• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Suppler din kost med tilskud fra Pharma Nord

Der kan være mange forskellige grunde til at tage tilskud med vitaminer, mineraler, fedtsyrer og planteekstrakter. Måske har du et ønske om at sikre dig, at kroppen får alle de essentielle næringsstoffer, så du kan supplere din livsstil? Eller måske har du viden om, at du mangler specifikke vitaminer? Uanset hvilke valg og fravalg, du tager på ernærings- og motionsfronten, er der visse byggeklodser, som din krop altid har brug for.

Pharma Nord har specialiseret sig i at lave kvalitetsprodukter med lige præcis disse grundlæggende næringsstoffer, og i dag bliver du klogere deres eksistensgrundlag. I dagens indlæg ser vi nærmere på, hvordan du kan supplere din kost med tilskud. I samarbejde med Pharma Nord besvarer vi nogle af de spørgsmål, som falder mange på sinde, og dermed kan du se frem til at blive (endnu) klogere på, hvordan du kan supplere din kost eller vedligeholde en allerede sund livsstil.

Kan man ikke spise sig til alle næringsstoffer?  

Jo, det kan man godt, hvis man følger de officielle kostråd. Dette kan dog godt være en udfordring for mange af os.  I den ideelle verden ville vi alle spise en potent og næringsrig mad, som kunne tilfredsstille hver en celle i vores krop.

Desværre er ikke alle næringsstoffer lige rigt repræsenteret i vores moderne kost. Forskning viser blandt andet, at udsatte grupper kan være i risiko for mangel af specifikke næringsstoffer. Samtidig kan forskellige forhold gøre behovet for nogle næringsstoffer større: Forurening, stress, kræsenhed, overanstrengelse, indendørs arbejde osv.

Er der forskel på tilskuds-produkter?

Nogle mennesker optager næringsstoffer bedre end andre. Og nogle tidspunkter på dagen er bedre for nogle end andre. Men der er også forskel på produkterne:


Deres indhold af aktive stoffer, deres sammensætning og deres biotilgængelighed. For Pharma Nord har biotilgængeligheden altid været en vigtig del af at lave kvalitets-tilskud. Det er ikke ligegyldigt, om de aktive næringsstoffer i et tilskud optages med 50 eller 88 pct.

En virksomhed med en mission

Mere end 300 videnskabelige studier er publiceret med Pharma Nords produkter, siden virksomheden startede i 1981. Blandt andre har studierne Q-Symbio og Kisel-10 vakt opsigt, da de blev publiceret.


Fra starten har det været hensigten at levere tilskud, der var til nytte for forbrugeren. Det betyder, at der altid ligger en masse viden til grund for at producere et bestemt næringsstof – at der er et behov for tilskuddet blandt forbrugerne, og at det er fremstillet, så forbrugeren får mest mulig værdi ved at bruge produktet.

En levende virksomhed 

Vores viden om kost, kroppen og næringsstoffer udvikler sig hele tiden. Derfor udvikler Pharma Nord også løbende sine tilskud til at imødegå nyeste viden og behov, når evidensen er tilstede og altid med respekt for de metoder og forhold, som erfaringen viser fungerer.


Bag hvert eneste produkt i Bio-Serien ligger således en betydelig videnskabelig dokumentation.  ​​​​​​​

Viden og forskning præger hele virksomheden

Pharma Nords forskningsdatabase indeholder mere end 9.000 videnskabelige studier - herunder alle de studier, der er udført med Pharma Nords egne præparater. Denne database er en af grundstenene i produktion og udvikling.


Vores viden og udvikling begrænser sig ikke til selve næringsstofferne. Både kapsler og tabletter er udviklet med henblik på optimal optagelighed – og kapslerne er fremstillede til at tage forskellige hensyn. Gelatinen er halal- og koshercertificeret, og til veganere har vi senest udviklet en unik kapsel på grøntsagsstivelse. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Alt, der er værd at vide om calcium

Vi guider

Alt, der er værd at vide om calcium

Af Matas

Calcium - eller kalk - er et af de mest almindelige mineraler i kroppen. Det er det mineral, som kroppen indeholder mest af. Vi guider her til mineralet og dets mange vigtige funktioner.

Læs Mere
Bliv klogere på B-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på B-vitamin

Af Matas

I denne artikel sætter vi skarpt på B-vitamin. Eller rettere, 8 forskellige typer af B-vitaminer. Måske du allerede kender til Folsyre, Biotin eller B12? Men vidste du, at alle disse B-vitaminer rent faktisk er indbyrdes afhængige af hinanden, når det kommer til deres funktion i kroppen?

Læs Mere
Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Vi guider

Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Af Matas

I dagens indlæg sætter vi fokus velvære og skønhed, der kommer indefra. Vi har kun én krop, og den fortjener det bedste, hvis du spørger os. Derfor har vi samlet produkter, som er populære blandt vores kunder (og det forstår vi godt). Lær mere om de populære produkter i dette skriv, der sætter fokus på, hvordan skønhed kommer indefra, og hvordan du kan styrke dit velvære gennem livets faser – såsom overgangsalderen – med virkningsfulde kosttilskud.

Læs Mere
Løber næsen, og kradser det i halsen?

Vi guider

Løber næsen, og kradser det i halsen?

Af Malene Paulsen

Vi er på den tid af året, hvor flere og flere render ind i forkølelse eller snue. Heldigvis findes der midler imod disse symptomer, og du kan heldigvis selv gøre noget for at forbedre de symptomer, man kan opleve i forbindelse med forkølelse. Forkølelse er en virus og kan komme af mange forskellige grunde.

Læs Mere