• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Grib stilen

Sofie Lassen-Kahlke viser skønhed med dybde

Mød den skønne og seje kvinde Sofie Lassen-Kahlke, og hør hende fortælle om, hvordan skønhed handler om så meget andet end det, øjet umiddelbart ser. Få også makeupartistens guide til selv at skabe et naturligt og friskt look som Sofies.

Sofie Lassen-Kahlke er en klassisk skønhed med selvtillid, uimodståelig energi og naturlig charme, som mange kvinder kan spejle sig i. Netop derfor har Max Factor også valgt hende som ambassadør for deres nye #myfactor-kampagne, der handler om skønhed med dybde og lægger vægt på, at skønhed handler om mere end det, øjet ser, og at kvinders livserfaringer er med til at forme deres selvtillid og opfattelse af skønhed.

Det handler om den indre skønhed


I tre kampagner, der løber året ud, vil Max Factor i samarbejde med Sofie inspirere kvinder til at opdage og fremhæve deres ’factor’ - udenpå såvel som indeni.


”Jeg er så glad og stolt af at være en del af kampagen. #myfactor står for meget mere end bare et smukt makeuplook udadtil. Det handler om den indre skønhed. Jeg er meget optaget af, at skønhed ligger i mange andre ting end det, øjet umiddelbart ser. Det ligger også i karisma, udstråling og livserfaring. Når kvinder hviler i sig selv, kan det ses på deres udstråling, hvilket jeg rigtig gerne vil være med til at illustrere for andre kvinder”, fortæller Sofie.​​​​​​​


"Min personlighed er min factor"

Sofie identificerer sin personlighed og det, at hun hviler i sig selv, som sin factor.


Sofie fortæller: ”Min factor er, at jeg hviler i mig selv. Med tiden har jeg erfaret, at hvis jeg er tro mod den, jeg er, så er jeg også den allerbedste udgave af mig selv. I dag synes jeg, at glade kvinder, der hviler i sig selv og tør vise, hvem de er med alle deres fejl og mangler, er smukke”.

Hør Sofie Lassen-Kahlke tale om skønhed med dybde i videoen


Genskab Sofies naturlige look

"Sofies kampagne-look emmer af lækker hud med masser af glød og ikke mindst smukke, glossy læber", forklarer Kasper Astrup, der er Key Makeup Artist hos Max Factor.


”Sofie er en klassisk skønhed, din ’girl next door’, som mange kvinder kan spejle sig selv i. Derfor har jeg skabt et friskt og naturligt look, som fremhæver Sofies smukke feminine træk, og som vil komplimentere alle kvinder", fortsætter han.Sådan gør du:

Makeupartisten sværger til Smooth Miracle Primer, Healthy Skin Harmony Foundation og Glow Duo, som er tre fantastiske produkter, der tilsammen skaber den perfekte base for et dewy look.


For at opnå et naturligt look er det vigtigt kun at påføre foundation i de områder, hvor du har brug for det, og så blende produktet ud i resten af ansigtet og ned ad halsen. Glow Duos lysreflekterende pigmenter giver huden en strålende, frisk glød.


For at fremhæve dit ansigts smukke bronze toner som Sofies, kan du lave et let smokey eye med brune og gyldne nuancer, anbefaler makeupartisten, der har brugt Max Factors Nude palette. Slut øjenlooket af med mascara: "Jeg er ret vild med Masterpiece Max Mascara, som giver Sofies vipper intens volumen, og som med matte pigmenter giver den rette kontrast til øjenskyggens gyldne shine", forklarer Kasper.


Sofies naturlige look er fuldent med en koralfarvet gloss, Colour Elixir Lip Cushion i farven 010 Starlight Coral, som giver læberne et smukt og  gennemfugtet udtryk.


Relaterede artikler

3 of a kind: Farvet dagcreme

Vi guider

3 of a kind: Farvet dagcreme

Af Nicoline Kongedam

Er du ikke verdensmester i foundations, men vil du gerne have din hud mere ensartet? Vi har listet 3 slags produkter, der både giver fugt og farve.

Læs Mere
Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Af Amalie Schiller

Sommeren er på vej, og det betyder, at vi endelig skal ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs Mere