• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Skovsø – naturlig rengøring

Rengøring er ikke den sjoveste beskæftigelse, men om ikke andet er det en tjans, der ”forfølger” os hele voksenlivet. Det var den dårlige nyhed – og nu til den gode. Med lanceringen af Skovsø bliver rengøringen mere… ren. Der er nemlig tale om en serie, der består af naturlige rengøringsmidler, der tager kærlig hånd om dit hjem. Tag godt imod Danmarks første rengøringsserie, der både er Ecocert- og Svanemærket: Skovsø.

Hudplejerutine eller rengøringsrutine? Det er ét fedt, for hvis du glemmer rengøringen, kommer urenhederne – og det gælder både for huden og hjemmet. I dag glemmer vi hudplejerutinen (for en kort stund), og i stedet sætter vi fokus på en anden essentiel rutine; nemlig rengøringsrutinen. Det skal handle om vores nye produktlinje, Skovsø, der gør, at du kan svinge kluden med god samvittighed. Så bli’ hængende, hvis du gerne vil høre mere om en rengøringsserie, der er effektiv mod snavs og skånsom mod miljøet. Win-win! Vi tager dig gennem udvalget og gør dig klogere på, hvordan du kan opnå et rent hjem – på naturlig vis.  

6 hurtige om Skovsø rengøringsmidler:  

-    Plantebaseret
-    Ikke testet på dyr – ikke tilsat animalske ingredienser
-    Flaske af 100% genbrugsplast
-    0% farvestoffer og dokumenteret effektiv
-    Produceret med vedvarende energi fra vindmøller
-    99% af ingredienserne er af naturlig oprindelse
-    Produceret og udviklet i Danmark

Skovsø Naturlig Multirengøring

Er du typen, der sukker efter produkter, der har ”multi” i navnet? Vi forstår dig godt. Multi antyder nemlig, at produktet kan multitaske, og netop dét kan Skovsø Naturlig Multirengøring.


Denne sag indeholder 99,9% naturlige ingredienser, og den er utrolig effektiv mod snavs. Brug Multirengøring på de mindre overflader, og få et rent hjem med (vel)duft af hindbær og lyng. Følg de anvisninger, der står på flasken, for at opnå det bedste resultat.

(5)
Skovsø Naturlig Multirengøring 500 ml
24,95
Optjen 3 point


Psst! Alle produkter i Skovsøs rengøringsserie har Ecocert og Svanemærket, og så er de desuden veganske!


Skovsø Naturlig Opvaskemiddel

Dette naturlige opvaskemiddel fra Skovsø fås både med og uden duft. Fælles for begge produkterne er, at de er effektive, og de vil således blive en god ven, når du skal have gang i opvasken. Hvis du vælger den variant, der kommer med duft, kan du se frem til, at duften af hindbær og lyng spreder sig i køkkenet, når du vasker op.


Brug 2 ml. opvaskemiddel til 5 liter vand for det bedste resultat. Du kan med fordel lægge opvasken i en balje med vand fremfor at vaske dine tallerkener under rindende vand. På den måde sparer du nemlig vand og energi, og således viser du miljøet (endnu) mere omtanke. 

Skovsø Naturlig Opvaskemiddel Uden Parfume 500 ml
24,95
Optjen 3 point
Skovsø Naturlig Opvaskemiddel 500 ml
24,95
Optjen 3 point

Skovsø Naturlig Køkkenspray

Sidst, men ikke mindst, har vi den naturlige køkkenspray fra Skovsø, der bliver din nye bedste ven, når du skal komme fedt og snavs i køkkenet til livs. Denne spray opløser effektivt snavs, så du kan se frem til rene overflader. Du skal blot spraye det, som du skal rengøre, med en afstand på 20 cm, og derefter skal du tørre godt efter med en fugtig klud. Nemt, ikke?


Hvis overfladen er meget beskidt, kan du – med fordel – lade produktet virke i et par minutter. Hvorefter det er nemmere at fjerne selv de mest genstridige fedtrester og snavs fra overfladen.

Skovsø Naturlig Køkken Spray 500 ml
24,95
Optjen 3 point

Naturlig rengøring til dig

Hos Matas er vi stolte af, at vi står bag en rengøringsserie, der både er Ecocert- og Svanemærket. Og fik vi nævnt, at serien er vegansk samt dokumenteret effektiv? Vi må heller ikke glemme, at Skovsø produkterne er produceret med vedvarende energi fra vindmøller samt er udviklede i Danmark. Med andre ord: Når du lægger et produkt fra Skovsø i kurven, viser du miljøet omtanke. ​​​​​​​

Relaterede produkter

Ecooking Opvaskemiddel 500 ml
97,95
Førpris 129,95
Optjen 10 point
Meraki Opvaskebørste 22 cm
94,95
Optjen 10 point
Rømer Glycerin 100% ren 250 ml
59,95
Optjen 6 point
Sonett Opvaskemiddel Citron 300 ml
24,95
Optjen 3 point

Relaterede artikler

4 trin til hovedrengøring af badeværelset

Vi guider

4 trin til hovedrengøring af badeværelset

Af Trine Brøndsted

Udnyt det dårlige vejr til at få gjort hovedrent på dit badeværelse. Her er fire ting, du skal gøre for at komme snavs og bakterier til livs.

Læs Mere
6 tips til lysterapi i vintermørket

Vi guider

6 tips til lysterapi i vintermørket

Af Michelle Weis

Når vintermørket sænker sig, kan du opleve, at dagene bliver mere triste, og energien daler. Her er lysterapi din ven – både det naturlige lys fra solens stråler (hvis de ellers kunne trænge gennem det insisterende skydække) og det lys, du kan få ved at slappe af foran en lysterapilampe. I dagens indlæg giver vi tips til lysterapi i mørket, og vi fremhæver nogle af vores bestsellere inden for kategorien lysterapilamper.

Læs Mere
5 produkter jeg ikke kan undvære i min sport

Vi guider

5 produkter jeg ikke kan undvære i min sport

Fodboldbanen er et af de steder, hvor jeg tilbringer allermest tid – når jeg vel at mærke ikke er at finde på min pind på Matas’ hovedkontor. Og det kræver altså god forberedelse, hvis man gerne vil præstere og undgå skader. Derfor har jeg samlet fem af de produkter, som jeg og mit hold ikke kan undvære, når vi betræder grønsværen.

Læs Mere
Sådan mestrer du hygiejnen, når du bruger mundbind

Vi guider

Sådan mestrer du hygiejnen, når du bruger mundbind

Af Michelle Weis

Det danske gadebillede er præget af mundbind i alle mulige farver, og i den kollektive trafik skal man anstrenge sig for at aflæse, om ham, der sidder overfor, har haft en god eller dårlig morgen. Ikke desto mindre er den nye virkelighed kommet for at blive – hvert fald for en stund, og derfor er det en god idé, at man holder sig opdateret på, hvordan man kan sikre optimal hygiejne, når man begiver sig uden for hjemmets trygge rammer.

Læs Mere