• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Vi guider

Viral Beauty - de mest hypede produkter online

Skønhedsprodukter går viralt af en årsag; selvom der er undtagelser, skyldes massehypen ofte, at der er tale om produkter af en helt særlig kvalitet – uanset prisniveau. I dag deler vi vores favoritter på super (internet)populære produkter hos Matas!

Hvis du interesserer dig for skønhed, er du med garanti stødt på nogle af disse produkter før – måske du allerede har prøvet og elsker dem. Hvis ikke, kommer her en bunke af inspiration til produkter der har opnået ”viral” status og en kæmpe fanskare på grund af deres høje kvalitet. Flertallet kan umuligt tage fejl, og hos Matas elsker vi også disse hypede skønhedsdarlings, som er fast inventar i vores makeuppunge.

The Beautyblender

Det virale skønhedsprodukt ”to rule them all” kan kun siges at være Beautyblenderen; den funky, æggeformede, pink makeupsvamp, som tog verdenen med storm og straks blev kopieret af et utal af mærker. Selvom der efterhånden findes mange fantastiske makeupsvampe derude, synes vi her på Matas redaktion, at den klassiske Beautyblender fortjener en plads på denne liste; dels fordi kvaliteten af svampen er svær at slå og dels fordi produktet startede hele verdens kærlighedsaffære med perfekt tonet foundation.

(34)
The Beautyblender Pink
129,95
DU OPTJENER 13 Point

IT Cosmetics Your Skin But Better CC Cream

Du kan ikke sige ”hypet skønhed” uden at sige ”IT Cosmetics”. Det populære, amerikanske brand har mange fantastiske produkter i sortimentet, men deres – med rette – mest kendte produkt, må siges at være den elskede ”CC Cream”. Produktet har høj dækning men giver et ekstremt naturligt resultat på huden – to egenskaber, der ellers er svære at kombinere. Derudover beskytter den huden med intet mindre end en faktor 50, hvilket er helt fantastisk, hvis man er lidt glemsom med solbeskyttelsen generelt.


Siden lanceringen af originalen er der kommet både en glødgivende og en matterende version af CC Creamen på markedet, så der er noget til enhver hudtype, selvom klassikeren sagtens kan bruges af alle.

Glamglow Youthmud Glow Stimulating Treatment

Glamglow er et af de mest omtalte brands på Youtube og Instagram – og med god grund; de formår at kombinere effektive ingredienser med skønne farver og konsistenser for en helt igennem innovativ, unik og super underholdende brugeroplevelse.


Selvom Glamglow i dag har mange produkter på markedet, vil vi gerne fremhæve produktet, det hele startede med: Youthmud Glow Stimulating Treatment. Den kraftfulde ansigtsmaske blev hurtigt en darling online: dens dybderensende, opstrammende og eksfolierende egenskaber sikrer en smuk hud efter brug. Som kirsebæret på toppen ser masken ”klam” ud på den virkelig fede måde når den tørrer ned; den viser dig nemlig, hvor alle dine tilstoppede porer befinder sig på din hud, og det er sært tilfredsstillende!

(5)
GlamGlow Youthmud Glow Stimulating Treatment 50 g
389,95
DU OPTJENER 39 Point

Physicians Formula Butter Bronzer

En budgetvenlig solpudder der giver et smukt, solkysset look, lægger sig helt jævnt på huden og efterlader en let og naturlig glød? Ja tak! Physicians Formula har ramt plet med dette produkt, og det synes bloggere, Instagrammere og Youtubere verden over også. Her hos Matas kan vi ikke få nok af den dejlige tekstur der føles silkeagtig at røre ved og virker blød som – ja – smør. Som en ekstra bonus dufter produktet af sommer og sol!

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Anastasia Beverly Hills ved, hvordan man laver fantastiske produkter! Deres øjenskyggepaletter er af højeste kvalitet, deres flydende læbestifter er legendariske, men det mærket faktisk er mest kendt for, er deres brynprodukter. Her kan især ”Brow Wiz” fremhæves; en skøn øjenbrynsblyant med en meget, meget fin tip der sikrer dig den ultimative præcision når du tegner brynene op. Udover, at den holder hele dagen, findes den i et utal af farver og er desuden på twist-up form, så du behøver ikke engang at spidse den! Vi er fans.

(3)
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Taupe
214,95
DU OPTJENER 22 Point
(2)
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Medium Brown
214,95
DU OPTJENER 22 Point
(2)
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Ebony
214,95
DU OPTJENER 22 Point

Facerollers

2018 og 2019 var ansigtsmassagens år og her, vi for alvor stiftede bekendtskab med facerollers. Er du til rosa kvarts eller jade? Vil du have én, der stimulerer ekstra eller én, som også er lavet specielt til øjnene? Der findes noget for enhver, som ønsker at give deres hud en god massage, øge spændstigheden og bruge lidt ekstra tid på forkælelse i hverdagen. Vi synes især face rollers er helt fantastiske at bruge over en ansigtsolie om aftenen for dels at arbejde produktet godt ind og dels stimulere huden bedst muligt.

(0)
A Pure Mind Faceroller Dobbelt Rulle Rosa Kvarts
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(1)
A Pure Mind Faceroller Enkelt Rulle Jade
299,95
DU OPTJENER 30 Point
(1)
A Pure Mind Faceroller Dobbelt Rulle Rød Jaspis
299,00
Førpris 399,95
DU OPTJENER 30 Point

Briogeo Don't Despair Repair! Deep Conditioning Mask

Det er ikke sikkert at du har hørt om Briogeo endnu – men du skal glæde dig! Mærket er nemlig blevet lidt af en darling på især Youtube, hvor folk hylder det for sin ekstreme effektivitet, skønne dufte og ingredienser af høj kvalitet.


Især er mærkets ”Don’t Despair Repair!”-hårmaske populær. Den kombinerer skønne, nærende olier såsom avocado, sød mandel og argan med vitaminer, der virker genopbyggende på et beskadiget hår. Mærket er frit for silikone og sulfater – ingredienser, der på ingen måde er problematiske, men som mange ønsker at undgå på grund af den følelse, de kan efterlade i håret.  

(0)
BRIOGEO Don't Despair Repair! Deep Conditioning Mask 237 ml
249,95
DU OPTJENER 25 Point

Benefit Cosmetics The Porefessional

Benefits mest kendte primer befinder sig et sted mellem hypet produkt og moderne klassiker. Med en silkeblød tekstur fylder den forstørrede porer og mindre fine linjer ud, og minder mest af alt som et viskelæder til ansigtet. Smart, ikke?


Den kan bruges som en primer under resten af din makeup eller endda for sig selv, hvis du bare ønsker at forfine hudens tekstur men ikke bruge foundation og concealer. Den er populær af en årsag, og går rigtig langt på literen.

EOS Lip Balm

Hvem bliver ikke glad af at se på de små, nuttede (og buttede) læbepomader fra EOS? Vi gør i hvert fald! De findes i et hav af farver og dufte, men fælles for dem alle er, at de efterlader læberne dejlig bløde og er virkelig fine at finde frem fra håndtasken til en hurtig touch-up i løbet af dagen. Vi er ikke overraskede over, at de er populære på de sociale medier, for udover at være instavenlige er de også effektive og ligger til en rigtig god pris.

(6)
EOS Active Pink Grape Fruit SPF30 Læbepomade 7 g
59,95
DU OPTJENER 6 Point

Sisley Double Tenseur

Vi slutter af i den dyre ende hos Sisley. Deres Double Tenseur primer har fået sig lidt af en kult-status online. Herhjemme er produktet måske ikke super kendt endnu, men det er vi ret sikre på, kommer til at ændre sig. Udover at virke ekstremt opstrammende, forbereder den huden på makeup på smukkeste vis, giver glød og en forfinet tekstur. Du får altså både et makeup- og hudplejeprodukt i ét,  og hvis man er til lidt luksuøse og eksklusive produkter, er dette et must have!

Relaterede artikler

Afterparty - 7 beauty tips til dagen derpå

Vi guider

Afterparty - 7 beauty tips til dagen derpå

Af Cathrine Park

Har du festet hele aftenen og natten med, kan du ikke undgå, at det sætter sine spor på din hud og krop. Heldigvis er der nogle gode vaner og brugbare råd, du kan følge for nemt at føle dig frisk og veloplagt dagen derpå.

Læs Mere
Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs Mere
5 ultimative party essentials

Vi guider

5 ultimative party essentials

Af Nanna Skousbøll

Mangler du nye idéer til, hvordan du kan pynte og gøre lidt ekstra ud af dig selv? Fortvivl ej, vi har nemlig spottet fem ting på matas.dk, som sikrer dig det perfekte look til årets fester.

Læs Mere
Video - 100% Parfumefri Hverdagsmakeup

Vi guider

Video - 100% Parfumefri Hverdagsmakeup

Af Cecilia Demant

Vil du gerne undgå parfume i dine skønhedsprodukter men ikke gå på kompromis med smuk makeup? Så se med i denne video, hvor vi giver et bud på en nem og pæn hverdagsmakeup - udelukkende lagt med parfumefri produkter!

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret