Sidst vil jeg medbringe… En god deodorant! Haha. Det går jo ikke, at jeg ligger i strandkanten, og spiller lækker, samtidig med, at jeg lugter langt væk af gnu (no hate!).

 • Første produkt på din Club Matas ønskeliste? En ny solskinspudder fra Tromborg <3 Utroligt, at den har holdt i snart tre år, men nu har den vist også sunget sin sidste sang.

Makeuplook no. 2

Et simpelt hverdagslook med et lyserødt twist

Mit hverdagslook med et twist

Jeg afviger sjældent fra mine beauty favoritter, men efter jeg er blevet ansat som Content Manager hos Matas, er jeg begyndt at eksperimentere en smule mere med mit udvalg.

I dag vil jeg vise jer et meget simpelt look med en flawless foundation-finish. Jeg har nemlig kastet min kærlighed over Double Wear fra Estée Lauder aka den bedste foundation, jeg nogensinde har prøvet. Den er faktisk så god, at den lige nu ligger i 3 stykker i mit makeupskab, hehe. Fun fact: Jeg er den klodsede type, der ikke kan styre mine bevægelser – især ikke, når jeg har travlt, og klokken er 15 minutter over ”jeg SKAL gå NU for at nå toget”.


Egentlig er der ikke så meget avanceret over mit look. Jeg har brugt nogle af mine favoritter såsom Double Wear, Nilens Jord øjenskygge i farven Rose, Miild Blush og Anastacia Brow Gel, men jeg har også tilføjet nogle nye darlings, og jeg synes, at de klæ’r mit look og min makeuppung.

5 hurtige beauty facts om Michelle

 • Yndlingsmascara? Maybelline Lash Sensational – AMEN!

 • Bedste tip til holdbar makeup? MAC Fix + og lad være med at gnide dig i ansigtet i løbet af dagen!

 • En trend, du ikke hopper med på? Eyeliner på øjenlåget… Altså hvor den ligger nærmest mellem øjenbryn og vippekant. Jeg forstår ikke trenden?

 • 3 produkter på en øde ø? GinZing Tinted Moisturizer fra Origins (med SPF40 – jeg håber på, at det er en solrig ø!), M2 vippeserum (måske mine vipper bliver så lange, jeg kan flyve hjem?) og Revlon Uniq One (indeholder UVA og UVB beskyttelse og giver MAX bløde lokker. Tænker, det er tiltrængt, hvis jeg skal vaske hår i saltvand).

 • Første produkt på din Club Matas ønskeliste? En ny Double Wear Foundation fra Estée Lauder. Jeg lover at passe bedre på med mine klodsede bevægelser. ​​​​​​​

Makeuplook no. 3

Friskt og ferskenfarvet look

Mit friske og ferskenfarvet look

Da Michelle spurgte, om jeg havde lyst til at skabe et look, var jeg selvfølgelig ikke i tvivl. Jeg elsker at afprøve nye produkter og finde frem til nye rutiner, men jeg må indrømme, at jeg er begyndt at spare op til andre ting i stedet for #voksenlivet. Undskyld Matas, jeg håber, du kan tilgive mig! Mit take på et ferskenfarvet look er en kombination af nogle gamle favoritter, som længe har haft en plads i mit makeupkit samt nye (virkelig gode) fund. Det bærer også præg af flere forskellige måder, som man kan bruge produkterne på for at udnytte dem til sit max potentiale, når budgettet er lidt tight – livet på SU, ikk?


De to b’er: Base og bryn

Jeg starter altid med at lægge en base og ordne mine bryn. Vi ved alle sammen, at sol = sved. Det kan desværre ikke undgås! Derfor bruger jeg helst en let base, når vejret er begyndt at blive hot - lidt mere af det, tak! Clarins Milky Boost er en let foundation med en mælkeagtig konsistens hvor pigmenterne aktiveres, når den kommer i kontakt med huden. Jeg bruger mine fingre til at påføre den, da jeg synes, det er hurtigst og nemmest med denne formular. Den dufter skønt af ferskner, og jeg får en strålende og fugtet hud. Helt klart en ny favorit til lynhurtigt at tilføje en naturlig base, når jeg skal ud at nyde det gode vejr på Vesterbro. Og så er jeg altså en sucker for cute emballage.


Jeg er kræsen, når det kommer til min øjenbrynsrutine. Her skal det helst være helt som det plejer – kender I ikk det? Mine favoritter er blandt andre GOSH 3 in 1 Hybrid Eyes som giver holdbar, vandfast farve, hvilket er et must for mine øjenbryn. Jeg reder mine bryn igennem med MAC Brow Set Clear, så jeg kan få de der flotte, bushy brows som holder formen selv på en varm sommerdag.


Peachy, peachy, peachy!

En ferskenfarvet blush kan man aldrig helt gå galt i byen med, hvis du spørger mig. Joli Blush i Peachy fra Clarins giver mig SÅ flotte, friske kinder. Som skrevet bruger jeg nogle produkter flere steder i ansigtet, og her kommer blushen i spil! Jeg bruger den nemlig også som øjenskygge over hele øjenlåget samt i globelinjen. Det skaber en fin rød tråd gennem hele mit look.


Shimmer på øjne og kindben

Lidt shimmer kan man altid bruge. Jeg påfører Clarins cremeøjenskygge i Glossy Brown hen over midten af mine øjenlåg. Jeg bruger selvsamme cremeøjenskygge under mine øjenbryn samt på mine kindben for at give lidt highlight til ansigtet – det er altså smart at kunne udnytte produkterne max! Jeg tilføjer også et par lag af min absolut yndlingsmascara L'Oréal Paris Telescopic som giver mig lashes for days.


En klassiker fra Clarins

If you know, you know! Clarins Natural Lip Perfector har en fast plads i min taske. Den giver mig fugtige læber i en fin, naturlig nuance. Jeg elsker den så meget, at jeg faktisk har den i flere farver. Den er virkelig en klassiker, jeg nok aldrig bliver træt af. Well done, Clarins.

Clarins Milky Boost 04 Milky Auburn
299,95
Optjen 30 point
Clarins Joli Blush Peachy
299,95
Optjen 30 point
(33)
Clarins Natural Lip Perfector 05 Candy
159,95
Optjen 16 point

5 hurtige beauty facts om Karina

 • Yndlingsmascara? 100% L'Oréal Paris Telescopic!

 • Bedste tip til holdbar makeup? En god dagcreme og primer som base.

 • En trend, du ikke hopper med på? Gradient lips som er en populær koreansk makeup trend. Den er desværre ikke helt god på mine læber.

 • 3 produkter på en øde ø? Ansigtsolie fra The Ordinary, Biotherm deo og Carmex lip balm – det er alle tre favoritter, jeg bruger hver evig eneste dag.

 • Første produkt på din Club Matas ønskeliste? Striberne Firming Dagcreme med SPF 15. Jeg har den allerede uden solfaktor, og jeg elsker den! Men jeg skal til at opgradere nu hvor sommeren er på vej.

Relaterede artikler

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Vi tester øjenvippeserum

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du (også) om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage