Menu
Grib stilen

Valentinsdag 2021 – makeup med Amalie

Uh, hvor jeg elsker, når der er en særlig anledning til at skrue lidt ekstra op for makeuppen! Rundt om hjørnet venter nemlig kærlighedens dag, valentinsdag 2021, som i min optik ikke kun er forbeholdt kæresteparret. For mig handler valentinsdag om at fejre kærligheden med dem, man holder af. Om du skal holde valentinsdag med din partner, veninde eller familie, så find dit makeup spejl frem, og gør dig klar til kærlighedens dag over dem alle!

I år er jeg kommet valentinsdag i forkøbet - i hvert fald, når vi snakker om makeup look, hvor jeg har kastet mig ud i produkter, jeg endnu ikke har prøvet - that's exciting! Jeg håber, at du kan blive inspireret, til hvordan din makeup skal lægges på kærlighedens dag, der igen i år (suuuurprise) falder d. 14. februar. Lets get started! 

Væk med mørke rande

Det første step i min makeup rutine, når jeg har sat mig foran mit makeup spejl, er at skjule de mørke rander med en concealer. Det er meget forskelligt fra person til person, om concealeren eller fondationen kommer først. Personligt lægger jeg altid min concealer som det første, og så formår min foundation altid at blende naturligt sammen med den dækkende sag.

Det, jeg elsker ved MAC's 24hour concealer, er, at den har en fuld dækkeevne, så de mørke rander holder sig skjult hele dagen. Og så usynliggøre den diverse urenheder, der i tide og utide dukker op. Selv bruger jeg concealeren i en meget lys nuance, men så snart jeg blender min foundation på huden, er slutresultatet en flot finish, der ser naturligt ud.

Anti-age foundation med solfaktor

Når concealeren er lagt, er det tid til foundation. Til hverdag bruger jeg Cliniques bb-gel, men i anledning af, at min hud skal dresses lidt ekstra op, så prøver jeg med en anden spiller på markedet, der skulle siges at være et vidunder. Og der må jeg bare sige, at der er noget om snakken!


Det er første gang, jeg prøver L’Oréal Paris Age Perfect Radiant Foundation med solfaktor 17 på egen hud, og siden vores første møde er vi blevet et tæt makkerpar. Den mellem- høje dækkeevne giver en glødende finish, der med dens fugtgivende formel sikrer, at produktet ikke sætter sig i tørre områder eller i de fine linjer. Min tørre vinterhud endte derfor med en smuk, fugtgivende og ensartet finish, der varede hele dagen.

De bedste valentinsgaver til hende og ham

Vi guider

De bedste valentinsgaver til hende og ham

Love, love, love. Der er så mange måder at vise sin kærlighed på til sin partner, men også venner, forældre, søskende og alle dem tæt på dig. Det er vigtigt at vise kærlighed og taknemmelighed for relationerne i sit liv hver dag, men en særlig god anledning til at huske sig selv på det er valentinsdag den 14. februar. Her får du min liste til betænksomme gaver til ham og hende. Jeg håber, du føler dig inspireret <3

Læs også

Blush, blush og mere blush

Normalt vælger jeg altid den solbrune bronzer over den røde blush. Men i anledningen af valentinsdag ser jeg ingen grund til at lade blushen ligge begravet nederst i min makeuptaske. Faktisk har jeg fået mig et nyt bekendtskab: 'Risky Business', som jeg er blevet rimelig stor fan af.


Navnet taler for sig selv, for hold nu op det er risky business at kaste sig ud i denne her pigmenterede, røde sag fra Nyx Professional Makeup. Den er nemlig ultra pigmenteret, hvorfor man måske skal holde igen med mængden af produkt på blushbørsten. Med mindre man naturligvis ønsker et look med ultra røde kinder. Et enkelt strøg af blushen på æblekinderne og voilá. To stk. bærfarvede kinder – på den gode måde!  

Flydende highlighter

Jeg har faktisk aldrig gjort mig i flydende highlighter, men jeg har altid beundret den smukke, flydende tekstur. Derfor tænkte jeg, at valentinsdag var den perfekte anledning til at kaste sig ud i den flydende sag - og det bliver bestemt ikke sidste gang!

Er man på jagt efter en flydende highlighter, der giver den smukkeste, blændende hudtone, så er Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer Liquid Highlighter et sikkert valg! Uf, hvor lægger den smukt langs kindbenene. Jeg brugte min finger til at blende highlighteren ind langs mine kindben, som resulterede i en smuk glød, der – igen - kom min tørre hud til gode. Win-win!

Nyt look, nyt bryn produkt

Jeg har efterhånden snakket en del om bryn, og er man faldet over artiklen med mine makeup favoritter, så ved man, at jeg til hver en tid fortrækker Depends øjenbrynspen. Men der skal naturligvis være plads til forandring, og jeg besluttede mig for at give det et skud med brynpennen fra Anastasia Beverly Hill. Dét er en beslutning, som jeg sent vil fortryde.

Den ultra fine brynpen gør det let at forme brynene og bygge farven op, så man ender med to stk. øjenbryn, der ser naturlige og smukke ud, og med en spoolie-børste i den anden ende kan man skabe et smukt og fejlfrit brynlook. Jeg holder mig i hvert fald til denne brynblyant det næste stykke tid!

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Naturlige vs. optegnede bryn? Jeg må nok indrømme, at jeg bedst kan lide min bryn, når de har fået en omgang med min yndlings brynpen og gel. Formede og farvede øjenbryn er nemlig en af de få ting, der på en naturlig måde kan løfte hele ansigtet og give en god udstråling. I artiklen her har jeg lavet en lille videoguide, hvor jeg detaljeret viser, hvordan du kan skabe flotte og fyldige bryn med nogle helt særlige produkter. Let's get started!

Læs også

Lidt glimmer til øjenlågene 

Når jeg skal gøre lidt ekstra ud af mig selv, så elsker jeg at eksperimentere med produkter, der glitre. Til hverdag bruger jeg normalt ikke øjenskygge, men når jeg skal være lidt ’’extra’’, så plejer jeg bestemt ikke at skrue ned for de glitrende skygger. På valentinsdag har jeg valgt at gå med en af mine nye favoritter, jeg blev introducerede til tilbage i december. Til alle, der elsker en glitrende, lyserød øjenskygge - her er dit perfekte match!


Siden jeg fik øjnene op for den lyserøde glittersag fra KVD, har jeg brugt den til de få anledninger, der har været, som jul, nytår og engang i mellem i weekenderne, hvis jeg vil gøre lidt ekstra ud af mig selv. Den har en cremede konsistens, der sidder perfekt på øjenlågene hele dagen. Den skal prøves på!

Kysseklare læber 

Om du skal tilbringe valentinsdag med kæresten eller ej, så er det oplagt at sætte prikken over i'et på kærlighedens dag med en klassisk rød læbestift. Personligt tager jeg kun den røde læbestift i brug to gange om året - nemlig til jul og på valentines dag. På valentinsdag i år greb jeg (endelig) chancen til at prøve Irina The Diva's populære Mr. Olsen.


Hånden på hjertet. Hvis du søger en klassisk rød læbestift, så er du i sikre hænder med denne røde sag. Fælles for Irina The Diva's læbeprodukter er, at de er fugtgivende og har en høj dækkeevne, der holder hele dagen. Mr. Olsen er i mine øjne en læbestift, der skriger af kærlighed, hvorfor den er den oplagte valentinesdag læbestift, hvis man søger de røde, kysseklare læber.

Videoguide: Valentines makeup look

Pssst! Vil du se, hvordan mit valentins look så ud sidste år? Så se med i min videoguide, hvor jeg guider til et smukt valentins look her:


Relaterede produkter

Relaterede artikler

De bedste valentinsgaver til hende og ham

Vi guider

De bedste valentinsgaver til hende og ham

Af Amalie Kaaris Lund

Love, love, love. Der er så mange måder at vise sin kærlighed på til sin partner, men også venner, forældre, søskende og alle dem tæt på dig. Det er vigtigt at vise kærlighed og taknemmelighed for relationerne i sit liv hver dag, men en særlig god anledning til at huske sig selv på det er valentinsdag den 14. februar. Her får du min liste til betænksomme gaver til ham og hende. Jeg håber, du føler dig inspireret <3

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Den store guide til gellak: Sådan gør du!

Vi guider

Den store guide til gellak: Sådan gør du!

Af Ida Hinchely Kyhn

Vil du have smukke og holdbare gelnegle uden at tømme pengepungen helt? Så har vi samlet de bedste produkter, tips og tricks til dig her, så du kan blive pro på ingen tid! Og så har Amalie fra redaktionen lavet en videoguide til dig, så du kan se præcis, hvordan du skal gøre, når du lægger gellak.

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere