• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Her er det perfekte makkerpar til sommer

Ecooking har lanceret to spændende nyheder, som jeg spår bliver mine trofaste følgesvende denne sommer. Læs med, når jeg guider til, hvordan du kan få den fineste sommerglød med sommerens perfekte makkerpar.

Farvet Dagcreme og Sommerglød Lotion er de to nyheder fra det populære danske brand, som får lidt kærlighed i denne artikel – for med dem har det aldrig været nemmere at snyde sig til det solkyssede look!

Let dækning til ansigtet

Om sommeren skærer jeg gevaldigt ned for min makeup, fordi jeg 1. ikke orker, 2. gerne vil have mulighed for at genpåføre min ansigtssolcreme flere gange om dagen.


Derfor elsker jeg, når løsningerne er nemme, og jeg kan få “the best of both worlds” i ét - og det er lige præcis, hvad nyheden Farvet Dagcreme tilbyder.  


Den er nemlig en kombination af foundation og ansigtscreme, der giver en ensartet hudtone, samtidig med den plejer huden med lækre ingredienser som hyaluronsyre, aloe vera og e-vitamin, der som bekendt giver fugt og beskyttelse.  


Til sidst vil jeg lige slå et slag for nogle af de andre fordele, der er ved Farvet Dagcreme: Den er AllergyCertified, vegansk, parfumefri og dermatologisk testet, hvilket er et kæmpe win i mine øjne!  

(39)
Ecooking Farvet Dagcreme 30 ml
149,95
Optjen 15 point

Plejende glød på tube

Den anden nyhed er Sommerglød Lotion, som Ecooking selv kalder Sommerglød Lotion for en foundation til kroppen.  


Den drøje lotion giver med det samme en ensartet hudtone, så synligheden af eksempelvis karsprængninger og ar mindskes, og giver samtidig den fineste sommerglød.  


Jeg elsker personligt, at jeg med denne lynhurtigt kan få lidt farve på mine stænger, hvis jeg skal ud – jeg er nemlig hverken god til det der med selvbruner, og det er ikke altid, at jeg husker at blande drops i min bodylotion løbende.  


Udover at give et smukt, glowy look til kroppen, så indeholder den også den fugtgivende ingrediens hyaluronsyre, den nærende niacinamid og den beskyttende aloe vera, så også huden bliver forkælet med en masse pleje.  


På samme måde er Sommerglød Lotion også AllergiCertified, vegansk, parfumefri og dermatologisk testet. Nedenfor kan du se, hvor effektiv Sommerglød Lotion faktisk er - min kollega, Amalie, har nemlig testet den på egen krop:

(26)
Ecooking Sommerglød Lotion 100 ml
249,95
Optjen 25 point

Relaterede produkter

(26)
Ecooking Solcreme Ansigt SPF30 50 ml
199,95
Optjen 20 point
(105)
Ecooking Dagcreme Parfumefri 50 ml
289,95
Optjen 29 point
(70)
Ecooking Rensegel Parfumefri 200 ml
199,95
Optjen 20 point
(93)
Ecooking Selvbruner Drops 30 ml
229,95
Optjen 23 point
(49)
Ecooking Multi Olie Parfumefri 100 ml
179,95
Optjen 18 point

Relaterede artikler

Kender du det vigtigste produkt i din rutine?

Vi guider

Kender du det vigtigste produkt i din rutine?

Af Anja Mille Blum

Ecooking har lanceret en ny solserie, og i den anledning tager vi et kig nærmere på, hvorfor solbeskyttelse egentlig er den vigtigste del af din daglige rutine ved at besvare nogle af jeres mest stillede spørgsmål om solpleje. Men først skal det handle om den nye lancering.

Læs Mere
6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Vi guider

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Af Anja Mille Blum

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 6 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Vi guider

Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Af Amalie Schiller

Her på redaktionen elsker vi luksuriøse hudplejeserier, der giver en følelse af velvære – og det er her, Ecookings kropplejeprodukter kommer ind i billedet. Den lækre serie giver en vaskeægte spa følelse, og det er altså noget, vi er tossede med. Og så synes vi, at det er ret sejt, at det er en dansk power-kvinde, der står bag, nemlig Tina Søgaard.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Vi guider

Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Af Amalie Schiller

Det er ikke altid nemt at finde den perfekte shampoo eller balsam - dét kan vi skrive under på her på Stories Redaktionen, hvor vi har mange forskellige hårtyper. Nogle af os har brug for ekstra fylde, mens andre har behov for et intenst boost af fugt og næring. Vi er også flere, der – til tider – døjer med tør og irriteret hovedbund. Med andre ord: her på redaktionen har vi mange forskellige behov, når det kommer til hårpleje, og netop derfor har vi sat os for at teste Ecookings hårplejeserie.

Læs Mere