Menu
Nyhed

Eksplosion af blomster med Flowerbomb Viktor&Rolf

Ønsker du en duft som nærmest føles som en eksplosion af blomster? Så er Viktor&Rolfs ikoniske duftserie, Flowerbomb, lige noget for dig!

Med Flowerbombs forskellige, blomsterrige dufte, kan du finde den perfekt blomsterduft. Og med den nyeste tilføjelse til Flowerbomb familien, Flowerbomb Dew, har du endnu flere muligheder for at finde lige præcis din duft!

Historien om Flowerbomb

I sin tid, da Viktor&Rolf udviklede Flowerbomb serien, ønskede de at skabe noget nyt. De ønskede en duft der kunne sprede et stærkt, positivt budskab. Med ønsket om et overflod af blomster, som de har brugt i duftene, har Viktor&Rolf haft et brændende ønske om at ville sprede skønhed til verden, samt omdanne negativ energi til positiv energi.


Navnet Flowerbomb er inspireret af modsætninger der mødes og sammenhængen mellem en eksplosion af blomster og afslappet sødme banede vejen for den første ikoniske duft, Flowerbomb. Formen på den ikoniske flaske, ligner formen på en håndgranat, der i kombination med blød rosé perfekt udgør navnet Flowerbomb. Ligesom med Haute Couture gør Viktor&Rolf en dyd ud af udviklingsprocessen.


Det er vigtigt for Viktor&Rolfs arbejde, at grænser testes for at skabe noget nyt, med en stærk signatur. Dette kommer til udtryk både i deres modekollektioner og dufte. Det er afgørende for Viktor&Rolf at deres dufte er forbundet med deres modekollektioner, som både et symbol på transformation og empowerment. Flowerbomb er tidsløs. Flowerbomb er et symbol på kærlighed, positivitet og tranformation, og Flowerbomb bliver ved med at inspirere.

Flowerbomb kollektionen:

Flowerbomb Eau de Parfum

Hvis du kan lide aromatiske blomsterdufter, er Viktor&Rolf Flowerbomb den rigtige parfume til dig.


Den kvindelige Viktor&Rolf Flowerbomb-duft betager med en feminin topnote af bergamot og te og skaber en flydende blomsterovergang med frisk orkidé, blomstret sensuel jasmin og betagende freesia-toner i hjertebladet af Flowerbomb. Balsamico patchouli med blomster accenter og eksotisk rose danner en blød og forførende basenotat, der gør Viktor&Rolf Flowerbomb unik.

Flowerbomb Midnight

En anden duft fra Flowerbomb-familien, som vil give dig en eksplosion af aromatiske, sensuelle blomsterdufter er Flowerbomb Midnight.


Flowerbomb Midnight er kendt som værende en sensuel, mousserende og intim duft fra Viktor&Rolfs Flowerbomb-familien. Flowerbomb Midnight har i top noterne solbær og granatæble, som gør duften frisk, og basis noterne indeholder muskos og vanilje som giver den sensuelle følelse til duften. I mellemnoterne er der pæon og den natblomstrende jasmin - en gådefuld blomst, der først spreder sin intense, fortryllende duft, når natten falder på.

Flowerbomb Dew

Hvis du er til en let pulveriseret duft med forårsroser, så er Flowerbomb Dew noget for dig! Den nyeste tilføjelse til Flowerbomb-familien er kendetegnet ved at være let pulveriseret og lettere end den originale Flowerbomb.


Flowerbomb Dew er en blomsteragtig musky parfume, en duftbombe af friske blomster designet omkring en ”Dewy Rose” accord. Denne rose, som er stjerneingrediensen i denne duft, vokser i vand, og den er dermed med til at give Flowerbomb Dew en frisk, strålende og let duft. Topnoterne indeholder dugdråber, pære, bergamot og ambrette. Mellemnoterne er iris og rose, og basis noterne er hvid moskus, cashmeran og heliotrop.​​​​​​​

Relaterede artikler

Følelsen af en søndag i sengen med Maison Margiela

Nyhed

Følelsen af en søndag i sengen med Maison Margiela

Af Matas

En hel søndag i sengen? Nu kan du drømme dig tilbage til sengen en søndag morgen, med duften Lazy Sunday Morning fra Maison Margiela. Lazy Sunday Morning fremkalder minder om krøllede lagner, den beroligende duft af rent vasketøj, og silkeblød hud, samt efterlader en renhed og friskhed.

Læs Mere
Nyhed: CLEAN Reserve Radiant Nectar

Nyhed

Nyhed: CLEAN Reserve Radiant Nectar

Af Matas

Til ære for Earth Day 50-års jubilæum i april 2020 har CLEAN indgået et samarbejde med Earth Day Network for at hjælpe med at sætte fokus på vigtigheden i at beskytte nogle af klodens største bestøvere – bierne.

Læs Mere
Lær at beskrive parfume - og vælge den rigtige

Matas LIVE

Lær at beskrive parfume - og vælge den rigtige

Af Matas

Parfume er et svært emne at navigere i: hvordan sætter man ord på, hvad man godt kan lide? Og hvordan skal man beskrive en duft, hvis man gerne vil købe en gave til en man har kær? Se med, når vi guider dig til at tale flydende parfume, og finde frem til de helt rigtige dufte til dig selv - eller en, du holder af.

Læs Mere
Nyhed fra ZARKOPERFUME: The Muse

Nyhed

Nyhed fra ZARKOPERFUME: The Muse

Af Matas

Danmarks eneste parfumeur og manden bag ZARKOPERFUME, Zarko Ahlmann Pavlov, har siden 2012 inviteret os ind i en fortryllende og banebrydende verden af rene molekyledufte med inspiration fra den Nordiske natur – med stor succes i både Danmark og resten af verden.

Læs Mere